Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 08. týden (22.2.2021 - 28.2.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že vám něco slíbil, ještě neznamená, že to dokážete udělat. Zejména v první polovině týdne mohou nastat okolnosti, které jeho a tím i vaše plány od základů změní.

Býk

Vztah, který jste spolu měli, nějak ochladl,nezbude, než abyste se překonali, kousli do kyselého jablíčka a zeptali se, co se stalo. Důvod bude tak banální, že nebudete věřit svým uším...

Blíženci

Nové šance na prohloubení vašeho vztahu zaručeně přijdou. Zatím však bude lepší, když se rozhodnete, že všechno necháte tak, jak to je.

Rak

To, že o novém bydlení neuvažujete, ještě neznamená, že ho nebudete mít. Když Beran přijde s tím, že byste se mohli jet na nějaký zajímavý objekt podívat, je zcela jasné, jak to dopadne.

Lev

Když jste spolu, je vám dobře. Je ale potřeba, abyste si oba uvědomili, že to, že jste spolu, není nudná povinnost, ale radost, kterou byste si měli oba vychutnat a užít.

Panna

Pokud chcete začít něco nového, měli byste se na tom domluvit s partnerem. Je potřeba, aby si uvědomil, co po něm chcete, a taky vám slíbil, že vám pomůže.

Váhy

Nezdá se vám, že byste si konečně měli přiznat, že jste do něj zamilovaní? Když si v tom uděláte jasno vy, rychle se postaráte, aby v tom měl stejně jasno i on...

Štír

To, že na něj žárlíte, mu nedávejte najevo. Váš Beran by to sice nijak nekomentoval, ale v duši by mu to dělalo velice dobře.

Střelec

Než se rozhodnete, že s ním půjdete do sporu, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Zejména na začátku týdne hrozí, že se pohádáte, ale stejně nic nevyřešíte.

Kozoroh

K vyřizování subtilnějších záležitostí ho raději nepouštějte. Mohli byste se dočkat chvíle, kdy by se zbytečně pohádal a jen pokazil to, co se dosud vyvíjelo docela dobře.

Vodnář

To, že říká, že si s něčím nemusíte dělat starosti, protože se toho ujme sám, ještě neznamená, že to tak opravdu dopadne. Nenápadný dohled byste si měli v každém případě nechat.

Ryby

I když mu toho chcete říct opravdu hodně, měli byste si vybírat způsob, kterým to uděláte. Na tlak bude zvláště v pondělí a v úterý reagovat hodně silným protitlakem!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA