Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 40. týden (3.10.2022 - 9.10.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Rodinné historie, které vám vypráví, byste neměli podceňovat. O to, čím procházel a co ho formovalo, vám poví daleko víc, než si umíte představit.

Býk

Pocit, že jste něco opravdu nezvládli, si nesmíte připouštět. A pokud vám to začne připomínat váš Beran, pošlete ho bez obav do háje.

Blíženci

V době, kdy Slunce prochází Vahami, ho dokážete přesvědčit o všem, co chcete. Naštěstí máte rozum a o to, co byste sami vyhodnotili jako naprostý nesmysl, se nesnažíte.

Rak

Jeho tvrdohlavost zvládnete lehce a bez problémů, stačí, když mu projevíte trochu víc lásky, než je zvyklý. Pak vám bude tát doslova pod rukama.

Lev

Od úterka do čtvrtka, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, pracujete usilovně na posilování vašeho vztahu. Musíte to však dělat tak nenápadně, aby si toho Beran nevšiml.

Panna

Než vám miláček sdělí, co od vás vlastně chce, bude to hodnou chvíli trvat. To, že to zvládnete bez problémů a zbytečného výbuchu, berte jako svůj velký výkon.

Váhy

K vašemu překvapení přijde velice rychle na to, v čem je mezi vámi zásadní problém. Vám nezbude, než přikývnout a přemýšlet, jak je možné, že ho něco takového vůbec napadlo.

Štír

To, co se ve vašem životě stane, vás z míry nevyvede. Oba víte, že opět nastala situace, kdy musíte dát hlavy i síly dohromady a osudu čelit společně.

Střelec

Jsou věci, ve kterých oba fungujete tak, že můžete být sami se sebou spokojení. Kdybyste chtěli to, co se vám opravdu povedlo, v pátek oslavit, byl by to velice rozumný nápad.

Kozoroh

Jeho cílená snaha, kterou vás chce získat, vám zase tak moc neimponuje. Kdyby vás nechal volně dýchat a dopřál vám čas na rozmyšlenou, udělal by lépe.

Vodnář

Neustále vám dává najevo, že si vás váží. Vy si sice v duchu říkáte, že by mohl proud svých slov omezit, zároveň si ale přiznáváte, že vám jeho řeči dělají dobře.

Ryby

Jeho hovory o tom, že se bojí budoucnosti, se vám sice nepozdávají, ale přesto byste je měli brát vážně. On má z toho, co se před vámi rýsuje, skutečný a nepředstíraný strach.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA