Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 09. týden (28.2.2022 - 6.3.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Do nedělního rána, kdy v Kozorohu pořád ještě pobývá Venuše, Mars i Pluto, nechejte ve vztazích ve vlastním zájmu všechno tak, jak to je. Nic neměňte, na nikoho netlačte. S partnerem se v klidu a s chladnou hlavou domluvte na dalších společných plánech. Jeho názory sice naplno sdílet nemusíte, ale to nevadí. Kompromis, který se bude líbit vám oběma, nakonec najdete.

Býk

Do středy byste měli pracovat zejména na svých pracovních úkolech. Jakmile budete mít v tomto směru čistý stůl, můžete začít vylepšovat své soukromí. Týká se to zejména čtvrtka, kdy se Venuše spolu s Marsem navážou na Pluta. Pod jejich vlivem se dokážete beze strachu rozhodnout pro zásadní životní změny. Navíc si z nabízených možností bezpečně vyberete ty, které vám budou vám i vašim citům příznivé.

Blíženci

Je potřeba, abyste svůj smysl pro humor omezili a dostali pod kontrolu. Potřeba je to zejména ve středu, kdy se ve znamení Ryb odehrává novoluní. Vaše okolí může velmi citlivě reagovat i na vtípky, kterým se jindy rádo upřímně zasměje. Místo jejich zbytečného provokování se věnujte prohlubování vztahů s lidmi, s nimiž si rozumíte. V první řadě by to samozřejmě měl být váš partner.

Rak

Ke zklamání, s nímž setkáte, můžete přistupovat dvojím způsobem. Pokud ho chcete brát jako nezasloužený podraz, jehož se na vás osud dopustil, nic pozitivního z něj nezískáte. Kdybyste ho ale vnímali jako něco, co sice není příjemné, ale co vám ukáže některé lidi z vašeho okolí v pravém světle, můžete to brát jako cennou životní lekci. Navíc se tak uchráníte před skoro jistým citovým karambolem, což je další plus.

Lev

Jde o týden, kdy budete mít sice spoustu práce, ale taky lidi, kteří vám se vším pomohou. Díky tomu se můžete těšit na velice úspěšné dny. V pátek budete pak mít všechno hotovo tak, abyste se o víkendu mohli naplno věnovat partnerovi. V neděli ráno, kdy to vašeho partnerského sektoru vstupuje Venuše spolu s Marsem, si svou společnost opravdu užijete a vychutnáte.

Panna

Zatímco v pondělí a v úterý probíhají dny až příliš předvídatelně a ve vašem životě se nic nemění, středa vám všechno vynahradí. Jde o den, v němž se Slunce dostává do sextilu s Uranem a přináší vám prostřednictvím partnera spoustu překvapení. Miláček, kterého jste dosud vnímali jako lhostejného partnera, který vaši lásku přijímá jako něco samozřejmého, dostane do komunikace něhu i vášeň. A vám se to bude líbit!

Váhy

Úvahy o svých dosavadních láskách a o tom, jakou úlohu ve vašem životě hrály a co pozitivního vám přinesly, byste neměli zahánět. Zejména ve středu, kdy jste pod vlivem konjunkce Merkura se Saturnem, dokážete jejich vliv na váš nynější život spravedlivě zhodnotit i ocenit. Dokonce přiznáte, že byste bez nich nikdy nebyli tam, kde se nacházíte teď.

Štír

I kdybyste chtěli, v lásce lhostejní být nedokážete. Zejména ve středu, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky odehrává novoluní, máte šanci na navázání nového a zároveň neobyčejně vzrušujícího vztahu. Pod jeho vlivem se rozhodnete, že odložíte veškeré obavy ze ztrapnění a bez obav nahlas řeknete tomu, kdo se vám líbí, přesně to, co chce a potřebuje slyšet. Nový pozitivní vztah je pak naprosto jistý!

Střelec

Jsou věci, které byste do lásky plést neměli. Jednou z nich je práce a druhou peníze. Zejména o víkendu, kdy se Slunce setkává s Jupiterem, můžete v tomto směru udělat zbytečné chyby. Jakmile se chytíte na člověka, který vás získá výčtem míst, na která vás s sebou vezme a dobrých jídel, která tam ochutnáte, bude to špatně. Pak hrozí, že budete mít vedle sebe člověka, který má pocit, že si vás koupil, a který se k vám podle toho taky začne chovat.

Kozoroh

Celý týden máte pocit, že se všechno, co se odehrává, děje jen proto,abyste konečně prožili to, čemu se říká štěstí v lásce. Zejména ve středu můžete v tomto směru příjemně překvapit i sami sebe. Najednou pochopíte, že riziko, do kterého kvůli lásce a s láskou jdete, bude mít na váš další život vyloženě pozitivní dopad. A miláček sám přizná, že vás sice dosud považoval za suchara, ale že se v tomto ohledu zásadně mýlil.

Vodnář

Dlouhé a hlavně naprosto neproduktivní čekání na lásku a na vztah, který z ní nakonec vyplyne, se chýlí ke konci. Zásadní zlom přijde v neděli, kdy se do vašeho znamení přesouvá nejdříve Mars a hned po něm Venuše. Dají vám šanci na pozitivní změny. Od vás se ale chce, abyste příležitost bez váhání chytili za pačesy. Pokud počítáte se scénářem, kdy se budete ostýchat a kdy vás bude budoucí partner přemlouvat, měli byste to raději vzdát.

Ryby

Především si uvědomte, že vám partner může svou lásku prokazovat způsobem, který je sice upřímný a vášnivý, ale který se vám moc nelíbí. Pokud vám k narozeninám daruje něco, co se vám tak úplně nezamlouvá, měli byste na to reagovat shovívavě. Když si uvědomíte, že to chce z vaší strany jen trochu péče, aby v příštím roce vybral dárek naprosto dokonalý, bude to velice lehké...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA