Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 44. týden (31.10.2022 - 6.11.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když zjistíte, že v životě člověka, kterého jste považovali za svou životní lásku, hrajete roli převozníka, s jehož pomocí chce zvládnout předešlý nezdařený vztah a začít nový, moc se vám to nelíbí. Zejména v pondělí, kdy je Luna po většinu dne v Kozorohu, se podíváte pravdě do očí a přiznáte, že něco takového nechce. Teď je jen potřeba, abyste zjistili, co chcete...

Býk

Jde o týden, který bude trochu klidnější a všestranně vyrovnanější. V v úterý a ve středu je Luna ve svobodomyslném Vodnáři, a vy a miláček dodržujete všechno, na čem jste se spolu domluvili. Ve čtvrtek a v pátek se pak při Luně v Rybách můžete těšit na láskyplné zážitky opravdu vysoké kategorie. Může se dokonce stát, že pro vás miláček napíše vlastní verše!

Blíženci

To, že pro svůj život a pocit, že se vám v něm daří, potřebujete psychickou pohodu, víte už dávno. Navíc je vám jasné, že chcete a potřebujete soulad udržovat všemi způsoby, které vás jen napadnou. Ve vašem případě byste měli vsadit na řeč. Miláčka svým smyslem pro komunikaci okouzlíte tak, že pochopí, že vám potřebuje. Bez vás by se totiž nebetyčně nudil!

Rak

Kouzlo vaší osobnosti se na čas neohlíží a časem se neřídí. Pokud chcete v tomto směru zapůsobit tak, abyste měli úspěch jistý, měli byste hned v pondělí ráno využít energii Luny ve svém partnerském sektoru. Je značná šance, že vám člověk, kterého oslovíte, odolat nedokáže, ani kdyby opravdu chtěl. Daleko pravděpodobněji vám ještě v pondělí večer skončí v náruči.

Lev

V neděli se můžete dožít opravdu zajímavého zážitku. Je možné, že se vám ozve člověk, jehož jste považovali za letní lásku, která pro vás už nic neznamená. Teď se dozvíte, že jste pro něj naopak znamenali daleko víc, než jste si vůbec uměli představit. Vypadá to, že budete muset přehodnotit své dosavadní záměry a život nasměrovat jinam.

Panna

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se dokážete na to, co se kolem vás děje, podívat zcela jinýma očima. Konečně pochopíte, že je nejvyšší čas, abyste odložili ostych a dali svou lásku partnerovi tak, aby o ní už pochybovat nemohl, i kdyby opravdu chtěl. Můžete si být jistí, že se vám to podaří. Jeho zájem máte jistý!

Váhy

Když vám miláček začne vysvětlovat, že problémům, s nimiž se momentálně potýká, nerozumíte a rozumět nemůžete, snažte se nerozčilit ani nenaštvat. Kdybyste se ho klidně zeptali, co ho k tomuto závěru vede, dočkali byste se opravdu zajímavé odpovědi. Pak byste museli zkonstatovat, že o něm spoustu věcí víte, ale těch, které nevíte, je ještě daleko víc.

Štír

V době, kdy Slunce prochází vaším znamením, se ze strany svého miláčka dočkáte spousty láskyplných a pro vás velice příjemných překvapení. Štědrý na ně bude zejména čtvrtek a pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky. Vy byste ale měli jeho jednání náležitě ocenit. Když přiznáte, že k němu cítíte něco tak intenzivního, co jste dosud nepoznali, bude to láskyplné a upřímné zároveň.

Střelec

I když jste dosud měli pocit, že o lásce neumíte mluvit tak, aby to nevypadalo, jako byste si z toho druhého dělali legraci, teď konečně pochopíte, že je to všechno jinak. Když v úterý nebo ve středu narazíte na člověka, který vás a především vaše city bere vážně, zjistíte, že v sobě máte v tomto směru talenty, které by vám mohl každý závidět. A váš miláček to ví taky!

Kozoroh

Rychlost, se kterou se vaše citové vztahy v poslední době rozvinuly, vás vyloženě překvapuje. Něco podobného jste už hodně dlouho nezažili. Navíc se můžete těšit na pozitivní odezvu, kterou vaše vyslané signály vyvolají. Když budete jen trochu chtít, můžete hned v pondělí vyrazit na rande. To sice neproběhne tak bleskově, ale pozitivním vyzněním si můžete být jistí.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, sami sebe nepoznáváte. Na to, co řekne nebo udělá váš partner, budete reagovat daleko citlivěji, než obvykle. Kdybyste se náhodou po jeho láskyplném oslovení přichytili se slzami v očích, nic neříkejte a nijak to nevysvětlujte. Pokud máte partnera jen trochu rozumného a citlivého, přijde na důvody vašeho jednání sám.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, funguje miláček ve vašich rukou jako velice tvárný materiál. Všechno, s čím přijdete, vám chválí a naprosto otevřeně vás za to obdivuje. Vy sice nechápete, proč vás chválí a obdivuje kvůli něčemu, co je podle vašeho názoru naprosto přirozené, ale protože vám jeho lichotky dělají dobře, necháte ho moc rádi mluvit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA