Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 12. týden (21.3.2022 - 27.3.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V tom, co baví vašeho miláčka a co zajímá vás, se neshodnete. Vy jste zejména teď, kdy vaším znamení prochází Slunce, na jeho vkus až příliš akční a plní nezvládnutelné energie. Vy máte zase dojem, že ho nepřimějete ani k pohybu, ani k nějaké jiné zajímavé aktivitě. Kdybyste si však vzpomněli na doby, kdy jste spolu začínali, a znovu se spolu pustili do toho, co vás tehdy bavilo, zabrat by to mohlo.

Býk

Když chcete sbalit někoho, kdo je známý tím, že všem svodům opačného pohlaví dokáže odolat, musíte si nejdříve zvolit tu pravou taktiku. Zejména v pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem Merkura s Jupiterem, vsaďte na přátelský přístup a vhodnou komunikaci. Jde o způsob, kterým mu bez problémů vysvětlíte, že jste to jediné, na co v životě čekal, i když to vlastně ani nevěděl.

Blíženci

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru a kdy jste zároveň pod vlivem konjunkce Merkura s Neptunem, pro jistotu nevěřte všemu, co vám o partnerovi řeknou. Kdybyste šli po stopě, rychle pochopíte, že za vším stojí jeho bývalá láska. Ta se dosud s tím, že spolu skončili, nesmířila a bojuje proti tomu všemi způsoby, které jí přijdou na mysl.

Rak

To, že jste se někoho zbavili, ještě neznamená, že jste se od něj dokázali mentálně odstřihnout. Když se vám o dotyčném člověku v noci zdá a ve dne ho nedokážete vyhnat z myšlenek, je opravdu čas na podniknutí rázných protikroků. Pro začátek stačí, když vyhovíte kamarádům, kteří vás o víkendu někam zvou, a vyrazíte mezi lidi. Šance, že se seznámíte s někým, kdo vás ho vyžene z hlavy, je neobyčejně vysoká!

Lev

Pokud má někdo pocit, že mu do náruče padnete hned ve chvíli, kdy vás osloví, rychle pochopí, že je to s vámi složitější. I kdybyste byli aktuálně bez partnera, o tom, že byste k zaplnění mezery brali prvního, kdo půjde kolem, neuvažujete. Místo toho si raději vychutnáte kontakt s lidmi, které znáte a kteří vás do nového vztahu nutit nebudou.

Panna

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si vědomě hlídejte způsob, kterým jednáte s partnerem. Hrozí nebezpečí, že mu začnete až příliš energicky diktovat, co má dělat. Základ by sice nebyl špatný, ale nebezpečí, že na něj budete zbytečně tlačit, je až příliš zřetelné. Když mu však dovolíte, aby jednal podle svého, a sami ho budete jen zlehka korigovat, proběhne všechno dokonale.

Váhy

Všechno, co se v době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, děje, vás nutí, abyste se na sebe i na svého partnera podívali zcela jiným pohledem. Jen tak pochopíte, že to, co jste dosud považovali za jeho slabé stránky, jsou ve skutečnosti dobře maskovanou silou. Vy tak konečně máte někoho, o koho se můžete opřít a na nějž se lze bez obav spolehnout.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, dokážete kvůli svému miláčkovi i to, co byste do sebe v životě neřekli. S pomocí konjunkce Merkura s Jupiterem mu umíte lásku vyznat tak vynalézavě, že překvapíte nejen jeho, ale i sebe. Do nedělního rána se navíc můžete spolehnout na Merkura, který vám v lásce dává vynalézavost a dar říct v pravou chvíli to pravé slovo. V tom, co se lásky týče, je týden prostě dokonalý...

Střelec

Venuše, která spolu s Marsem prochází vaším sektorem komunikace, působí na vaše vztahy velice pozitivně. Přesto byste si měli dát pozor, aby se o vás nemluvilo víc, než je zdrávo. Váš miláček může sice být sebetrpělivější a o podezíravosti u něj nemůže být řeč, ale kdyby se dozvěděl, že je ve vašem životě ještě i někdo jiný, byl by z toho fakt velký problém.

Kozoroh

Při Slunci v Beranu probíhá všechno daleko rychleji, než jste zvyklí. Když se s někým seznámíte, čekejte známost s průběhem, který bude na vás skoro až bleskový. V sobotu, kdy se Merkur dostává do sextilu s Plutem ve vašem znamení, si však dávejte pozor, neřekli něco, co byste vlastně vědět neměli. Podezíravost, která by se tak mezi vámi dostala, byste pak zaháněli jen s obtížemi.

Vodnář

Se svou láskou se domluvíte naprosto na všem. Jedinou výjimkou je dovolená. Zatímco vy byste moc rádi vyjeli někam, kde jste ještě nebyli a kde to voní exotikou, miláček chce zůstat doma, kde to zná a kde je bezpečno. Pak si můžete vybrat, zda se kvůli tomu pohádáte, nebo zda si vymyslíte nějaké místo, kde vám bude dobře a s nímž budete oba souhlasit.

Ryby

Konečně si můžete užívat dny, kdy máte v lásce pohodu a kdy se můžete těšit jak ze společnosti svého partnera, tak z toho, že se vám konečně začalo dařit v práci. Do soboty, kdy je Merkur ve vašem znamení, byste se ale měli v lásce chovat co nejvynalézavěji. O tom, co ke svému miláčkovi cítíte, s ním mluvte na rovinu a tak, aby pochopil, že to, co říkáte žertem, myslíte opravdu vážně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA