Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (14.3.2022 - 20.3.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy se Luna pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky, si váš vztah užijete podstatně lépe a hlavně daleko intenzivněji, než byste čekali. V pondělí si však dejte pozor, abyste miláčkovu něhu a eventuelně i vášeň nebrali jako něco, co je tak samozřejmé, že se o tom nemusí ani mluvit. Je opravdu zbytečné, abyste se v době, kdy se máte milovat, jen hádali.

Býk

Pocit, že se svým miláčkem nedokážete v lásce a v zamilovaných projevech držet krok, může být sice naléhavý, ale tím by to mělo končit. Svědomí vás kvůli tomu hryzat opravdu nemusí. O lásce neumíte tak přesvědčivě mluvit, ale zase pro něj dokážete udělat všechno, co je potřeba. Kdybyste do své starostlivosti, kterou partnerovi projevujete, přidali ještě i trochu romantiky, bylo by to dokonalé...

Blíženci

Nic z toho, co se kolem vás děje, se vás přímo a bezprostředně netýká. Právě proto se můžete bez výčitek svědomí a naplno věnovat svému partnerovi a posilování vašeho vztahu. Zejména v pondělí a v úterý to půjde hladce. Luna se nachází ve vašem sektoru komunikace, kde vám usnadní vyjadřování tak, abyste miláčka o své lásce bez problémů přesvědčili. Navíc ho přemluvíte, aby se k vám choval stejně.

Rak

Zkušenosti, které jste v lásce a zejména v nezdarech, které jste v ní museli řešit, nesmíte nechat ležet ladem. Když si uvědomíte, kde jste dosud dělali chybu, a rozhodnete se, že něco takového už nikdy nepřipustíte, bude to z vaší strany vynikající tah. K novému vztahu, který se teď před vámi rýsuje, pak přistoupíte zcela jinak. Ve vztahu, do kterého vstupujete, budete mít daleko víc jistoty, než jste měli v těch dosavadních.

Lev

Svou lásku musíte partnerovi dávat najevo způsobem, kterému rozumí a který ho osloví. Když jste se rozhodli, že doma uděláte nějaké změny, měli byste je nejdříve do posledního detailu probrat právě s ním. Jde o spolehlivý způsob, jak posílit vazby, které mezi vámi jsou. Jakmile miláček zjistí, že s ním počítáte a o jeho názor stojíte, bude v pohodě a svou pohodu přenese na vás.

Panna

V pátek, kdy ve vašem znamení probíhá úplněk a kdy Slunce ve vašem partnerském sektoru harmonuje s Plutem, zaměřte pozornost na svou bývalou lásku. Pokud vám intuice napoví, že to, co mezi vámi kdysi bylo, ještě zdaleka nevyvanulo, můžete ho klidně znovu oslovit. Šance, že vám zejména dopoledne rád a s chutí padne kolem krku, je opravdu značná. Vy tak trochu předčasně odstartujete nové láskyplné jaro.

Váhy

Na to, abyste lidi, kteří jsou do vás nešťastně zamilovaní, zbavovali komplexů, nemáte dostatek času ani chuti. Klidně je necháte, aby se se svými citovými potížemi poprali sami. V sobotu a v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, pak můžete změnit názor. Vyslechnete je a vysvětlíte jim, že vám jejich projevy citů sice lichotí, ale že jim vyhovět opravdu nemůžete.

Štír

Až do nedělního odpoledne můžete využívat energii Slunce z vašeho sektoru lásky a romantiky. S jeho pomocí dokážete o svých citech mluvit tak, aby váš miláček pochopil, že všechno, co říkáte, myslíte naprosto vážně. V neděli večer, kdy se do vašeho znamení přesune Luna, si dejte pozor na projevy žárlivosti. Vám sice mohou připadat opodstatněné, ale váš miláček by se kvůli nim opravdu urazit.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází Rybami, máte sklon nejdříve své jednání přehánět a pak se divit, co že na ně nepřichází náležitá a vytoužená odezva. Právě proto bude lepší, když se budete chovat tak, aby miláčka ani na chvíli nenapadlo, že to s ním nemyslíte vážně a že vám slouží jen jako objekt k žertování. Když uberete trochu plynu a ironii nahradíte něhou, bude to daleko lepší.

Kozoroh

Když se vám miláček začne svěřovat, musíte si zachovat chladnou hlavu a jednat rozumně. O jeho předchozích láskách si myslete cokoli, ale nahlas byste to říkat neměli. Kdybyste mu řekli, že chápete, že v mládí občas ujel, ale teď doufáte, že podobné jednání opakovat nebude, bude to daleko lepší. Pak je šance, že vám miláček sám řekne, že celý život čekal právě na vás a že je moc rád, že se konečně dočkal...

Vodnář

Úvahy o tom, co jste kdy udělali špatně, vás jen zdržují od toho, co je pro vás důležité a co by mohlo váš i miláčkův život obrátit k lepšímu. V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, by byly vyloženě kontraproduktivní. Tam je naopak potřeba, abyste si ze všech sil vychutnávali veškeré láskyplné radosti a miláčka přiměli, aby si je užíval spolu s ním.

Ryby

Především si uvědomte, že v lásce hodně můžete, ale nic nemusíte. Pokud vám miláček začne vysvětlovat, že je potřeba, abyste se mu věnovali víc, než dosud, nechejte ho mluvit a zbytečně ho nepřerušujte. Pak mu můžete navrhnout, že stejně tak, jako vy zvýšíte svou péči o něj, se začne intenzivněji starat i on o vás. Vaše reakce ho překvapí tak, že bez rozmýšlení vysloví souhlas.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA