Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 10. týden (7.3.2022 - 13.3.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Lásku svému miláčkovi prokážete způsobem, který byste jindy sami označili jako velice tvrdý. Tentokrát vám však dojde, že jiná cesta neexistuje. Je potřeba, abyste ho naplno upozornili na chyby, které dělá. Když ho navíc donutíte, aby přemýšlel nad způsobem, kterým by se daly zvládnout, bude to ještě lepší. Jeho život pak bude uspořádanější a on se s vámi nebude muset hádat.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, se v lásce a ve vztazích vůbec raději moc neprojevujte. Nebylo by to k ničemu. Hrozí, že tlak, který vyvíjíte na partnera, a emoce, jež projevujete, přesáhnou rozumné meze. Kdybyste se pak začali hádat o to, kdo váš vztah pozitivně ovlivňuje a kdo se jenom veze, ocitla by se vaše vztahová rovnováha ve značném ohrožení.

Blíženci

I když je vám jasné, že váš miláček potřebuje daleko větší množství sebevědomí než je to, kterým disponuje dosud, dejte pozor, abyste to se svou aktivitou nepřehnali. Když ho budete neustále přesvědčovat, že je nejlepší, začne tomu bezvýhradně věřit. Potíž je však v tom, že pak hrozí, že rezignuje na jakoukoli vlastní aktivitu. Proč by se snažil, když je nejlepší a vy ho navíc i milujete?

Rak

Slunce, které prochází Rybami, vás dostává do situací, kdy nevíte, zda máte reagovat rozumně nebo zda máte dát na to, co vám radí srdce. Když zkonstatujete, že jste se naprosto mimo plán zamilovali a zároveň pochopíte, že nevíte, co s tím dělat, přijde na řadu chladná hlava a zdravý rozum. Rychle si uvědomíte, že novou láskou riskujete starý a ověřený vztah. Malé dobrodružství by bylo sice fajn, ale průšvih by za to nestál.

Lev

Veškerá přání, která jste v lásce měli a která jste dosud považovali za totálně nesplnitelná, se uskuteční rychleji, než jste si dovedli představit. Zejména v neděli večer, kdy se Luna přesune do vašeho znamení, bude život v tomto směru neobyčejně štědrý. Kolem krku vám padne člověk, kterého jste dosud brali jako sen, který vás sice láká, ale jehož v náruči nikdy nesevřete.

Panna

Nic z toho, co se momentálně děje, váš partnerský život ani v nejmenším neohrožuje. Pozor si však musíte dávat na své chování - zejména k partnerovým kamarádům. Pokud je budete vnímat jako element, který ohrožuje vaši partnerskou harmonii, s jejich přátelstvím počítat nemůžete. Kdybyste se k nim však chovali přátelsky, brali by vás vážně. Vy byste je pak mohli přetáhnout na svou stranu a s jejich pomocí partnera pozitivně ovlivňovat.

Váhy

Do středeční půlnoci, kdy je Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky, jste v pohodě až neskutečné. Bez problémů dokážete mluvit o všem, co se vás dvou týká a co je pro vás důležité. Miláček na vaše slova zareaguje velice pozitivně. Dokonce sám od sebe slíbí, že se nad tím, co se vám nelíbí, zamyslí a pokusí se své jednání alespoň trochu změnit.

Štír

Období, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, je pro vás neobyčejně příznivé. Když se za ním ve čtvrtek ráno přesune i Merkur, budete mít najednou pocit, že v lásce a obecně ve vztazích není nic nemožného. S partnerem si s jeho pomocí dokážete vyjít vstříc tak krásně, jak už dlouho ne. Navíc o lásce umíte mluvit tak, aby všichni pochopili, že svá slova myslíte vážně a že v nich není ani stopa ironie.

Střelec

Sny o dalekých krajích, kam s miláčkem vyrazíte a kde si to taky budete náležitě užívat, se velice rychle změní v příjemnou realitu. Je ale potřeba, abyste se nejdříve bez nátlaku a v co největší pohodě dohodli na místě, kam se chcete podívat. Kompromisy sice moc rádi nemáte, ale tady se bez nich neobejdete. Když se oba chcete cítit dobře a pokud možno se nehádat, musíte vyrazit na místo, které se bude zamlouvat vám oběma.

Kozoroh

Nic z toho, co se na obloze v tomto týdnu děje, váš vztah nijak neovlivňuje. Právě proto je potřeba, abyste si uvědomili, že veškerá atmosféra, která jím vládne, je jenom a pouze ve vašich rukou. Čím dříve si uvědomíte, že nesmíte propadat partnerovým provokacím a ani ho sami neprovokovat, tím to bude lepší. Přijdete sice o výbuchy vášní, ale taky se vyhnete zbytečným citovým propadům.

Vodnář

S úvahami o lásce, která prochází žaludkem, to nepřehánějte. Nápadů na skvělá jídla máte sice zejména v neděli večer na rozdávání, ale přesto byste si měli uvědomit, že jde o počínání ošidné až nebezpečné. Možnost, že se partner pořádně nají tak, že se pak z posledních sil odkulí na kanape, na kterém usne, je až příliš reálná. O tom, že by pak o žádné lásce nemohla být řeč, nepochybujte.

Ryby

O tom, že byste si ve vztahu konečně udělali jasno, raději ani nesněte. Snažit se sice můžete, ale stejně se vám to nepodaří. Při Slunci ve svém znamení, ke kterému se ve čtvrtek přidává Merkur a které se v neděli setkává s vaším vládcem Neptunem, se to nepodaří. V lásce a ve vztazích vůbec se budete pohybovat ve snech, které do reality nepřevedete. Dlužno však říct, že o to nebudete ani nijak zvlášť stát...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA