Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 24. týden (13.6.2022 - 19.6.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jde o týden, kdy spolu díky pozitivní energii Merkura z Blíženců dokážete mluvit tak, abyste opravdu navázali oboustranně prospěšný kontakt. Když začnete hned v pondělí večer, bude to nejlepší.

Býk

K technice ho raději nepouštějte. Nedopadlo by to dobře. Beran k trpělivým lidem opravdu nepatří a svou snahou by mohl nadělat více škody než užitku.

Blíženci

Celoživotní problémy, které má, s ním vyřešit nedokážete. Můžete mu však říct, co byste na jeho místě dělali vy, a požádat ho, aby o tom přemýšlel.

Rak

Najde na vás něco, co jeho přitahuje a co jste vy dosud nijak vysoko nehodnotili. Je vidět, že v jeho očích máte půvaby, o kterých jste dosud neuvažovali.

Lev

Špatně se k sobě chovat nedokážete, i kdybyste opravdu chtěli. Když známí říkají, že na ně působíte jako naprosto ideální pár, mají pravdu.

Panna

Některá jeho rozhodnutí mu rozmluvíte, ale jen vy sami budete vědět, kolik vás to stálo sil. Kdybyste dopředu usoudili, že se v této záležitosti angažovat nebudete, bylo by to lepší.

Váhy

Když zjistíte, že jsou v rodině věci, které by vás sice zajímaly, ale o nichž se nemluví, musíte se ptát a vyžadovat odpověď. Je to důležitější, než si myslíte.

Štír

Čím dříve se otevřete realitě, tím to bude lepší. Váš miláček sice tvrdí, že se na svět realisticky dívá, ale to není tak úplně pravda. Zejména v pondělí a v úterý prokazuje neskutečnou naivitu.

Střelec

I když víte, že si vás v podstatě nezaslouží, opravdu ho chcete. Co kdybyste využili Merkura, který se v pondělí dostává do vašeho partnerského sektoru, a promluvili si s ním přímo?

Kozoroh

Když se začne chovat tak, aby vás vědomě rozčiloval, měly byste mu vysvětlit, že to na vás nepůsobí. Dá vám to sice trochu práce, ale nakonec mu to dojde.

Vodnář

Klíčové pracovní záležitosti by měl řešit hned na začátku týdne. Když se mu je během pondělí a úterý podaří zvládnout, může celý zbytek týdne spočívat na vavřínech.

Ryby

Pro něj a pro to, aby se cítil lépe, dokážete udělat daleko víc, než si umíte představit. Stačí, když budete bedlivě poslouchat, co vám říká a co je tak trochu skryté mezi řádky.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA