Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 41. týden (10.10.2022 - 16.10.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když potřebujete s miláčkem o něčem důležitém mluvit, a přitom chcete, aby celá záležitosti dopadla alespoň trochu tak, jak si představujete a jak chcete, měli byste se do toho pustit hned v pondělí. Když se pak v úterý večer Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, musíte miláčkovi poskytnout dostatečný prostor, v něm se může projevit. Naštěstí se projevíte tak, abyste byli oba spokojení.

Býk

Jde o týden, kdy v lásce nemáte starosti, ale naopak si vychutnáváte pohodu a klid. Mezi vámi a miláčkem panuje soulad, který vám většina vašich přátel a kamarádů upřímně závidí. Vy pak nahlas říkáte, že se sice pohádat můžete a taky to umíte, ale že to v případě vás dvou nehraje roli. Po hádce následuje velice příjemné usmiřování, během něhož na všechna předchozí nedorozumění zapomenete.

Blíženci

O tom, že má miláček o vašich talentech, schopnostech a v neposlední řadě i vědomostech neskutečně lichotivé a podle vašeho názoru až přehnané představy, víte už dávno své. I když vám vrozené racionální myšlení radí, abyste jeho zápal trochu zmírnili a přiměli ho k racionálnějšímu přístupu, dělat byste to neměli. Miláček vás potřebuje zbožňovat a vy byste mu to měli umožnit.

Rak

Jde o týden, který bude hodně náročný. Když se v úterý večer dostane do vašeho sektoru rodiny Merkur, situace se rázem změní. Zjistíte, že musíte s rodinou komunikovat zcela jinak než dosud. Zatímco teď jste si mysleli, že bude lepší, když svým milým popřejete svobodu a necháte je volně existovat, teď pochopíte, že zejména partner potřebuje, abyste si ho vzaly na povel a každý jeho krok plánovali. Naštěstí vám to nevadí.

Lev

Pro svého miláčka jste sice ochotní udělat hodně, ale všechno přece jen ne. Když vám naznačí nebo i přímo řekne, že by byl rád, kdybyste své oblečení přizpůsobili jeho vkusu, odmítnete ho sice zdvořile, ale tak, aby ho ani nenapadlo, že by s podobným požadavkem mohl přijít podruhé. To, že byste v oblečení, které by vám vybral, vypadali jako strašidlo, mu naštěstí nesdělíte.

Panna

Srdce svého miláčka si získáte a jeho neutuchající zájem zajistíte zejména svým smyslem pro humor. Když ho zejména v pondělí a v úterý, kdy je Merkur ve vašem znamení dokážete přimět, aby se s vámi smál a dobře bavil, máte jeho srdce jisté. Lidí, kteří ho budou zbožňovat, má kolem sebe hodně, ale těch, kteří mu vrátí a pro budoucnost zajistí dobrou náladu, zase tak moc není...

Váhy

Vaše schopnosti a talenty, jimiž dokážete dát najevo svou lásku a své city, vyvedou vašeho miláčka z míry. Dokonce může sám přiznat, že jste ho z počátku moc nezajímali a o tom, že byste v jeho životě mohli hrát důležitou roli, ani neuvažoval. Když si však blíže všiml vašeho projevu a dopadu, který na něj a jeho psychiku měl, došlo mu, že něčemu takovému se odolat nedá.

Štír

Nic z toho, co se kolem vás děje, se vás vlastně netýká. Právě proto budete mít dostatek příležitosti a času, kdy můžete mluvit s partnerem o tom, co vás zajímá a co je pro vás důležité. Pak byste se měli zaměřit na oblasti, které, v nichž je potřeba vaši spolupráci prohloubit. Jde o šanci, která je ojedinělá, a kterou byste měli ve svém vlastním zájmu využít co nejintenzivněji.

Střelec

Je docela možné, že se dostanete do situace, kdy zjistíte, že na sebe žárlí vás partner a vaši kamarádi. Partner se nedokáže smířit s tím, že máte kolem sebe lidi, s nimiž sdílíte to, s čím se jemu nesvěřujete. A kamarádi nedokážou pochopit, že vedle sebe teď máte člověka, jemuž rádi a s chutí věnujete pozornost a čas, který vám potom na ně a vaše obvyklé akce chybí.

Kozoroh

Když se v úterý večer Merkur přesune do vašeho sektoru kariéry a profese, čekejte doma dost náročnou debatu. Vy přijdete s tím, že si chcete pracovat na své kariéře, ale miláček bytím nebyl ani na chvíli nadšený. Dokonce byste se dozvěděli, že vám jde jen o to, abyste na něj měli ještě méně času, než ho máte dosud. Pravda to sice není, ale vy mu to nevysvětlíte.

Vodnář

To, že má miláček ve čtvrtek nebo v pátek nějakou akci, kde vás s sebou z nejrůznějších důvodů nechce mít, vezměte na vědomí, ale žádné další závěry z toho nevyvozujte. Když se pak vrátí domů daleko dříve, než jste čekali, a řekne, že se tam bez vás vůbec nebavil, měli byste mu věřit. Opravdu si nevymýšlí. Opět se přesvědčil, že je mu s vámi podstatně lépe, než bez vás.

Ryby

Pokud se lásky týká, nechejte si všechno, co v této oblasti potřebujete řešit nebo o čem chcete přemýšlet, na sobotní večer nebo na neděli. Díky Luně ve svém sektoru lásky a romantiky dokážete své city dát najevo tak, abyste o jejich upřímnosti přesvědčili i lidi, kteří lásku neuznávají a v citech se pohybují jako sloni v porcelánu. Vy jim však už vysvětlíte, že city jsou důležité, a že jim jako první ukážete, jak s nimi mají pracovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA