Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 39. týden (26.9.2022 - 2.10.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Sebevědomý partner vás samozřejmě přitahuje, ale práci na jeho sebevědomí a jeho následnému povznesení byste přehánět neměli. Hrozí stav, kdy ho nejdříve sami upozorníte na jeho kvality, které si dosud neuvědomoval, a pak se budete bezmocně dívat, jak odchází s někým, kdo jeho obnoveného zájmu o život využil a bez ohledu na vás se rozhodl, že ho sbalí.

Býk

To, co jste si do vašeho vztahu přinesli z minulosti a zejména z lásek, které jste prožívali před ním, je sice užitečné, ale vaše další jednání by to určovat nemělo. Čím dříve si uvědomíte, že se váš nynější partner na míle liší od těch, které jste měli před ním, tím to bude lepší. Pak pochopíte, že vy s ním pak musíte jednat jako s osobností, která si zaslouží nejen vaši lásku, ale i všestrannou úctu.

Blíženci

Některé své sny a plány musíte vzdát. Když vám realističtěji myslící partner sdělí, že na dovolenou nepojedete, protože je to výdaj, který si nemůžete dovolit, neměli byste se na něj zlobit. Svým jednáním se vás snaží zachránit před situací, kdy si teď užijete, ale v dalších týdnech a měsících byste jen těžko platili všechno, co je potřeba. Má vás prostě rád a chce, aby vám bylo dobře.

Rak

I když patříte k lidem, kteří mají rádi svou samostatnost, a opravdu nechcete, aby vám někdo třeba i v kritické situaci pomáhal, miláčka byste z toho měli vynechat. V jeho případě bude naopak lepší, když mu v tomto směru necháte volné pole působnosti. Klidně mu dovolte, aby pro vás dělal všechno, co chce a může. Dělá to konečně z lásky a pro vylepšení vašeho vztahu.

Lev

S tím, kam směřuje vás partnerský vztah, spokojení být opravdu nemusíte. Než ale partnerovi začnete vysvětlovat, že je to všechno jeho chyba a že vás zásadně zklamal, měli byste chvíli počkat. Když se ve čtvrtek dostane Venuše do Vah, zjistíte, že se objektivně sice nic nezměnilo, ale vy jste se na váš vztah začali dívat jinak. Pak jste pochopili, že to, co se stalo, vám miláček opravdu neudělal naschvál.

Panna

Triky, které vám vycházejí v práci a které vytvářejí dobré vztahy s kolegy, doma raději nezkoušejte. Nedopadlo by to dobře. Váš miláček bude zejména ve druhé polovině týdne na podobné pokusy opravdu citlivý. Kdyby usoudil, že si s ním chcete tímto způsobem pohrávat i dále, mohl by se taky sebrat a jít jinam. Na rozloučenou by řekl, že vás tam sice mít nebude, ale zato tam bude klid a láska, která není předstíraná.

Váhy

Když vám chce miláček zaimponovat, volí k tomu velice zajímavé způsoby. Předvádí všechno, co ví, a doufá, že vás tím zaujme. V další etapě vytáhne všechny své nezdary, které ho v poslední době potkaly. Pak vám začne vysvětlovat, že se mu přihodily jen proto, že neměl po boku někoho, kdo by na něj dohlížel, a kdo by mu jeho špatná rozhodnutí dokázal s láskou rozmluvit. Kdybyste vedle něj byli, dopadl by jinak...

Štír

O tom, zda máte v lásce dát na první dojem, musíte opravdu vážně uvažovat. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, hrozí stav, kdy budete nově poznaného člověka hodnotit emocemi tak intenzivními, že jeho skutečnou podobu ani neodhadnete, ani správně neposoudíte. Kdybyste se rozhodli, že si zatím užijete jeho společnost a veškeré hodnocení odložíte na později, bude to lepší.

Střelec

V lásce musíte našlapovat na špičky a dávat si pozor, abyste to jemné, krásné a křehké, co mezi vámi vzniká, zbytečně nepoškodili. Bude to pro vás dost náročné, ale zvládnout se to dá. Právě proto se nesmíte dostat do situace, kdy byste do něčeho, na co není situace ještě dostatečně zralá, hnali buď partnera, sebe, nebo oba. Udělat to sice můžete, ale výsledek nebude zdaleka tak dobrý, jak byste si přáli.

Kozoroh

Jedovaté poznámky na partnerovu adresu si raději odpusťte. Nedopadlo by to dobře. Zejména v pondělí, kdy je Luna ve Vahách, byste pak mohli dospět k hodně obtížné a zároveň i nepříjemné komunikaci. Vy byste se pak dozvěděli, že se jím necháte životem táhnout a sami pro vylepšení vašeho vztahu nic neděláte. Není to sice pravda, ale vy byste se obhájit nedokázali.

Vodnář

To, že se vám v lásce stane něco nepříjemného, je sice zásadně nemilé, ale přesto to není tragédie. Jde o něco, s čím byste se ale neměli nikomu svěřovat. Nebezpečí, že se najde někdo, kdo vám to bude vyloženě přát, je opravdu značné. Až později vám dojde, že měl až dosud dojem, že máte v lásce na rozdíl od něj nezasloužené štěstí a že si tedy podobný karambol nepochybně zasloužíte.

Ryby

Když se kolem vašeho miláčka začnou točit jeho bývalé lásky a přesvědčovat ho, zda je všechno opravdu jen omyl, dostanete se do zvláštní situace. Na jedné straně máte pocit, že byste měli bez ohledu na cokoli zasáhnout. Na straně druhé si ale trochu zlomyslně říkáte, že je vlastně dobře, že váš miláček prochází testem, který ukáže, zda je dost stálý na to, aby se mohl stát vaším dlouhodobým partnerem.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA