Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 16. týden (18.4.2022 - 24.4.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno, co má jakoukoli souvislost s láskou a se vztahy, vám přináší jen potěšení. V pohodě jste zejména v pondělí a v úterý, kdy je Slunce ještě ve vašem znamení. Kdybyste si náhodou uvědomili, že jste svému partnerovi nedali najevo tolik lásky, kolik si zasloužil, nedělejte kolem toho zbytečné drama. Omluvami byste všechno pokazili. Když mu ale bez řečí padnete kolem krku, bude to skvělé.

Býk

Kamaráda, který vám říká, že byste si s jeho partnerem rozuměli podstatně víc, než si s ním rozumí on, vážně neberte. Svými řečmi vás jen provokuje a pokouší. Když mu suše řeknete, že nevíte, co byste s ním dělali a že ho nechcete ani zadarmo, bude to to nejlepší, co můžete nahlas říct. V hloubi duše jsou vaše emoce sice trochu jiné, ale máte rozum a nahlas to neventilujete.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se ze strany svého životního druha dočkáte velice zajímavé reakce. Kromě jiného se dozvíte, že si nedokáže představit, jak dosud mohl žít bez vás. Neberte to jako legraci, ale jako velice rozumné konstatování faktu. O víkendu, kdy bude Luna ve Vodnáři, pro vás vymyslete program, který vás bude oba zajímat a kterým se budete bavit!

Rak

Pondělní silně obsazené znamení Býka vám přinese spoustu překvapení. O to zásadní se postará kamarád, který vás pozve na kávu nebo jiné malé posezení. Tam vám pak řekne, že se jeho city k vám v poslední době změnily do podoby, která s kamarádstvím nemá vůbec nic společného. Vy si pak dejte pozor, abyste mu kolem krku nepadli zbytečně rychle. Když budete dělat trochu drahoty, jen vám to prospěje.

Lev

V pondělí, kdy planety vyvíjí značný tlak na znamení Býka, si hlídejte reakce. To, že vás partner naštve, ještě neznamená, že mu musíte rovnou vynadat. Když mu to, co se vám na jeho jednání nelíbí, vysvětlíte rozumně, bude to lepší. V úterý a ve středu zapomeňte na všechno a věnujte se miláčkovi. Díky Luně ve Střelci mu dokážete, že ani v dlouhodobém vztahu nemusí panovat nuda...

Panna

Jde o týden, ve kterém nebudete vědět, kam dřív skočit. Zejména v pondělí a v úterý toho máte na starosti tolik, že vám na partnera energie zbývat nebude. Velice vás však překvapí jeho reakce. Situaci vezme bez námitek na vědomí a dá vám najevo, že se na něj můžete spolehnout. Jeho jednání vás neobyčejně potěší. Dokonce mu řeknete, že ho máte rádi víc, než jste ho měli dosud.

Váhy

Všechno, co se rozhodnete pro váš vztah a jeho posílení udělat, se vám mnohokrát vyplatí. Je jen potřeba, abyste se spolu naučili mluvit a jasně stanovili to, co jeden po druhém chcete. Naštěstí se můžete opřít o Lunu, která se v úterý a ve středu nachází ve vašem sektoru komunikace a která ve vás vyjadřovací schopnosti aktivuje. S partnerem si pak budete ve všem včetně lásky rozumět daleko lépe, než jste si rozuměli dosud.

Štír

I když svého miláčka opravdu potřebujete, neznamená to, že byste neměli a nepotřebovali trochu času a prostoru, kdy můžete být sami se sebou a svými myšlenkami. Zejména ve čtvrtek a v pátek si přes veškerou intenzivní lásku, kterou k němu cítíte, potřebujete najít čas, který byste mohli věnovat sami sobě. Naštěstí z toho nedělá drama. Opět budete jednou moc rádi, že máte vedle sebe člověka, který zásadní hodnoty sdílí spolu s vámi.

Střelec

Přesvědčíte se, že se na svého partnera můžete spolehnout i v situacích, které byste jindy vnímali jako vhodný impuls k plnohodnotné hádce. Týká se to zejména úterý, kdy jste pod vlivem konjunkce Jupitera s Neptunem. Pod jejím vlivem máte sklon vnímat vyjadřování svého partnera zcela jinak, než ho on myslí. Právě proto je potřeba, abyste mu nevnucovali to, co si myslíte, ale přesně interpretovali to, co vám říká.

Kozoroh

Na člověka, který začne tím, že si vás vybral především proto, že jste typ, který splní jeho přání a pomůže mu uskutečnit jeho představy o životě, se můžete leda tak vykašlat. Pokud mu chcete přece jen dát šanci, měli byste ho jasně a tvrdě upozornit, že své představy o životě máte i vy, a nikým si je vzít nenecháte. Pokud i pak vydrží a potvrdí, že ho přitahujete, měli byste o něm začít vážně uvažovat.

Vodnář

Pokud chcete vyrazit na rande, je hledání vhodného termínu opravdu náročné. Nejlepší by bylo pondělí, ale to by pak byla schůzka, na které byste neměli moc mluvit. Veškerou aktivitu pak musíte přenechat miláčkovi. Nakonec by z toho bylo rande, které by sice neprobíhalo moc obvykle, ale vůbec by bylo špatné. Váš protějšek by mluvil tak, že by na sebe prozradil víc, než původně chtěl. Vy byste pak zjistili, zda ho chcete nebo nechcete.

Ryby

Zásadní pozitivní vliv na všechny vaše vztahy vyvíjí Slunce, které se ve středu přesouvá do Býka a tím i do vašeho sektoru komunikace. Pod jeho vlivem začnete přemýšlet jak o partnerovi, tak o vztahu, který jste spolu vytvořili. Nehledejte v něm ideál, ale spíše ho srovnávejte se vztahy svých přátel. Pak musíte přiznat, že není sice stoprocentní, ale pořád je podstatně lepší než to, co vidíte kolem.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA