Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 42. týden (17.10.2022 - 23.10.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete pro partnera a jeho návrh, přemýšlejte. Můžete jít sice do rizika, ale jeho efekt nebude zdaleka tak jednoznačný, jak vás partner přesvědčuje.

Býk

Rozhovory, které spolu vedete, jsou pro oba velice obohacující. Je ale potřeba, abyste při nich omezili jeho smysl pro humor a bavili se opravdu vážně.

Blíženci

Klidně si přiznejte, že je vám po něm smutno a že byste byli raději s ním. Vaše upřímnost bude mít na další podobu vašeho vztahu velice pozitivní vliv.

Rak

Když vám říká, že byste měli něco co nejrychleji zaplatit, měli byste to udělat. Kdybyste něco prošvihli a museli platit penále, nikdy by vám to neodpustil.

Lev

Když vám řekne, že něco nutně potřebuje, měli byste to vzít jako fakt. Když budete celou věc posuzovat nezávisle, zjistíte, že je jeho požadavek opravdu oprávněný.

Panna

Návrhy, které vám dává, jsou pro vás výzvou. Dosud jste se do ničeho takového neměli odvahu pustit, ale teď si říkáte, že byste to mohli přece jenom zariskovat.

Váhy

Když se rozhodne, že vás rozpohybuje, věnuje tomu veškerou energii, kterou má. Vám pak nezbude, než přiznat porážku a smířit se s tím, že ven chodit prostě budete.

Štír

V pondělí, kdy je Luna v Raku, se můžete rozhodovat pro delší cesty do zahraničí. Když budete jen trochu chtít, stihnete je bez problémů ještě letos.

Střelec

V úterý a ve středu, kdy jste oba pod vlivem Luny ze Lva, dokážete téměř nemožné. Ať se rozhodnete pro cokoli, bude výsledek ještě lepší, než jste na začátku čekali.

Kozoroh

Když po vás miláček z tohoto znamení něco chce, dlouho mu odolávat nedokážete. Zejména o víkendu užije argumenty, kterým se sice bránit můžete, ale neubráníte...

Vodnář

To, že se dobře znáte, znamená, že se jasně orientujete i v důvodech, které mezi vámi obvykle vedou k hádkám. A právě ty byste měli ze své komunikace energicky vyloučit.

Ryby

Za to, co mu v pondělí řeknete, se mu v žádném případě neomlouvejte. Velice dobře víte, že si pár upřímných slov z vaší strany už hodně dlouho zasloužil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA