Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 8. měsíc (1.8.2020 - 31.8.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Opět budete moc rádi, že máte povahu, která vás varuje před přímou konfrontací a doporučuje vám diplomatické jednání. Jakmile se v práci začnou kolegové hádat a vyčítat si, kdo dělá více a kdo méně, stáhnete se do pozadí, odkud všechno jen pozorujete. Dejte si však pozor, aby nebylo vidět váš ironický úsměv. Pak hrozí, že se vaši dosavadní nepřátelé semknou a postaví se proti vám.

Býk

Než se rozhodnete, že změníte zaměstnání, dobře si to rozmyslete. Situace, která ve vaší nynější práci je, není zdaleka tak jednoznačná, jak se vám nyní zdá. Když ještě chvíli vydržíte, dá se čekat, že se všechno vrátí do starých kolejí a do podmínek, na které jste zvyklí. Kdybyste se ale přece jen rozhodli dát výpověď, měli byste to udělat až na samém konci měsíce.

Blíženci

To, že se v práci mění podmínky, je pro vás velice příznivé. Konečně se vám zúročí čas, který jste věnovali získání a zvládnutí nových vědomostí. Když budete mít šanci, abyste své znalostí uplatnili, neváhejte a ukažte, co ve vás je. Někteří kolegové budou mít jedovaté poznámky, ale to vám může být jedno. Vy budete rádi, že jste se konečně dostali šanci, po které jste dosud toužili marně.

Rak

Je nejvyšší čas, abyste se přestali zabývat lidmi, kteří pro nikoho včetně vás nemají dobré slovo. Jakmile nad jejich slovy začnete přemýšlet, riskujete, že přijdete jak o dobrou náladu, tak o energii. Když ale dáte najevo, že jsou vám jejich názory srdečně lhostejné, situace se obrátí. Dotyční se k vám začnou lísat a o to, abyste se na ně dívali vlídně, budou usilovat sami.

Lev

Je potřeba, abyste mysleli více na svůj vztah než na pracovní úspěchy. V práci udělejte jen to, co opravdu musíte. Pokud má váš nadřízený pocit, že byste měli projevit víc aktivity, má smůlu. Po zralé úvaze věnujete veškerou energii vylepšení svého vztahu. Moc dobře víte, že máte partnera, který vám bude tolerovat leccos, ale nedostatek zájmu do toho nepatří.

Panna

V práci i doma se těšte na zaslouženou chválu. Jen vám je divné, že většina lidí obdivuje to, co je pro vás naprosto přirozené, zatímco to, co jste podle svého názoru vydřeli, nikdo nezaregistruje. Své stanovisko však raději nikomu nevysvětlujte. Všichni by měli dojem, že svá slova nemyslíte upřímně, ale že se jen snažíte, aby chvály bylo ještě víc a aby byla ještě intenzivnější.

Váhy

Čas si udělejte nejen na práci, ale i na koníčky a především na odpočinek. Pokud jedete na dovolenou, snažte se najít místo, kdo po většinu dne není signál. Nadřízený bude sice tvrdit, že je bez vás jako bez ruky, ale nakonec zjistí, že to bez vás pár dní přece jen zvládne. Vy pak myslete na lehké jídlo, pořádný spánek a vůbec na všechno, co vám pomůže nabrat ztracenou energii.

Štír

Pracujete v jedné oblasti, ale koníčka můžete hledat někde úplně jinde. Kdybyste náhodou usoudili, že chcete předat své zkušenosti i ostatním lidem a napíšete o svém hledání a nalézání knížku, měli byste se do toho pustit co nejdříve. O podporu rodiny se nebojte. Jakmile vaši milí zjistí, do čeho jste se pustili, budou kolem vás chodit po špičkách a vytvářet vám skvělé pracovní podmínky.

Střelec

K lidem, kteří vám začnou vysvětlovat, že jim máte morální povinnost pomáhat, se chovejte sice slušně, ale tak, aby hned pochopili, že to se svými požadavky přehnali. Můžete jim vysvětlit, že si o svých penězích budete rozhodovat sami. Stejně tak se chovejte v práci ke kolegům, kteří začnou vyžadovat vaši pomoc s tím, že vy to zvládáte, zatímco oni nestíhají.

Kozoroh

To, že jsou prázdniny, neznamená, že se v práci nedostanete do situace, kdy budete muset mluvit o své práci a o tom, co jste dokázali. Naštěstí se nestydíte a o tom, co jste zvládli, umíte mluvit nejen fakticky, ale i se smyslem pro humor. Po zdařile pracovní akci byste si měli dopřát pár dní někde, kde budete v pohodě a kde se budete moci po tělesné i duševní stránce srovnat.

Vodnář

Dobře víte, že nemáte rádi situace, ve kterých se ti, co by měli spolupracovat, hádají a nemohou si přijít na jméno. Právě proto je potřeba, abyste se v takové chvíli ujali slova a lidi kolem sebe (je jedno, zda spolupracovníky nebo kamarády) energicky srovnali. Zpočátku vám moc vděční nebudou, ale záhy sami uznají, že jste je svou intervencí zachránili před velkým průšvihem.

Ryby

Když usoudíte, že práce máte až nad hlavu a teď chcete prožít alespoň pár dní, v nichž si budete vychutnávat pohodu, měli byste pro to udělat všechno, co jenom jde. Na dovolené se překonejte a do práce nevolejte. Místo toho se zabývejte tím, na co nemáte jindy čas. Vařte, zkoušejte nové recepty, nebo se zabývejte zahrádkou. A kdyby vám na to chyběla energie, dopřejte si alespoň pořádný a osvěžující spánek.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA