Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 39. týden (26.9.2022 - 2.10.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když se na vás dva snaží někdo přehrát vinu za všechno, s čím nemáte vůbec nic společného, nesmíte se dát. Čím dříve zjistí, že se nechytá, tím to bude lepší.

Býk

Na to, co vám říká, nedejte. Když se nad jeho řečí zamyslíte, zjistíte, že sice pochopil spoustu věcí, ale to podstatné, co mezi vámi neladí, mu pořád ještě uniká.

Blíženci

Nad vším, co se o něm a jeho povaze dozvíte, mávněte klidně rukou. Cizí zkušenosti jsou vám k ničemu, Vy na to, co si o něm máte myslet, musíte přijít sami.

Rak

To, že se rozhodne, že vám bude diktovat, jak máte žít, je naprosto normální. Je však na vás, jestli mu to budete tolerovat nebo se rozhodnete, že se postavíte proti.

Lev

Úvahy o dalším rozvoji vašeho společného podnikání si nechejte pro sebe. Zatím bude lepší, když se podobnými plány budete zabývat jen v myšlenkách.

Panna

Když ho budete trochu kontrolovat, uděláte velice dobře, Váš miláček se zejména v pátek a v sobotu hodlá předvádět. Je to sice pochopitelné, ale mohl by tím uškodit sobě i vám.

Váhy

To, že se některé záležitosti protáhnou, se stát může. Vy naštěstí dokážete situace správně vyhodnotit a Beranovi vysvětlit, že pospíchat opravdu není kam.

Štír

Zklamání, které oba prožíváte a s nímž musíte zápasit, bude vyloženě hmatatelné. To, že se jim nenecháte převálcovat, můžete pak brát jako důkaz své všestranné síly.

Střelec

Když se budete chtít smát, máte spoustu šancí. Objektivně sice k nějak zvlášť veselé náladě důvod nemáte, ale to vám nepřekáží, rozhodli jste se, že si život budete užívat a taky to děláte.

Kozoroh

V životě hraje hlavně na jistotu. Velice vás tím překvapí, máte ho v paměti jako člověka, který rád riskoval, a nechápete, co ho změnilo do jeho nynější podoby.

Vodnář

Ve středu, kdy jste oba pod pozitivním vlivem trigonu mezi Marsem a Saturnem, se máte opravdu na co těšit. Oba děláte jen to, co je pro vás dobré. Navíc to děláte dobře.

Ryby

V době, kdy je Slunce ve Vahách, se váš miláček chová naprosto skvěle. Konečně si užíváte čas, kdy myslí víc na vás než na sebe...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA