Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 06. týden (8.2.2021 - 14.2.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Konečně pochopíte, co máte dělat, abyste se spolu dokázali domluvit. Může vám být sice trochu líto, že jste na to nepřišli dřív, ale to se dá zvládnout.

Býk

V jeho případě se dá opravdu věřit v zázraky. Najednou se něco změnilo a váš Beran se konečně chová tak, jak jste si vždycky přáli a nikdy nezažili.

Blíženci

Pokud vám partner z tohoto znamení začne vysvětlovat, že neumí žít ani bez vás ani s vámi, jeho řeč přerušte. Když ho ujistíte, že vy bez něj dokážete žít docela dobře, vyrazíte mu tím dech a on zmlkne.

Rak

Jeho nápady vás spolehlivě vyvedou z míry. Když navíc zjistíte, že to, co říkal, myslí naprosto vážně, bude to pro vás ještě jedno zásadní životní překvapení.

Lev

Především je potřeba, abyste mu dali najevo, že ho berete vážně. Jakmile o tom začne pochybovat, nastane doma dusno, které ani váš smysl pro humor rozehnat nedokáže.

Panna

Pokud spolu chcete flirtovat, máte zelenou. Oba byste si však měli uvědomit, že je to jen zábava, ze které se teď ani později nic dalšího nevyvine.

Váhy

Partner, který vám nabízí všestrannou pomoc, nemusí jednat tak nezištně, jak to vypadá. Když vám kamarádi říkají, že hledá šanci, jak se vám vetřít do života, mají pravdu.

Štír

Veškeré nabídky na změny vnímáte jako možný pozitivní posun. Pak je jen potřeba, abyste to Beranovi vysvětlili způsobem, který pochopí i on.

Střelec

Oba mluvíte o závod, ale poslouchat nechce nikdo. Kdybyste se překonali natolik, že byste partnera občas i poslouchali, bude to vynikající.

Kozoroh

To, co děláte, se opravdu dá označit jako krok správným směrem. Je ale potřeba, abyste to vysvětlili miláčkovi a donutili ho, aby to vnímal stejně.

Vodnář

Představa, kterou jste o něm dosud měli, tvrdě narazí na realitu. Jste rádi, že víte, jaký doopravdy je, ale přesto byste dali přednost stavu, kdy jste tolik informací neměli.

Ryby

Představa, že svému Beranovi ustoupíte a on si vás za to bude vážit, jeho hodně naivní. Pokud chcete, aby si vás vážil, nesmíte mu naopak ustoupit ani o krok!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA