Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 16. týden (19.4.2021 - 25.4.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Argumenty, které váš partnerem předkládá, se vám sice nelíbí, ale vzít v úvahu je musíte. Nejdříve ho soustředěně vyslechněte a reagujte až potom,hádka by k ničemu nevedla.

Býk

Pokud vás začne balit, máte se na co těšit. Váš Beran se rozhodne, že vás už od začátku přesvědčí, že je jako partner jedinečný a opravdu stojí za to.

Blíženci

Tomu, co dělá a po čem touží, sice nerozumíte, ale to vám nevadí. Rozhodli jste se, že ho při získávání toho, o co tak stojí, ze všech sil podpoříte.

Rak

Se svými myšlenkovými postupy a plány ho raději neseznamujte. Když se o nich dozví až ve chvíli, kdy budete jeho názor opravdu potřebovat, bude to stačit.

Lev

Šance na zásadní životní změny jsou značné. Potíž je v tom, že vás do nich Beran žene způsobem, který ve vás nejdříve vyvolává děs a potom intenzivní odpor.

Panna

Jeho tvrdohlavost vás z míry nevyvede. Když na to přijde, rychle mu dokážete, že se ho nebojíte a zlomit se tím nenecháte.

Váhy

Vzájemnou spolupráci si hodně dobře rozmyslete,může dopadnout zcela jinak, než jste čekali. Od pracovních záležitostí je v případě vás dvou k lásce jen krok.

Štír

Některé záležitosti můžete klidně odložit. Kdybyste Berana ještě přesvědčili, aby zůstal v klidu a nechal věci raději volně plynout, bylo by to ještě lepší.

Střelec

Na jeho bývalého partnera se ho raději moc nevyptávejte. Když by začal mluvit, zjistili byste, že se s koncem jejich vztahu ještě zdaleka nevyrovnal.

Kozoroh

Všechny vaše plány se posouvají v čase. Vy se s tím smířit dokážete, ale váš miláček má pocit, že se na něj momentálně osud vyloženě ironicky šklebí.

Vodnář

Na vyčkávání na chvíli, kdy se mu vrátí dobrá nálada, nemáte dostatek trpělivosti. Když se s vámi nebude chtít bavit, přemlouvat ho nebudete.

Ryby

On sám na vás čas nikdy nemá, ale pokud se jedná o něj, chtěl by vás mít k dispozici pokud možno stále. Budete mu muset vysvětlit, že kromě něj máte i spoustu jiných povinností!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA