Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 15. týden (12.4.2021 - 18.4.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Poslední týden, kdy Slunce prochází vaším znamením, probíhá poněkud netypicky. Oba máte pocit, že je všeho až nad hlavu a jen přemýšlíte, kde najít klid.

Býk

Občas si přiznáte, že toužíte po samotě. Společnost vašeho pořád aktivního miláčka, který neustále vymýšlí něco nového, je pro vás velice náročná.

Blíženci

Jde o člověka, který vám stále dává najevo, že jsou věci, kterým rozumí podstatně víc, než vy. Možná by nebylo od věci, kdybyste ho ujistili, že jsou i záležitosti, kterým lépe rozumíte zase vy.

Rak

V pondělí, kdy je v jeho znamení novoluní, s ním budou potíže. Poprvé pochopíte, že nežárlí ani tak na vaše možné další známosti, ale spíše na vaše pracovní úspěchy.

Lev

Změny, které měly v jeho práci přijít, zatím nepřichází. Pro vás je to spíše plus,konečně si můžete užít dny, kdy se miláček nesoustředí na práci, ale na vás.

Panna

To, že byste ho mohli nutit do něčeho, do čeho se mu nechce, vás ani nenapadne. Dobře víte, že by to byl pokus, který by spíše nevyšel než vyšel.

Váhy

Pondělí bude pro vás oba velice náročné. Právě proto byste si měli zajistit večer, kdy můžete být spolu a kdy se nebudete muset k ničemu nutit.

Štír

Jsou postřehy, o které byste se s ním měli podělit hned, jak přijdete domů. Obvykle se tváří, jako by ho to, co jste viděli, nezajímalo, ale tentokrát ho to zajímat bude.

Střelec

To, že si vás všímá, jste zaregistrovali už dost dávno. Kdyby se však choval poněkud méně nápadně, měli byste z toho daleko lepší pocit.

Kozoroh

Na poslední chvíli se rozhodne zachraňovat to, co se mezi vámi v poslední době pokazilo. Ještě nedávno byste za to byli tiše vděční, ale teď je vám to nějak jedno.

Vodnář

Ve vymýšlení výmluv všeho druhu je váš miláček hvězda. Když si všimnete, že se k něčemu takovému chystá, musíte zasáhnout a dát najevo, že mu to tentokrát nevyjde.

Ryby

Potíže mohou být kvůli vzpomínkám. Na to, co si vy pamatujete jako na to nejdůležitější, co se kdy mezi vámi stalo, si váš Beran pro jistotu vůbec nevzpomíná!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA