Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2020 - 31.5.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Pocit, že nic z toho, co se po vás chce, nezvládáte, je sice hodně nepříjemný, ale vám se ho naštěstí podaří zvládnout. Když se pak ještě podíváte na lidi, kteří jsou ve stejné situaci jako vy, sebevědomí vám vyletí vzhůru rychlostí skoro až raketovou. Zjistíte, že jste přes veškeré výhrady, které sami vůči sobě máte, daleko lepší než většina jedinců, v jejichž společnosti se pohybujete.

Býk

Z míry vás vyvedou jak rodiče, tak někteří z příslušníků starší generace, s nimiž jste v kontaktu. Pokud jste si dosud mysleli, že je láska jen pro vás, zatímco oni mají v této oblasti všechno už dávno za sebou, zjistíte, že to je zásadní omyl. Zamilovaná babička nebo okouzlený dědeček vás překvapí, ale přesto byste na ně měli reagovat rozumně a bez zbytečných emocí.

Blíženci

Ve chvíli, kdy vám miláček začne vysvětlovat, že děláte něco špatně, budete mít co dělat, abyste to zvládli bez výbuchu. Když pak začnete nad vším uvažovat střízlivě, dojde vám, že vás člověk, kterého jste považovali za svého nejbližšího, vůbec nezná. Pak musíte přemýšlet, zda budete pracovat na bližším poznání, nebo zda se rozhodnete, že vztah raději ukončíte.

Rak

O tom, že by vás život nějak zvlášť rozmazloval, nemůžete ani snít. Je však potřeba říct, že vám to nijak zásadně nevadí. Na to, že musíte všechno to, co je pro vás důležité, zvládnout vlastníma rukama, jste si už zvykli. Teď jste ještě spokojenější! Stav, kdy se vám nikdo zbytečně neplete pod ruce a neříká vám, co máte dělat, si užíváte víc, než jste si uměli představit.

Lev

Nový krok na vaší pracovní kariéře uděláte rychle a hlavně bez předchozích plánů. Čekejte dny, kdy dostanete šance, po kterých musíte rychle a bez váhání sáhnout. Na rozmýšlení není čas a na to, abyste dávali najevo, že o sobě taky tak trochu pochybujete, není vhodná doba. Je potřeba, abyste ze sebe vyzařovali sebevědomí a důvěru ve vlastní síly. Když si to budete myslet vy, přijmou to bez váhání i všichni ostatní.

Panna

Všechno probíhá neskutečně pomalu. I když patříte k trpělivým lidem, máte pocit, že vás osud zkouší víc, než si zasloužíte. Naštěstí se v polovině měsíce situace obrátí ve váš prospěch. Na úřadech začnou zase jednat. Navíc dostanete do ruky dokumenty, které nutně potřebujete. Na konci tunelu se konečně rýsuje světlo, které jste už tušili, ale dosud jste o něm tak trochu pochybovali.

Váhy

Je potřeba, abyste si konečně natvrdo uvědomili, že vaše zdraví vyžaduje péči a že byste se mu měli více věnovat. Pokud máte zdravotní potíže, nesmí vás napadnout, že byste je přecházeli. Když vám lékař nařídí, že máte zůstat v posteli, nepolemizujte. A kdyby vám oznámil, že musíte do lázní, neříkejte, že to nejde, ale požádejte ho o nejbližší termín!

Štír

Potíže, které máte v práci s nadřízeným a doma s rodiči, se dají zvládnout. Je jen potřeba, abyste se na obou místech obrnili trpělivostí a trvali na tom, že to bude tak, jak chcete vy. Když budete dostatečně důslední, proběhne nakonec všechno podle vašeho přání. Jediné, co se nevyvíjí podle vašich představ, jsou finance. Je jich trochu méně, než jste si představovali, ale naštěstí pořád dost, abyste se nemuseli bát budoucnosti.

Střelec

Než se rozhodnete, že půjdete do konfrontace, přemýšlejte, co tím získáte. Neriskujte stav, kdy vaše jednání bude sice vypadat velkolepě, ale nic pozitivního vám to do života nevnese. Kdybyste nejdříve popřemýšleli a z nabízených možností si po zralé úvaze vybrali tu nejlepší, bude to lepší. A kdybyste usoudili, že bude lepší, když se prozatím veškeré aktivity zdržíte, bude to úplně nejlepší!

Kozoroh

To, že váš partner aktuální situaci zlehčuje a vám vysvětluje, že si děláte zbytečné starosti, neznamená, že byste měli své jednání změnit. Trvejte na tom, že všechno bude tak, jak to chcete vy. Než však celou věc rozjedete naplno, měli byste přemýšlet o svých finančních poměrech. Když zjistíte, že vám na to, co chcete, chybí dostatečná částka, měli byste z celé věci včas vycouvat.

Vodnář

To, co se děje, vypadá sice naprosto nenápadně, ale přesto je to neobyčejně důležité. I když to tak nevypadá, hraje se o vaši budoucnost. Právě proto je potřeba, abyste se ve všem rozhodovali sami. Jakmile zjistíte, že se s vámi někdo pokouší manipulovat, měli byste se vůči tomu rázně vymezit. Dotyčného tím přinutíte, aby pochopil, že i vaše vstřícnost a dobrá vůle má své meze.

Ryby

Veškerá předsevzetí, která jste měli ohledně svého dalšího života, musíte přehodnotit. Zjišťujete, že vás v práci čekají úkoly, na které se sice těšíte, ale jejichž obtížnost si velice dobře uvědomujete. Pokud vás nadřízený posílá na školení, nebo chce, abyste se zúčastnili nějakého dlouhodobého kurzu, nehledejte výmluvy. Jde o záležitost, ve které musíte být aktivní a sebejistí!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA