Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (4.4.2022 - 10.4.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud v citech chcete a opravdu potřebujete něco řešit, mnoho času nemáte. Musíte využít pondělí, kdy je Venuše ještě ve Vodnáři a kdy s partnerem dokážete mluvit nejen láskyplně, ale i jako přátelé. V úterý a ve středu, kdy se Luna dostane do vašeho sektoru komunikace, byste si pak měli vyrazit na delší procházku, na které budete buď mluvit nebo mlčet. V každém případě vám udělá moc dobře.

Býk

Kamarádovi, který se nedávno rozešel s partnerem a prožívá zásadní citové zklamání, pomoc poskytnout nejen můžete, ale vlastně musíte. Přesto byste si měli dávat pozor, aby na vás nevyvíjel intenzivnější vliv, než by se vám líbilo. Hlavně si od něj nenechejte namluvit, že vás dříve nebo později nechá i vás partner tak, aby i vám zbyly jedině a pouze oči pro pláč.

Blíženci

Když se už chcete s miláčkem hádat, měli byste si k tomu vybrat alespoň trochu zajímavé a důstojné téma. O to, jak je doma aktuálně uklizeno a jak by v ideálním případě být uklizeno mělo, se hádá každý. Vy byste však měli pondělní Venuši ve Vodnáři využít k hádce o kosmickém dobytí Marsu, o opětovném zavodnění Sahary nebo podobných inteligentních věcech.

Rak

Když miláček přijde s tím, že nutně potřebuje další práci navíc, protože jinak vám vaši zaslouženou životní úroveň nezajistí, měli byste mu to rozmluvit. Nechápe, že se klidně spokojíte s trochu skromnějším životem, ale v jeho společnosti. Představa, že by trávil čas někde, kde by pracoval a kde byste vy nebyli, se vám ani trochu nelíbí, což mu taky klidně řeknete.

Lev

Jeho neustálé koketování s každým, kdo mu přijde pod ruku, vás rozčiluje. Dosud jste se jeho jednání snažili tolerovat a omlouvat, ale teď je vám jasné, že v tomto směru máte problém. Když k tobě budete upřímní, přiznáte, že se musíte rozhodnout, zda budete jeho jednání tolerovat, nebo zda usoudíte, že se s tím smířit nedovedete a raději půjdete o dům dál.

Panna

V úterý, kdy se Venuše dostává do vašeho partnerského sektoru, se ke svému miláčkovi chovejte přesně tak, jak byste chtěli, aby se on choval k vám. Pokud vám dává najevo, že v poslední době trpí nedostatkem vašich citových projevů, měli byste se překonat a trochu romantiky mu poskytnout. Nebude to zdaleka tak obtížné, jak se vám na první pohled zdálo.

Váhy

Partnerské talenty své drahé polovičky v žádném případě nesnižujte. Klidně si přiznejte, že jde o člověka, s kterým je vám po všech stránkách dobře. V neděli, kdy je Luna ve Lvu, byste si měli vyrazit mezi kamarády. Půjde o akci, která bude mít na váš vztah dopad přímo zázračný. Právě mezi lidmi si uvědomíte, že máte vedle sebe člověka, který stojí opravdu za hřích a o kterého byste se měli intenzivněji starat.

Štír

V úterý, kdy se odpoledne Venuše přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, se konečně můžete v lásce a ve vztazích vůbec těšit na příznivé posuny. Vypadá to, že si hvězdy konečně vzpomněly, že v lásce potřebujete něco lepšího, než vám posílaly dosud. O to, abyste se seznámili, se nemusíte snažit. Zajímaví lidé vám přijdou do cesty a o upevnění vašich vazeb se budou snažit ze všech sil.

Střelec

Na to, abyste miláčkovi udělali radost, nepotřebujete žádný zásadní dar. Stačí, když mu dáte maličkost, kterou dokazujete, že znáte jeho vkus a umíte vybrat to, co by si vybral i on sám. Dojetí, které v něm vaše gesto vyvolá, navíc nebude ani trochu předstírané. Můžete se dokonce dozvědět, že ve vás potkal prvního člověka, který pochopil, co od života opravdu chce a potřebuje.

Kozoroh

To, že váš miláček mluví o tom, že se za vás postaví a že pro vás udělá všechno, co potřebujete a chcete, se velice dobře poslouchá. Než mu však padnete kolem krku, chtějte a vyžadujte akci, kterou svá tvrzení dokáže. Můžete se sice dozvědět, že pravá láska žádné důkazy nepotřebuje, ale to váš postoj změnit nesmí. Klidně řekněte, že jste na podobné řeči naletěli už několikrát a o další náraz nestojíte.

Vodnář

V pondělí, kdy je Luna v Býku, si dávejte pozor na to, co a hlavně jak svému partnerovi říkáte. Jakmile usoudí, že na něj ve jménu lásky a prosperity vašeho vztahu zbytečně tlačíte, přejde do protiútoku. Kdybyste ho místo toho nechali mluvit a sami do jeho projevu pokud možno nezasahovali, bylo to to lepší. Vy byste nic nezkazili a partner by to bral jako důkaz vaší skutečné lásky...

Ryby

Kdybyste k sobě byli náležitě upřímní, přiznáte, že v lásce a ve vztazích vůbec stojíte především o pohodu a klid. S lidmi, kteří tvrdí, že se je potřeba hádat, protože se jinak k vášnivému smiřování dospět nedá, neztrácejte čas. Kdyby s podobným nápadem přišel váš miláček, měli byste ho upozornit, že to opravdu není způsob, kterým by vaše srdce získal...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA