Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 09. týden (1.3.2021 - 7.3.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že mu ve sporech ustoupíte, přemýšlejte, k čemu to bude. Kdybyste místo toho vymysleli oboustranně přijatelný kompromis, bude to daleko lepší.

Býk

Chovejte se k němu tak, jak byste chtěli, aby se on choval k vám. Je to jediný způsob, jak zejména v pondělí a v úterý zabránit výbuchů, ke kterým má váš Beran sklon.

Blíženci

V jeho práci to funguje vyloženě na hraně. Kdybyste mu nenápadně vysvětlili, že by si podle vašeho názoru měl hledat něco jiného, bude to lepší.

Rak

Když vám něco vysvětluje, zaměňuje příčinu a následek. Můžete mu sice vysvětlovat, že je to jinak, ale s velkým úspěchem raději nepočítejte.

Lev

Máte dojem, že se v tom, co je důležité, neustále míjíte. Nezbude, než abyste využili začátku týdne, kdy má Beran Lunu ve svém partnerském sektoru a konečně ho donutili k řeči.

Panna

S nabízením pomoci to raději nepřehánějte. Mohlo by to taky skončit tím, že vy byste mu pomáhali a on vám vysvětloval, co děláte špatně.

Váhy

Na to, abyste ho získali, máte více šancí, než si myslíte,je jen potřeba, abyste s tím zbytečně nečekali. Když začnete v pondělí, můžete se v úterý těšit na kladný výsledek.

Štír

V lásce máte starosti, s nimiž jste nepočítali. Pak je potřeba, abyste dali ne na city, ale na to, co vám radí zdravý rozum.

Střelec

K tomu, abyste spolu vycházeli, potřebujete především trpělivost. Platí to zejména pro pondělí a úterý, kdy jí budete potřebovat opravdu hodně!

Kozoroh

Po tom, čím vybíjí napětí, které během dne v práci nasbíral, vám nic není. Poznámky ohledně jeho křížovek nebo sudoku si nechejte pro sebe!

Vodnář

Nápady s nimiž váš miláček přijde, stojí opravdu za to. Dokonce i vy musíte uznat, že jsou tak kvalitní, že je je potřeba nejdříve pořádně promyslet a pak do poslední tečky uskutečnit.

Ryby

Když se dozvíte, že se vám něco nepodařilo, svému Beranovi se s tím svěřovat opravdu nemusíte. Jeho jedovaté poznámky by vás moc nevadilo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA