Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (12.9.2022 - 18.9.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že vám někdo na první pohled připadá nesympatický nebo přímo protivný, ještě neznamená, že byste mu to měli dávat od první chvíle najevo. Naopak! Snažte se k němu chovat když ne přímo vlídně, tak alespoň korektně. Je totiž značná šance, že se váš vztah k němu do soboty změní tak, že byste svého chování litovali. Od tohoto zjištění bude k lásce už jenom krok.

Býk

Když usoudíte, že vaší samoty bylo už dost a že chcete situaci v tomto směru napravit, je potřeba, abyste v tomto směru udělali něco konkrétního. Začít byste mohli třeba tím, že ve středu a ve čtvrtek využijete Lunu ve svém znamení a půvab, který vám velkoryse poskytuje. Pokud vyrazíte do společnosti, můžete si být jistí, že si vás spousta lidí všimne a pár se do vás i zamiluje.

Blíženci

Kdybyste se rozhodli, že chcete do svého života přijmout někoho, kdo se vám dosud vyhýbal, musíte si nejdříve důkladně promyslet taktiku, kterou k tomu použijete. Zejména v pátek a v sobotu by bylo dobré, kdybyste vsadili na ničím nebrzděnou upřímnost. Když si tohoto člověka odchytíte s tím, že je vám smutno a že ho proto zvete na rande, bude tak překvapený, že vám rande slíbí.

Rak

To, že s vámi váš partner nechce mluvit, nebo nevidí důvod, aby s vámi rozebíral to, co prožívá, vás z míry nevyvede. Vy se snažíte rozumnou komunikaci udržovat i za okolností, které byste jindy označili jako hodně nepříznivé. Teď se však pohledem na svého mlčícího partnera díváte jako na někoho, kdo se sice může snažit, ale koho se vám nakonec rozpovídat přece jen podaří.

Lev

To, že se zamilujete, ještě neznamená, že to taky dobře dopadne. Zejména o víkendu je možné, že pozornost zaměříte na člověka, který je sice přitažlivý, ale jehož srdce je daleko prostornější, než by se vám zamlouvalo. Pak si musíte vybrat, zda si s ním začnete a budete mít partnera sice přitažlivého, ale nevěrného, nebo zda se nezapomenutelné lásky, kterou byste s ním prožívali, po zralé úvaze dobrovolně vzdáte.

Panna

Když miláček přijde s tím, že byste si měli na září nebo na říjen naplánovat prodloužený víkend, do kterého zapracujete státní svátky, někam, kde spolu budete sami a kde se můžete věnovat jeden druhému, musíte správně zareagovat. Hlavně mu neříkejte, že jde o zbytečné rozhazování, které nepotřebujete. Vy ani on možná ne, ale pro váš vztah je to vyloženě nutné.

Váhy

To, že vám chybí sebevědomí, je to poslední, co byste měli dávat před svým novým partnerem najevo. Kdybyste se dokázali chovat jako člověk, který o sobě nepochybuje, a který si věří, bude to lepší. Když podobné jednání vyzkoušíte, zásadně tím změníte přístup, který máte sami k sobě. Nové sebevědomí zapracujete i do svého života a zjistíte, že se tak vlastně cítíte daleko lépe.

Štír

Jako zadaní si svůj vztah vychutnáte nově a zcela jinak. Dokonce usoudíte, že vedle sebe máte člověka, který není sice ideální, ale pořád je lepší, než veškeré lásky, které jste měli dosud. Ve středu a ve čtvrtek, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se dokonce přistihnete ve chvíli, kdy si začnete představovat, jak spolu hospodaříte - a kdy zkonstatujete, že se vám tato představa vlastně velice líbí.

Střelec

V lásce zbytečně neriskujte. I když vám to, že byste se s partnerem bavili upřímně a řekli mu, co vám na něm vadí, přijde jako velice dobrý nápad, zase tak jednoznačné to není. Zejména v pátek a v sobotu můžete ve své argumentaci přitlačit tak, že svého miláčka zaženete do rohu. Pak se nesmíte divit, že se začne projevovat tak, že tím překvapí nejen vás, ale i sám sebe.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že si miláčka získáte tím, že před ním budete předvádět veškeré své kvality a schopnosti, dobře si to rozmyslete. Hrozí, že mu všechno předvedete tak, že nakonec usoudí, že se vám v žádném případě nemůže vyrovnat, a zařadí zpátečku. Vy byste pak měli plné ruce práce s tím, abyste mu vysvětlili, že jste to tak nemysleli, a vrátili ho tam, kam patří.

Vodnář

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, v sobě v tomto směru objevíte talenty, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Kdybyste se rozhodli, že miláčkovi namalujete obraz nebo pro něj napíšete báseň, můžete se do toho klidně pustit. Pokud chcete být praktičtější, můžete pro něj s láskou připravit svíčkovou nebo upéct bábovku. Zabere to stejně.

Ryby

Až do víkendu si v lásce budete žít tak, že vám mohou všichni jen závidět pohodu a klid, který kolem vás panuje, a který si náležitě vychutnáváte. Potíž nastane až v sobotu, kdy se ocitnete pod rozporuplným vlivem energií Slunce a Neptuna. Najednou budete mít pocit, že vy v lásce dáváte podstatně víc, než od partnera přijímáte. Je to opravdu tak, nebo jste si to jen vymysleli?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA