Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 13. týden (28.3.2022 - 3.4.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zásadní vliv na váš citový a osobní život vůbec má novoluní, které se ve vašem znamení v pátek odehrává. Pokud pod jeho vlivem usoudíte, že se pokusíte o někoho, kdo vám dosud přišel jako naprosto nedosažitelný, měli byste se do toho hned pustit. O šanci se nebojte. Vhodnou příležitost vám planety nabídnou jak v pátek, tak několikrát během celého víkendu. Je jen na vás, jak ji využijete.

Býk

Úvahy o další životní dráze si nejdříve nechejte hlavou projít sami. Teprve pak je začněte probírat s partnerem. Zároveň si uvědomte, že jeho názory můžete sice vzít v úvahu, ale to ještě neznamená, že se jimi máte řídit. V neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, byste si měli vymyslet nějaký program, který bude bavit vás oba. Naštěstí se vám ho podaří rychle vymyslet.

Blíženci

Dostanete se do patové situace. Na jedné straně byste ho chtěli, ale na druhé si uvědomujete, že život s vaším vysněným idolem by byl plný nečekaných překvapení a z nich vyplývajícího stresu. Na druhé straně je vám ale jasné, že se na stres, který budete prožívat ve vztahu s ním a po jeho boku opravdu těšíte. Nebude to sice snadné, ale taky to nebude nuda a šeď.

Rak

Ve společnosti svého miláčka se cítíte neobyčejně dobře. Kdybyste se chtěli cítit ještě trochu lépe, nechejte na něm všechno, co obvykle děláte vy. Když mu to navrhnete, bránit se kupodivu nebude. Dokonce sám nahlas přizná, že jste mu v posledních dnech připadali unavenější, než obvykle. Výsledkem bude týden, kdy si sice neodpočinete, ale taky nebudete míru své únavy zvyšovat.

Lev

Ironické poznámky, které máte chuť na adresu svého miláčka pronést, by sice sedly, ale pohodu by mezi vámi nevyvolaly ani ji mezi vás nevrátily. Kdybyste mezi vámi opravdu chtěli posílit klid a pozitivní atmosféru, měli byste vsadit na láskyplné chování, kdy svého miláčka z ničeho neobviňujete, ale kdy pro všechno, co udělá, hledáte spíše omluvu.

Panna

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, si na svého miláčka najdete víc času, než jste čekali. Těšte se na velice příjemné chvíle. Konečně se dostanete do stadia, kdy spolu budete mluvit, ale kdy se vám spolu bude stejně tak dobře mlčet. Večer byste si pak mohli pustit nějakou oblíbenou romantickou hudbu a poslouchat ji zase jednou spolu.

Váhy

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, máte v tomto ohledu šanci na nové začátky. Pokud usoudíte, že vám váš nynější vztah nesedí, začnete klidně a hlavně bez výčitek svědomí přemýšlet o rozchodu. Nikoho druhého si však zatím nehledejte. Byl by to krok z bláta do louže. Až bude čas, objeví se vám váš nový protějšek sám a bez zvaní.

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se dokážete s miláčkem domluvit na všem. U témat, která jste dosud vnímali jako celkem ožehavá, pak najdete velice rychle společnou řeč. Když ale přijde s tím, že vás seznámí s rodinou nebo dokonce se svými dětmi, začnete mít strach, že až příliš tlačí na pilu. Nakonec se však rozhodnete, že se představit necháte a názor si uděláte až potom.

Střelec

Venuše, která se v pondělí večer setkává ve vašem sektoru komunikace se Saturnem, váš vztah stabilizuje a vede k lepšímu. S její pomoci konečně pochopíte, že opravdu nemusíte říct nahlas všechno, co vás ohledně vaší lásky a vašeho miláčka napadne. Když budete nad dopadem svých slov přemýšlet, zbrzdí to sice rychlost vašich slovních reakcí, ale zase to neohrozí domácí klid.

Kozoroh

Veškeré praktické záležitosti nechejte klidně a bez výčitek svědomí na partnerovi. Dovolte mu, aby pochopil, že to, co považuje za tak automatické, že o tom vlastně ani nemluví a neuvažuje, není zdaleka tak snadné, jak to vypadá. Za to, co dokáže, ho pak pochvalte i v případě, kdy byste to vy zvládli daleko lépe a rychleji. Pochvala na něj bude působit naprosto zázračně...

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, se dokážete na svého miláčka naladit tak, že skoro máte pocit, že dokážete číst jeho myšlenky. Kdybyste však usoudili, že jste v nich narazili na někoho, kdo se o něj zajímá víc, než je zdrávo, nedělejte z toho zbytečné drama. Když budete pátrat dál, zjistíte, že ctitele mít sice může, ale on sám se o tohoto člověka vůbec nezajímá.

Ryby

Luna, která se v úterý ráno dostává do vašeho znamení, vám dává v lásce spoustu šancí, ale taky na vás klade vysoké nároky. Je potřeba, abyste miláčkovi dokázali, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem, který vaším životem prochází. Začněte tím, že si na něj najdete pár minut i ve chvíli, kdy na nikoho a na nic jiného čas nemáte. Nahlas nic neřekne, ale opravdu to ocení.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA