Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (11.4.2022 - 17.4.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si musíte především uvědomit, že nic důležitějšího než lásku a spokojenost svého partnera na starosti nemáte. Právě proto je potřeba, abyste se snažili eliminovat hádky a spory. Do dramat a vyjasňování vztahů se vám ani trochu nechce. Po celý týden tak dáváte najevo, že doma potřebujete především pohodu a klid.

Býk

To, že žádnou lásku momentálně nemáte, ještě neznamená, že se musíte za každou cenu do vztahu hnát. Momentálně bude daleko lepší, když se budete se zajímavými lidmi seznamovat na neutrální půdě a hlavně na neutrální úrovni. Na uzdě musíte držet zejména kamarády, kteří se vás snaží za každou cenu s někým seznámit, a kteří nechápou, že o nic takového nestojíte.

Blíženci

Mars, který je až do pátku ve vašem sektoru dalekých cest, vám slibuje zajímavé kontakty do ciziny. Seznámíte se s člověkem, který tady sice nebydlí, ale s nímž si na první pohled padnete do oka. Když vás pak pozve, abyste ho v létě navštívili, nebudete ani chvíli předstírat, že váháte a že vlastně sami nevíte, zda se vám chce nebo nechce. Oběma je vám jasné, že vám toto pozvání vyloženě sedlo!

Rak

O úspěch u opačného pohlaví se obávat nemusíte. Těšit se jim budete od pondělního časného rána do nedělního večera. V pátek, kdy se Mars přesouvá do Ryb, si pak můžete vychutnávat projevy ničím nespoutané a neovlivněné partnerovy lásky. V neděli, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si s miláčkem někam vyrazte. V pondělí do práce nejdete, takže domů pospíchat nemusíte...

Lev

Trochu potíží můžete mít s milujícím, ale zároveň žárlivým partnerem. Zjišťujete, že obava, že vás hlídá na každém kroku, není pocit, ale fakt. Navíc si uvědomujete, že ho nechcete trápit. Právě proto zůstáváte doma a kontaktům se všemi ostatními lidmi se vědomě vyhýbáte. Nebylo by lepší, abyste si s ním promluvili a jasně ho ujistili, že se o vás opravdu nemusí bát?

Panna

To, že někoho milujete, ještě neznamená, že za něj musíte myslet a fungovat jako jeho druhé já. Bude dobře, když mu hned na začátku týdne dáte najevo, že jeho úkoly plnit nehodláte a jeho problémy řešit nebudete. Na citové vydírání nesmíte naletět. Když vám začne vyčítat, že se chováte, jako byste ho neměli rádi, klidně mu navrhněte, aby vám svou lásku dal najevo jako první.

Váhy

Romantické city v sobě dokážete bez problémů budit do čtvrtka. Pomůže vám v tom Mars, který se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky. V pátek byste si pak měli oddechnout a věnovat se praktickým záležitostem. V sobotu, kdy se ve vašem znamení odehrává úplněk, pak můžete pokračovat. Kromě vlastní iniciativy byste však měli otevřít pole působnosti i pro partnera. Když vám bude chtít projevovat lásku aktivně sám, bránit byste mu neměli.

Štír

Když se rozhodnete prožívat mimovztahový románek, je to sice lákavé, ale taky značně riskantní. Vzhledem k Merkuru, který se hned v pondělí ráno dostává do vašeho partnerského sektoru, je vysoce pravděpodobné, že se najde dobrá duše, která vašemu partnerovi všechno hbitě vyslepičí. Většina z toho sice nebude založená na pravdě, ale to nevadí. Nepříjemnosti, které byste z toho měli, budou neobyčejně reálné. Opravdu to chcete riskovat?

Střelec

Opět se přesvědčíte, že se na svého partnera můžete spolehnout i v situacích, které byste jindy vnímali jako vhodný impuls k plnohodnotné hádce. Týká se to zejména úterý, kdy jste pod vlivem konjunkce Jupitera s Neptunem. Pod jejím vlivem máte sklon vnímat vyjadřování svého partnera zcela jinak, než ho on myslí. Právě proto je potřeba, abyste mu nevnucovali to, co si myslíte, ale přesně interpretovali to, co vám říká.

Kozoroh

Merkur, který se v pondělí dostává do Býka, vám vysvětlí, že je potřeba, abyste co nejintenzivněji pracovali na posílení a stabilizaci svého vztahu. Když se podíváte na své přátele, kteří právě procházejí partnerskou krizí, pochopíte, že vyrovnaný vztah, ve kterém žijete vy, je v současné době pravým požehnáním. Kolem může panovat zmatek, ale vy máte díky svému miláčkovi klid.

Vodnář

O lidi, kteří vás obdivují a kteří se moc rádi pohybují ve vaší společnosti, nouzi nemáte. Navíc vás těší, že je nemusíte vnímat jako ctitele, ale spíše jako kamarády, s nimiž jste si blízcí a s nimiž je vám docela obyčejně dobře. Ve středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Saturnem ve vašem znamení, se pak vaše přátelství může bez problémů překlopit v něco intenzivnějšího. Nakonec to tedy může být i láska...

Ryby

To, co vám někdo zejména v úterý šeptá do ucha, je sice vzrušující a dobře se to poslouchá, ale to je asi tak všechno. Pokud máte rozum, usoudíte, že se lichotky a něžnosti, které vám posílá konjunkce Jupitera s Neptunem, sice dobře poslouchají, ale svůj další život by na nich stavěl leda hodně naivní člověk. Vy si je sice užijete, ale máte rozum, takže je vážně neberete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA