Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 52. týden (21.12.2020 - 27.12.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Přelom roku zvládnete v náladě lehce nostalgické. Jste rádi, že jste se spolu dočkali dalšího roku, ale je vám líto, že jste oba o další rok starší.

Býk

Pokud vás v mezisvátečním období čekají nějaká jednání, měli byste tam vyrazit sami. Když s sebou vezmete Berana, budou z toho kvůli jeho nevymáchané puse jen obtíže.

Blíženci

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, si dokážete docela rozumně popovídat. Dokonce uznáte, že byste se mohli řídit radami starších a zkušenějších.

Rak

To, že je vám ho líto, ještě neznamená, že se s ním máte dělit o své úspory. To, že by o vaše peníze přišel tak, jak přišel o své, je celkem jisté.

Lev

Rozpory, které mezi sebou máte, se zvládají opravdu těžko. Zatím do toho oba dáváte všechny své síly, ale už uvažujete, co budete dělat, až vám dojdou.

Panna

Když vám řekne, že pro vás má ještě jeden vánoční dárek, který vám dát zapomněl, nic neříkejte. Když dát najevo, že vás to těší, bude to stačit.

Váhy

Náročná bude středa, kdy jste oba pod vlivem úplňku. Kdybyste si slíbili, že se nebudete provokovat, ale že se spolu pokusíte vycházet v klidu, bude to vynikající.

Štír

S vaším miláčkem je to celkem jednoduché. Velice dobře ví, že potřebuje partnera především na sex - a vy velice dobře víte, že mu ho moc rádi poskytnete.

Střelec

Velice dobře ví, že ve své práci musí prozatím zůstat, ale vůbec se mu to nelíbí. Naštěstí je odpovědný a chápe, že vy ke svému životu alespoň nějakou jistotu potřebujete.

Kozoroh

Rozpory, které mezi vám dlouhodobě jsou, se momentálně řešit nedají. Je potřeba, abyste si dali chvíli pauzu a rozhodli se, že se jimi budete zabývat až ve druhé polovině ledna.

Vodnář

Musíte přiznat, že v lásce máte víc štěstí, než si objektivně zasloužíte. Navíc vás velice potěší Beran, který vám řekne, že to vidí stejně.

Ryby

S tím, jak si užíváte života, se mu raději nechlubte,nedopadlo by to dobře. Váš Beran by vám vynadal s tím, že myslíte jen na zábavu a nic jiného vás nezajímá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA