Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 38. týden (19.9.2022 - 25.9.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pocit, že se k vám velkým obloukem vrací vztah, který jste už kdysi měli a který se z nejrůznějších důvodů rozpadl, je stále intenzivnější. Právě proto byste si nyní měli velmi bedlivě zvážit, jak se zachováte a jak budete reagovat tentokrát. Když se vrátíte do starých chodníčků, bude to průšvih. Třetí šanci v tomto ohledu s vysokou pravděpodobností nedostanete.

Býk

Nové začátky a nové vztahy probíhají celý týden v pohodě. Musíte ale počítat s tím, že do pátečního rána budete mluvit o lásce a citech, zatímco v sobotu a v neděli budete probírat samé praktické záležitosti. Právě proto je potřeba, abyste se drželi svých názorů a zbytečně z nich neustupovali. O to, co ve vztahu přes víkend diskusemi získáte, vás nikdo nepřipraví.

Blíženci

Slunce, které v pátek ráno vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky, vás změní tak, že bude zírat nejenom váš miláček, ale především vy sami. Pod jeho vlivem se rozhodnete pro posílení starých zvyků, které jste si s miláčkem vytvořili, a zavedení nových, které lépe reflektují to, co nyní prožíváte. Výsledkem bude zvýšená harmonie a oboustranné pozitivní pocity.

Rak

V lásce se máte pořád na co těšit. Minimálně na to, že si opět potvrdíte, že přísloví nelžou, a to, co mluví o staré lásce, která nerezaví, zvlášť. Ze schůzky, na kterou jdete s bývalým spolužákem nebo kamarádem z dětství, se vyklube docela regulérní rande. To, že vás něco takového vůbec nenapadlo, nehraje roli. Druhou stranu evidentně ano - a vám se to moc líbí.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, čekejte zápas se vzbouřenými emocemi. Svého partnera znáte sice velice dobře a snažíte se k němu chovat velkoryse, ale to ještě neznamená, že vám nepoleze na nervy. I když se to stane, snažte se reagovat normálně. V takovém případě bude lepší, když využijete Slunce, které se v pátek ráno dostává do vašeho sektoru komunikace, a všechno s ním řádně proberete.

Panna

I když jste v lásku na první pohled dosud věřit odmítali, jde o fenomén, se kterým se můžete konečně setkat na živo. Pozor si na něj dávejte zejména v úterý, kdy si můžete užít vliv trigonu mezi Venuší ve svém znamení a Uranem. Když usoudíte, že se vás člověk, kterého vidíte poprvé v životě, zaujme tak, že byste za ním hned a bez váhání šli na kraj světa, musíte zkonstatovat, že to právě přišlo.

Váhy

Miláček, který podle vašeho názoru zbytečně riskuje tím, že se předvádí i tam, kde by nemusel, si od vás nenechá nic vysvětlovat. Když ho požádáte, aby se mírnil, dozvíte se, že byste mu jen kazili radost ze života. Vy pak máte dost času na přemýšlení o vaší další budoucnosti. Když začnete uvažovat, zda by vám bez něj nebylo lépe, než je vám s ním, musíte zkonstatovat, že situace začíná houstnout...

Štír

Předstírání nezájmu v případě, kdy o toho druhého naopak cítíte zájem velice intenzivní, se vydává za jednání, kterým se ve vztahu posiluje erotická jiskra. Ve vašem případě to však takovým způsobem nefunguje. Když budete člověku, který o vás stojí, vysvětlovat, že o něj zájem nemáte, budete tak přesvědčiví, že to vzdá. Vy mu pak budete jen těžko vysvětlovat, že jste to vlastně tak nemysleli a že o něj zájem vlastně máte.

Střelec

Zatímco týden probíhá ve všem, co se týká lásky a vztahů naprosto v pohodě, víkend může být dost náročný. První potíže vám zajistí sobotní napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem. Pod jeho vlivem budete citliví na všechno, co vám miláček řekne a co udělá. Když z jeho jednání usoudíte, že s vámi zkouší manipulovat, hned mu řeknete, že mu něco takového tolerujete poprvé a naposled. Něco takového jste už zažili a podruhé o to nestojíte.

Kozoroh

Nenápadné náznaky, které na vaši adresu padnou od člověka, s kterým se život v poslední době moc nemazlí, vás překvapí. O tom, že byste si s ním něco začali jen proto, abyste si vzájemně ulehčili život, jste dosud neuvažovali, protože vás to ani nenapadlo. Když však teď tuto myšlenku začnete rozebírat, usoudíte, že by to zase tak špatné být nemuselo a že si to úvahu zaslouží.

Vodnář

To, že k sobě nechcete nikoho připoutávat, protože máte pocit, že byste mu nedokázali poskytnout lásku podle svých představ, nic neznamená. Pokud narazíte na člověka, který o vás opravdu stojí, máte se na co těšit. Dotyčný se o vaše myšlenkové postupy zajímat nebude. Dá vám jasně najevo, že on má o lásce své vlastní představy, který vy naplňujete naprosto dokonale.

Ryby

Do pátku, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je veškerá partnerská komunikace naprosto neproblémová. S miláčkem si vyjdete vstříc i v situaci, v níž by každý jiný myslel jen na vlastní zájmy. Pokud jste dosud uvažovali, zda je pro vás váš nynější partner tím pravým, teď už nemusíte. Je vám naprosto jasné, že jste konečně narazili na člověka, který za to stojí a který tím pravým je!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA