Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 13. týden (29.3.2021 - 4.4.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že vám miláček na všechny vaše nápady přikyvuje, ještě neznamená, že jim skutečně rozumí. Když mu pro jistotu položíte pár kontrolních otázek, nic tím nezkazíte.

Býk

Když vám říká, že máte tendenci nudu zajídat spoustou dobrot a pak se sami na sebe zlobit, moc se vám to nelíbí. Přesto byste měli přemýšlet, zda náhodou nemá pravdu.

Blíženci

Na to, že s ním v něčem nesouhlasíte, máte plné právo,přesto bude lepší, kdy si své názory necháte pro sebe a hádat se s ním nebudete. Když budete upřímní, přiznáte, že to za to nestojí.

Rak

I když pro něj uděláte skoro všechno, co se dá, velkého vděku se nedočkáte. Skoro budete mít pocit, jako by to, co jste pro něj udělali, bral jako něco, na co má automaticky nárok.

Lev

Dobře víte, že má vyřizovat záležitosti, do kterých se mu ani trochu nechce. Když ale chcete zachovat příjemnou sváteční náladu, odložíte to rozumně na další týden.

Panna

Představa života bez jeho společnosti se vám ani trochu nelíbí. Máte oprávněný pocit, že byste se neměli ani čemu zasmát.

Váhy

Jde o osobnost, která vám do života vnese přesně to, co jste dosud postrádali. V neděli, kdy se do vašeho znamení přesune Merkur, se tak budete konečně cítit kompletní a v pohodě.

Štír

Kvůli tomu, abyste mu rozuměli a abyste ho pochopili, jste schopní dělat věci, ke kterým byste se jindy neodhodlali. Všechno dopadne dobře a výsledek vás potěší.

Střelec

Představou dalšího vývoje vašeho vztahu se nezabýváte,spokojíte se s tím, že je vám spolu dobře. Budoucnost necháváte raději otevřenou.

Kozoroh

Na jeho pomoc, nebo na to, že by za vás něco udělal, pro jistotu nespoléhejte. O tom, jaké má možnosti, dokáže sice krásně mluvit, ale na tom to taky končí.

Vodnář

Nějak nechápe, proč trváte na svém i v situaci, kdy se vám to vůbec nehodí a dobře vám to nedělá. Vy mu to snad raději nevysvětlujte. Stejně by vás nepochopil.

Ryby

Zajímavé chvíle vás čekají v neděli. Merkur se přesune do jeho znamení a vy se můžete těšit na chvíle, kdy bude váš Beran mluvit, a vy budete moci v klidu mlčet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA