Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 42. týden (17.10.2022 - 23.10.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Můžete si vybrat, zda se budete se svým partnerem bavit vážně, nebo zda si z něj budete dělat legraci. S tou byste však měli zejména v pondělí hospodařit opatrně. Luna v Raku totiž moc smyslu pro humor nepřeje. Oba můžete být pod jejím vlivem přecitlivělí a vykládat si slova svého životního druha třeba i zcela jinak, než je myslel. Pokud spolu chcete žít v lásce, měli byste se chovat tak, abyste si neměli co vyčítat.

Býk

Týden proběhne v klidu a bez větších problémů. K zásadním změnám, které se týkají lásky a citů vůbec, přijde až v neděli dopoledne, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Venuše a po ní i Slunce. Najednou pochopíte, že lásku, kterou vám miláček nabízí, nemůžete brát jako něco, na co máte automatický nárok, ale naopak jako cennost, o kterou musíte každý den znovu usilovat.

Blíženci

I když o lásce mluvíte neradi, protože máte pocit, že vám v kritické chvíli chybí ta správná slova, v tomto týdnu byste se měli překonat a pro hovory o lásce se rozhodnout. Platí to zejména pro neděli, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. S její pomocí dokážete o tom, co cítíte, mluvit tak přesvědčivě, že vás vážně vezme i člověk, který původně nechtěl.

Rak

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete s partnerem fungovat tak, že můžete být všem ostatním párům ze svého okolí vzorem. Dokážete se domluvit i beze slova způsobem, který všem dokazuje, že si vztah narušit nenecháte. Na každého, kdo se o něco takového pokusí, se podíváte oba svorně hodně ostře a tak, aby co nejrychleji pochopil, že se mezi vás plést nemá.

Lev

K tomu, abyste měnili svůj stav a místo své aktuální samoty si hledali nového partnera, vám chybí motivace. Když si uvědomíte, jak těžko byste si zvykali na člověka, který by vedle vás a s vámi žil, a s nímž byste museli vytvářet novou podobu soužití, vůbec se vám do toho nechce. V nové lásce vidíte jen námahu, kterou byste museli jejímu vytváření věnovat a bez níž se klidně obejdete.

Panna

Příbuzní nebo kamarádi, kteří vám dohazují novou známost, to s vámi myslí opravdu dobře. Vy byste pak měli jejich snahu ocenit tím, že na rande, které vám naplánovali, alespoň vyrazíte. Když proběhne prvních rozpačitých pět minut, zjistíte, že se vlastně nemáte čeho bát. Jde o člověka, který je velice zajímavý a s nímž se nudit rozhodně nebudete!

Váhy

Ať ohledně minulosti svého miláčka zjistíte cokoli, měli byste se tvářit, jako byste o ničem neměli ani tušení. Dejte mu šanci, aby vám sám řekl, co uzná za vhodné. Vy si pak můžete srovnat to, co jste zjistili vy, s tím, co vám řekl sám. Podle míry jeho upřímnosti pak můžete posuzovat budoucí kvalitu vašeho vztahu. Čím víc vám na sebe řekne, tím vážněji to s vámi myslí!

Štír

Když vám člověk, kterého milujete, začne vysvětlovat, že si s vámi nemůže nic začít, protože má povinnosti k někomu jinému, měli byste se sebrat a odejít co nejrychleji. Srdce vám sice může říkat, že se situace ještě může pozměnit, ale hlava vám radí, abyste se nepřesvědčovali o něčem, co pravda není a nebude. Bude lepší, když půjdete dál po svém a své city nasměrujete jinam.

Střelec

Zásadní pozitivní vliv na vás vyvíjí trigon mezi Sluncem a Marsem, který se odehrává v úterý. Najednou zjistíte, že jste v tom, co se vašeho nynějšího vztahu týče, plní energie a chuti měnit od základů svůj život. Když přijdete na to, že vedle sebe máte člověka, který vám vyhovuje a s nímž si dokážete představit svůj další život, měli byste mu to hned říct. Nebezpečí z prodlení je značné!

Kozoroh

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se dokážete se svým miláčkem spojit tak, abyste byli oba spokojení. O tom, co jeden od druhého chcete, potřebujete a vyžadujete, dokážete mluvit naprosto otevřeně. Miláček vás pak překvapí. Zjistíte, že jeho přání jsou v podstatě stejná, jako ta vaše. Pokud je uskutečníte, budete spolu oba spokojení.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve Lvu, se chovejte tak, abyste ho zaujali. Když získáte jeho pozornost teď, můžete si být jistí, že vám zůstane nadlouho nebo dokonce navždycky. Váš miláček konečně pochopí, že jste v nejlepším slova smyslu to, co by mohl a měl bez přehánění označit jako svůj osud. Vy pak zkonstatujete, že budete jeho osudem neobyčejně rádi.

Ryby

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky a lásky, si opravdu nemáte na co stěžovat. Jakoukoli komunikaci s partnerem si užíváte a jen si přejete, aby vám vaše dosavadní porozumění co nejdéle vydrželo. V pátek a v sobotu byste si měli promluvit o budoucnosti. Představy, které o ní máte, si musíte sladit tak, aby vyhovovaly vám oběma. Naštěstí to obtížné nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA