Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2020 - 30.6.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Využijte toho, že se situace zklidnila, a rozhodněte se pro nové začátky. Na lidi, kteří vám budou vysvětlovat, že je doba nejistá a že svým jednáním zbytečně riskujete, nedejte. Nepřebírejte od nich poraženeckou náladu, kterou vy sami nemáte. Bude daleko lepší, když se rozhodnete, že jednou v životě konečně zariskujete. O tom, že se to vyplatí, nepochybujte.

Býk

Když zjistíte, že se musíte naučit spoustu nových věcí, vůbec vás to nevyvede z míry. Naopak! Usoudíte, že to sice není tak úplně vaše dobrovolné rozhodnutí, ale přesto se rozhodnete, že ho přijmete za své. Navíc vám dojde, že jde o oblast, která bude pro váš další život velice důležitá. To znamená, že se v ní nesmíte spokojit s průměrem, ale že se v ní musíte dopracovat ke skutečnému mistrovství.

Blíženci

To, že o děti pečujete tak, že byste mohli být všem rodičům vzorem, je ve vašem případě naprosto přirozené. Přesto je potřeba, abyste se nad stylem své výchovy trochu zamysleli. Možná by bylo lepší, kdybyste svým ratolestem dovolili, aby si čas od času nabily nos. Uvědomte si, že v životě potřebují nasbírat i zkušenosti, které jim vy předat nedokážete.

Rak

Nezdá se vám, že byste si po náročném období, kterým jste prošli, konečně zasloužili odpočinek a pauzu? Pokud usoudíte, že je to sice pravda, ale že nic takového dělat nemůžete, protože na to není vhodná doba, měli byste své aktivity alespoň trochu omezit. Bude lepší, když se budete věnovat jen dotahování toho, co je rozpracované. S ničím novým raději nezačínejte.

Lev

S tím, že sami se sebou nejste nikdy spokojení, jste se už smířili. Problém je v tomto směru s vaším partnerem. Jakmile vám začne vysvětlovat, že nemáte proč být sami se sebou spokojení, protože jste ještě zdaleka nedocílili všeho, čeho se docílit dá, opravdu vás to naštve. Místo zvýšené aktivity ve vás jeho řeči naopak vyvolají akutní záchvat lenosti a nechuti k jakékoli činnosti.

Panna

Změny, které kolem vás aktuálně probíhají, vás vlastně ani nepřekvapí. Je vám jasné, že se po tlaku, který na vás v poslední době okolnosti vyvíjely, spousta lidí ukáže ve své pravé podobě. Vy si však můžete gratulovat! Vaše odhady se ukážou jako velice přesné. Budete rádi, že jste už dříve nevěřili někomu, kdo si ve světle posledních události důvěru stejně nezaslouží.

Váhy

Lidem kolem sebe musíte dodávat optimismus a naději i ve chvíli, kdy vy sami víte, že bojují boj předem ztracený. Z vaší strany je to pomoc, kterou jim musíte poskytnout právě vy. Nikdo jiný neudělá. To, že jste z toho po psychické stránce pořádně rozhození, si nechejte pro sebe. Vy musíte mít na tváři úsměv a neustále všechny přesvědčovat, že všechno dobře dopadne.

Štír

Než se naučíte doma pracovat s nějakým novým přístrojem, nebo než si v práci důkladně osvojíte nový počítačový program, bude to chvíli trvat. Možná by pomohlo, kdybyste pochopili, že nemusíte všechno zvládnout sami a vlastními silami. Kdybyste se překonali natolik, že byste požádali o pomoc doma partnera a v práci kolegu, ušetřili byste si čas i stres.

Střelec

Pozornost, kterou věnujete svému okolí, byste měli rozšířit i na rodiče a starší příbuzné vůbec. Bude to velice pozitivní a moudré rozhodnutí. Rodiče zjistí, že jste na ně nezapomněli a přestanou na vás při každé jen trochu vhodné možnosti útočit. Cenné to bude i pro děti. Ty zase mají šanci zjistit, že mezigenerační solidarita se neprojevuje slovy, ale zejména činy.

Kozoroh

Předem je potřeba, abyste si přiznali, že ze všeho nejvíce potřebujete odpočinek. Pokud tedy máte šanci někam vyrazit, měli byste jí využít. Pak je ale potřeba, abyste si uvědomili, že nepotřebujete hluk a spoustu lidí kolem, ale především klid. Kdyby se tedy stalo a kamarád vám nabídl chatu v ryzí pustině, měli byste mu poděkovat a vyjet dřív, než si to rozmyslí.

Vodnář

Hovory o tom, že je potřeba, abyste šetřili víc a intenzivněji, než dosud, nepotřebujete. Je vám jasné, že finančně bezstarostné časy alespoň na chvíli skončily. Nastaly doby, kdy se musíte chovat rozumněji a odpovědněji. Pro vás to nic nového není a šetření vám problémy nedělá. Trochu horší je to s vaším partnerem. Ten vaši současnou situaci bere jako krutou nepřízeň osudu.

Ryby

I věci, které považujete na naprosto nepodstatné, vám mohou silně zkomplikovat život. Právě proto by bylo dobře, kdybyste se překonali a věnovali pozornosti hlavně zdánlivým detailům. Když si opravdu nebudete vědět rady, celou záležitosti zkonzultujte s partnerem. Jeho postřehy jsou pro vás momentálně velice užitečné. Pokud se budete řídit tím, co vám říká, bude to jen dobře.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA