Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 05. týden (1.2.2021 - 7.2.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Úvahy o tom, jak partnerovi správně sdělit to, do čeho se vám ani trochu nechce, snadné nejsou. Když se nakonec rozhodnete, že to ještě odložíte, je to pochopitelné.

Býk

V pondělí se vám postará o opravdu příjemný večer. Venuše se dostane do jeho sektoru přátelství a on se k vám bude chovat tak laskavě, jak už dlouho ne.

Blíženci

Jsou věci, které se prozatím řešit nedají,bylo by to příliš mnoho práce s příliš nejistým výsledkem. Vy se s tím smíříte, ale s vaším Beranem to snadné nebude.

Rak

Především si uvědomte, že opravdu není potřeba, abyste mu svou lásku nějak vášnivě projevovali. Když necháte projevy vášní spíše na něm, bude efekt podstatně lepší.

Lev

Vaše trpělivost se vám vyplatila. Ze vztahu, který vypadal na jednu dlouhou hádku, jste spojenými silami dokázali vytvořit zralou lásku, kterou si oba užíváte.

Panna

Když si s ním opravdu chcete a potřebujete promluvit, volte pondělní večer. Luna bude v jeho partnerském sektoru, takže se dá čekat, že vám vyjde vstříc ochotněji, než jindy.

Váhy

Čas si na něj musíte udělat i v případě, kdybyste ho na nic jiného neměli. Pokud propasete příležitost k navázání kontaktu, už se vám to nevrátí....

Štír

Hádá se i ve chvílích, kdy by zrovna nemusel. Vy se mu sice snažíte vysvětlit, že dělá chybu, ale není to k ničemu,on vás prostě neposlouchá...

Střelec

Hádat se nebudete. Jste sami překvapení, jak rychle jste se dokázali domluvit i na to, co jste jindy brali jako velký a skoro až neřešitelný problém.

Kozoroh

Na to, abyste se s ním o důležitých věcech dohodli, moc času nemáte. Když propasete úterý a středu, hrozí, že budete na další příležitost k domluvě týdny čekat.

Vodnář

Při rozhodování počítejte s jeho dosavadními životními zkušenostmi. Pokud je nezohledníte, bude všechny vaše nápady odmítat a vy nebudete vědět, proč to dělá...

Ryby

To, že je zaměřený především na sebe, už dávno víte. Teď je potřeba, abyste ho naučili, jak to dělat, aby svou pozornost občas zaměřil i na někoho jiného.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA