Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 23. týden (6.6.2022 - 12.6.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když se vám do žádné aktivity nechce, není potřeba, abyste se překonávali. Zejména v pondělí, v úterý a ve středu si můžete pořád dokola opakovat, že Kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Býk

To, že mu nerozumíte, ještě neznamená, že ho nemáte poslouchat. Když mu budete věnovat dostatečnou pozornost, rychle pochopíte, co chce a o co mu jde.

Blíženci

Jde o týden, kdy se vám snaží za každou cenu dělat radost. Vy máte sice pocit, že to s péčí, kterou vám projevuje, přehání, ale rozmlouvat mu to nechcete a nebudete.

Rak

Rozpory, které mezi vámi byly, se vám pročistit nepodaří. Můžete však jeho i sebe přesvědčit, že se o nich alespoň prozatím bavit nebudete.

Lev

Když se s ním o něčem bavíte, zajímejte se o detaily. Může se v nich skrývat něco, co si dosud nechtěl přiznat a co celou věc postaví do zcela jiného světla.

Panna

Výhrady, které máte k jeho jednání, jsou pochopitelné. Když vám Beran řekne, že to dosud nikomu z jeho partnerů nevadilo, upřímně vás to překvapí.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se dokážete bez problémů domluvit na všem podstatném. Jakmile bude hotovo, dopřejte si malou oslavu.

Štír

O tom, čím byste mu udělali radost, zase tak intenzivně neuvažujte. Momentálně by bylo spravedlivější, kdyby chtěl zase jednou něco darovat on vám.

Střelec

V jeho případě si nemůžete být ničím moc jistí. Občas máte dokonce dojem, že v jeho životě hrají větší a důležitější úlohu kamarádi, než vy.

Kozoroh

Jeho důvody, pro které se rozčiluje na celý svět včetně vás, vás vůbec neoslovují. Klidně mu řeknete, že by bylo lepší, kdyby zbytečně nestresoval ani sebe, ani vás.

Vodnář

Jeho životní strategie vás upřímně překvapuje. Máte pocit, že nechává na náhodě a pozitivní shodě okolností právě to, o čem by měl rozhodovat a co by měl mít pod kontrolou on.

Ryby

Když něco propasete, svému Beranovi se s tím nesvěřujte. Přednášku o tom, jak nezvládáte to, co on dokáže levou zadní, opravdu nepotřebujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA