Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 43. týden (24.10.2022 - 30.10.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, jste v pohodě a dokážete se s miláčkem domluvit naprosto na všem. Právě proto je potřeba, abyste získali jeho souhlas k tomu, o čem zatím trochu pochyboval. Připravíte se tak na středu, kdy se dostanete pod vliv kvadratury mezi Merkurem a Plutem. Tam pak máte tendenci vnucovat všem, které milujete, svou vůli, a ještě se divit, že se jim to nelíbí.

Býk

Zatmění, které se v tomto týdnu odehrává ve vašem partnerském sektoru, vás nutí k opatrnosti. Můžete mít sice v lásce ty nejlepší úmysly, ale přesto hrozí, že si je váš miláček vyloží trochu jinak, než byste chtěli. Právě proto musíte v komunikaci dbát na jasnost a na to, abyste pochopili správně každé slovo, které druhá strana pronese. Není to sice příliš romantické, ale je to potřeba.

Blíženci

To, že se vám něco nepodaří, ještě neznamená, že máte tento boj vzdát. V pondělí vaše záměry vyjít nemusí, ale už ve čtvrtek večer bude situace vypadat jinak. Pokud se k vám slavnostně vrátí někdo, kdo se na začátku týdne tvářil, jako byste ani neexistovali, měli byste velice dobře zvážit, jak zareagujete. Když si vámi bude až moc jistý, moc vám to neprospěje.

Rak

Když usoudíte, že svého miláčka nechápete a chápat nedokážete, nepropadejte panice. Když se podíváte na jeho sourozence a jejich partnerský život, pochopíte, odkud se berou problémy, které musíte řešit vy dva. Naštěstí se sami vlastní silou vůle rozhodnete, že něco takového mezi vás nepustíte. Miláčkovi to naštěstí dokážete říct tak, aby pochopil, že je v jeho zájmu, aby s vámi spolupracoval.

Lev

Kdyby se náhodou stalo, a vy jste svého miláčka oslovili jménem svého bývalého partnera, hlavně kolem toho nedělejte drama. Stačí, když svůj přeřek opravíte a bez přestávky budete pokračovat dál. Naštěstí máte rozumného partnera, který chápe, že se něco takového může stát. Veškerá jeho reakce se bude sestávat z jedné jedovaté poznámky, kterou celou záležitost uzavře. Pak se k ní už vracet nebude.

Panna

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, si musíte na svého partnera udělat čas i v případě, kdy vám na všechno jiné chybí. Pokud přijde s tím, že si s vámi musí o něčem promluvit, měli byste se soustředit na každé jeho slovo. Miláček se při svém projevu může sice široce usmívat, ale vy si můžete být jistí, že myslí každé slovo velice vážně!

Váhy

Partner, který přijde s tím, že o vás slyšel něco, co se mu ani trochu nelíbilo, se kupodivu nechce hádat. Opravdu chce, abyste mu to, co se k němu doneslo, vysvětlili. Naštěstí víte, o co se jedná, a umíte na to správně zareagovat. Když si dáte všechno dohromady, navíc pochopíte, že o vás podobné klepy do světa pouští člověk, který na vás docela obyčejně žárlí...

Štír

Pro svého miláčka a jeho spokojenost jste ochotní udělat opravdu hodně. Přesto byste si měli dát pozor, abyste to s péčí, kterou mu projevujete, nepřeháněli. Když mu budete přání číst doslova z očí, riskujete, že to začne vnímat jako normu, která je pro další průběh vašeho vztahu typická. Pak byste mu to, že občas potřebujete nějaké projevy péče i vy, vysvětlovali jen velice těžko.

Střelec

V prvních čtyřech dnech týdne, kdy se Jupiter ještě nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si pro svého miláčka vymyslete alespoň jedno překvapení, jímž mu dáte najevo, že je pro vás opravdu důležitý a že mu chcete udělat radost. Postaráte se mu tím o překvapení a sobě o moment, kdy vám svou lásku projeví tak bouřlivě, jak se mu to už dlouho nepodařilo.

Kozoroh

Zatmění ve vašem sektoru přátel vás přivede k překvapivému zjištění. Pochopíte, že člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda, je do vás hluboce zamilovaný. Ještě víc vás vyvede z míry, když zjistíte, že i vy jste zamilovaní do něj. Pak musíte vymyslet taktiku, která ho přiměje, aby se svými city vyšel na světlo jako první. Vy pak budete předstírat překvapení, ale na závěr mu padnete kolem krku.

Vodnář

Když po miláčkovi něco chcete, musíte si chvíli, kdy podáváte žádost, správně načasovat. Optimální moment přichází podle hvězd ve čtvrtek nebo v pátek dopoledne. Tam pak dokážete mluvit tak, aby partner pochopil, že by o tom, co mu říkáte, měl alespoň přemýšlet. A když budete mluvit trochu déle, dojde mu, že jde o přání, které by měl splnit spíše dříve než později...

Ryby

Prodloužený víkend můžete prožít tak, abyste byli spokojení vy i miláček. Stačí, když využijete energii Jupitera, který se v pátek ráno vrací do vašeho znamení. Zaručí jak váš pozitivní přístup k životu, tak velkorysost, se kterou budete jednat s partnerem. Merkur, který v sobotu večer vstupuje do Štíra, se vám navíc postará o skvělé komunikační schopnosti. O lásce dokážete mluvit tak, aby mezi vámi a partnerem bylo všechno krásné a jasné...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA