Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 03. týden (18.1.2021 - 24.1.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Důležitý je pro vás především začátek týdne. Když si včas uvědomíte, že se nemáte hádat, ale naopak kooperovat, bude to vynikající a pro budoucnost prospěšné.

Býk

Než se rozhodnete, že se mu svěříte s něčím ze své minulosti, dobře si to rozmyslete. Můžete ho mít sice rádi, ale všechno vědět opravdu nemusí.

Blíženci

O tom, že zásady jsou od toho, aby se porušovaly, ani neuvažujte. Když je porušíte, ocitnete se na sestupné trajektorii, která vás nahoru hned tak nepustí.

Rak

Jde o týden, kdy vůbec nevíte, jak byste s ním měli zacházet. Ať řeknete cokoli, bude se Beran tvářit, jako by vůbec nechápal, co po něm vlastně chcete.

Lev

To, že je vám po něm a jeho společnosti smutno, nezastírejte. Bude lepší, když to nejdříve přiznáte sobě a potom s tím seznámíte i jeho,možná z toho i něco bude...

Panna

Když nevíte, co dělat, nedělejte nic. Váš Beran bude nezvyklým nedostatkem vaší aktivity tak překvapený, že se překoná a začne fungovat sám.

Váhy

Úvahy o tom, že se jednou vezmete, začínají být nebezpečně aktuální. O svatbě dokonce začíná mluvit i Beran, který o ní dosud nechtěl ani slyšet.

Štír

Kromě práce byste neměli zapomínat ani na to, co vás baví a těší. Oba potřebujete něco, k čemu byste se mohli upnout a čemu byste se věnovali rádi.

Střelec

Pokus o získání jeho srdce nevyjde tak, jak jste si představovali. Zatímco vy chcete prvotně zábavu, touží Beran po něčem daleko stabilnějším.

Kozoroh

Hlavně si nenamlouvejte, že mezi vámi nic není. To, že o svých vzájemných citech nemluvíte, nic neznamená,city existují a jsou opravdu silné.

Vodnář

Než začnete partnerovi podávat výčet všechno, co slíbil a neudělal, sestavte si v duchu seznam toho, co naopak udělal nad plán. Bude toho kupodivu víc, než jste čekali.

Ryby

Především je potřeba, abyste ho brali vážně. Pokud Beran usoudí, že ho vážně neberete a z jeho myšlenek si děláte jen legraci, můžete se těšit na výbuch, který váš domov srovná se zemí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA