Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 04. týden (25.1.2021 - 31.1.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když se dáte dohromady, jste neporazitelní. Kromě toho, že si to uvědomíte vy, byste na to měli upozornit všechny rodinné příslušníky,opravdu je zbytečné, aby se o vás báli!

Býk

Na to, abyste ho přesvědčovali o něčem, co jste spolu už mnohokrát probrali, nemáte ani čas, ani náladu. A to, že to Beran vyžaduje, vámi opravdu nepohne!

Blíženci

O nové začátky se raději nesnažte. Mohly by být tak nové, že by váš život obrátily naruby a zpátky by ho už nikdy nevrátily.

Rak

Bývalým partnerům z tohoto znamení se vyhýbejte obloukem. Když se rozhodnou, že vás získají zpátky, můžete si být jistí, že se jim to podaří.

Lev

S partnerem z ohnivého znamení si konečně užijete! Máte vedle sebe člověka, který nedělá z ničeho zbytečně dusno, ale který se umí tím, co se děje, pořádně bavit.

Panna

Náročná bude zejména středa. Váš Beran přijde z práce hodně unavený a ani ho nenapadne, že vy na tom můžete být buď stejně nebo ještě trochu hůře.

Váhy

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Raku, byste se měli hlídat. Hrozí, že si řeknete podstatně víc, než je zdrávo, ale navíc i podstatně víc, než se dá odpustit.

Štír

Neustále přemýšlíte, co pro vás jeho přítomnost ve vašem životě znamená. Nakonec usoudíte, že ho potřebujete hlavně proto, abyste se nenudili.

Střelec

Má tendenci zkoušet zejména to, čemu by se měl ve vlastním zájmu vyhýbat. Naštěstí mu to dokážete vysvětlit tak, že vás poslechne.

Kozoroh

Nebezpečí, že se budete zbytečně hádat, se dramaticky snižuje. Oba máte rozum a oba víte, že nechcete svými silami plýtvat na nesmysly.

Vodnář

To, že ho něco ani trochu nezajímá, ještě neznamená, že se tím nebude muset zabývat. Vy si pohledem na jeho naštvaný výraz sice bavíte, ale máte rozum, takže ho nekomentujete.

Ryby

Než se rozhodnete, jaký postoj zaujmete k nějaké záležitosti, čekejte na další informace. Vám tento přístup problémy nedělá, ale svého Berana budete muset mírnit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA