Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 41. týden (10.10.2022 - 16.10.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Lidí, kteří vás dva a to, co děláte, hodlají kritizovat, se najde opravdu hodně. Naštěstí si z toho ani vy ani miláček nic neděláte, mávnete rukou a necháte ho být.

Býk

Jeho neustálé hovory o tom, že byste měli přidat a být výkonnější, vám už začínají lézt na nervy. Dobře víte, že jste na hranici svých sil a nic víc už dělat nedokážete.

Blíženci

Boj o jeho srdce v žádném případě nevzdávejte. Momentálně vám to sice může připadat jako pohodlnější, ale záhy byste pochopili, že vám to nic dobrého nepřineslo.

Rak

V pondělí, kdy je Luna v jeho znamení, se s ním raději nehádejte. Díky Luně má energii, kterou by se vám podařilo zvládnout jenom opravdu těžko.

Lev

Pocit, že spoustu věcí nezvládáte, je velice intenzivní. Kdybyste se oba dokázali zaměřit spíše na to, co vám jde, než na to, co vám nejde, bude to lepší.

Panna

Vize, které ohledně svého vztahu s Beranem máte, se začínají uskutečňovat. Musíte přiznat, že vás spolu čekají mnohá dobrodružství, na která se budete těšit.

Váhy

Další etapa vašeho života se vám líbí podstatně víc, než ta předchozí. Konečně si na sebe začínáte zvykat a snažit se, aby vám spolu bylo co nejlépe.

Štír

Když si vám začne stěžovat na nepřízeň osudu, měli byste se kousnout do jazyka. Jinak byste mu řekli, že stačilo, aby vás poslouchal a mohl být bez starostí.

Střelec

Nic z toho, co se vám tento týden stane, vás z míry nevyvede. Díky prozíravosti svého Berana jste s podobným průběhem události počítali a včas jste se na něj připravili.

Kozoroh

Některé záležitosti jsou mezi vámi zdrojem neustálých sporů. Nechcete pro ně konečně najít jednoznačné řešení a odpověď, která by podobné spory ukončila?

Vodnář

Zjistíte, že patří k lidem, kvůli kterým jste ochotní udělat opravdu hodně, přesto byste si měli dávat pozor, abyste to nepřehnali. Když necháte trochu prostoru i jemu, bude to lepší.

Ryby

Odstup od toho, co jste spolu zažili, jste zatím získat nedokázali. Jako výhru už berte i to, že se na některé věci dokážete podívat s úsměvem.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA