Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 07. týden (14.2.2022 - 20.2.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zásadní pozitivní vliv na vaše vztahy vyvíjí Merkur, který se v pondělí večer vrací do Vodnáře. Pod jeho vlivem se dokážete domluvit s každým, kdo vám přijde pod ruku. Skvěle budete vycházet i s lidmi, s kterými jste se dosud hádali. Příjemné bude zejména úterý, kdy se Luna bude nacházet ve vašem sektoru lásky a romantiky. Dá se čekat, že si svou lásku užijete opravdu naplno.

Býk

V době, kdy Slunce prochází Vodnářem, bude lepší, když v citech pro jistotu nic měnit nebudete. Neriskujte situaci, kdy by partner usoudil, že na něj zbytečně tlačíte a že ho nutíte k něčemu, co se mu nelíbí. Kdybyste si ale s hovorem o všem, co od něj chcete, počkali na víkend, bude to vynikající. Slunce se přesune do Ryb a postará se, abyste se na všem dokázali domluvit bez problémů a v láskyplném duchu.

Blíženci

Pokud máte pocit, že je mezí vámi a miláčkem něco špatně, musíte to řešit hned. Ideální by byl stav, kdy byste využili úplněk ve Lvu a tedy ve vašem sektoru komunikace. Probíhá ve středu a přiměje vás i partnera k dostatečné sebereflexi. Když mu to dovolíte, rychle pochopíte, kde děláte ve vztahu chybu. Navíc přijdete na způsob, jak by se to dalo napravit.

Rak

Pokud máte pocit, že hrozí nebezpečí, že váš vztah sklouzne do stereotypu, musíte proti tomu energicky, bez váhání a pokud možno ihned zabojovat. Zkuste využít Slunce, které se v pátek odpoledne přesouvá do Ryb, odkud aktivuje romantickou stránku vaší povahy. Partnerovi dejte najevo, že ho milujete a že si život bez něj nedokážete představit. Vy to sice víte, ale je potřeba, aby to věděl i on.

Lev

Od pondělního poledne do středečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete mít občas pocit, že miláčkovy myšlenky dokážete bez větších problémů a hlavně naprosto bezchybně číst. Když si ověříte, že to tak taky je, musíte se chovat tak, aby pochopil, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem na světě. Naštěstí mu to nebudete muset vysvětlovat dvakrát.

Panna

Lidé, kteří počítají s vaší velkorysostí a s tím, že jim nakonec všechno odpustíte, musí v určitých případech zjistit, že se zásadně spletli. Vy jim totiž odpustíte skoro všechno, ale nad tím, že se montují do vašeho vztahu a snaží se vašeho partnera poštvat proti vám, oči přimhouřit nedokážete. Pak dáte rázně najevo, že si dovolili až příliš a že jim to neodpustíte.

Váhy

Merkur, který se v pondělí večer vrací do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám dává v lásce a ve vztazích vůbec mnohé zajímavé šance. Pokud se vám během posledních týdnů nepodařilo něco v této oblasti zvládnout nebo vyřešit, můžete se k tomu vrátit a uvést všechno do náležitého pořádku. Vaše vztahy pak budou konečně vypadat tak, jak jste si vždycky představovali.

Štír

Snažte se, aby celý týden proběhl v klidu a v pohodě. Ve středu můžete využít konjunkci Venuše s Marsem v Kozorohu. Když si budete chtít s partnerem promluvit a naplánovat svůj další život, máte šanci. S pomocí této konjunkce dokážete svá přání partnerovi podat tak, že bude se vším souhlasit. Navíc se ještě dozvíte, že souhlasí rád, protože jste právě splnili jeho velké přání.

Střelec

Od pondělka do středečního večera, kdy Luna prochází Lvem, budete mít v lásce najednou naprosto jasno. Chápete, že sice můžete někoho milovat, ale partnerství se přesto bojíte. Pocit, že by vás vztah podle představ, které ten druhý má, svázal a zbavil veškeré svobody, je neobyčejně silný. Je však otázkou, zda by na vás partner, který vás trochu zabrzdí, neměl vliv přece jen pozitivní...

Kozoroh

Úplněk, který se ve středu odehrává ve vašem sektoru majetku vlastního, varuje. Kdyby vás náhodou napadlo, že byste si lásku získali tím, že svého partnera uplatíte nebo ji dostanete odměnou z dary, kterými ho zasypete, dobře si to rozmyslete. Záhy byste pochopili, že láska, kterou dostanete výměnou za nejrůznější dražší i levnější maličkosti by ta pravá nebyla.

Vodnář

Úplněk, který se ve středu odehrává ve vašem znamení, vám umožní jiný pohled na život. Kdybyste pod jeho vlivem pochopili, že je potřeba, abyste se srovnali se svými paralelními vztahy a zůstali jen u jednoho, bude to rozumné. A kdybyste se rozhodli, že za svým dosavadním zmateným citovým životem uděláte tlustou čáru a začnete znovu a jinak, bude to ještě lepší.

Ryby

Většina pracovní části týdne proběhne v klidu a v pohodě. V pátek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Jupiterem a Uranem, si konečně vychutnáte to, čemu se říká štěstí v lásce, a co jste dosud nezažili. Když se pak večer Slunce přesune do vašeho znamení, uvědomíte si, že jste konečně získali lásku, kterou jste dosud všem šťastnějším kamarádům velice upřímně záviděli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA