Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 14. týden (5.4.2021 - 11.4.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Mezi vámi a partnerem je všechno jasné. Zejména o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, spolu dokážete komunikovat tak, aby vám to oběma bylo k užitku.

Býk

Nehledejte zbytečně problémy tam, kde nejsou. Když vám Beran řekne, že si své starosti vyloženě vymýšlíte, nezní to sice laskavě, ale zase si můžete být jistí, že má pravdu.

Blíženci

Když vám začne vysvětlovat, že máte k životu přistupovat opatrně a nemáte zbytečně riskovat, nebudete vědět, zda se zlobit, nebo smát. Nahlas jen poznamenáte, že to vám tedy říká ten pravý...

Rak

Jeho životní styl vás opravdu rozčiluje. Dokonce vám připadá, že schválně dělá průšvih za průšvihem a po vás pak chce, abyste to rovnali a dávali dohromady.

Lev

S partnerem z tohoto znamení je vám vyloženě dobře. Konečně jste v něm našli člověka, který se zbytečně nedrží detailů, ale který rovnou řeší podstatu věci.

Panna

Čekejte spor kvůli domácím zvířatům,Beran má pocit, že se jim věnujete skoro víc, než jemu. A vy se nehádáte, protože si nejste jistí, zda to tak opravdu není.

Váhy

Nadšení, které jste při pohledu na něj ještě nedávno cítili, pomalu pomíjí. Není to chyba ani jednoho z vás, ale jen důsledek času, který každý dlouhodobý vztah ovlivňuje.

Štír

Pocit, že jste se něčemu vyhnuli, s ním nesdílíte,na rozdíl od něj si uvědomujete, že šlo o konflikt, do kterého jste měli jít. Kdybyste šli, máte všechno za sebou a klid v duši.

Střelec

Vaše nové začátky naberou záhy na obrátkách. Zejména v sobotu a v neděli budete mít pocit, že všechno probíhá až moc rychle a že byste měli zpomalit.

Kozoroh

Boj o jeho srdce sice nevzdáváte, ale už vás pomalu přestává bavit. Rozhodnete se, že chvíli počkáte, a když to nevyjde, definitivně své snažení vzdáte.

Vodnář

Když se dostanete do problémů, velice rád vám poradí. Potíž je v tom, že jeho rady by sedly jemu, ale ve vašem případě jsou nepoužitelné.

Ryby

Jeho představa koledy narazí na realitu,i když se mu opravdu nechce, musí se obejít bez společnosti oblíbených přátel. Naštěstí mu osamělé chvíle dokážete zpříjemnit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA