Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2020 - 31.7.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Čekejte měsíc, kdy se vám daří daleko víc, než by vynaložené námaze odpovídalo. Právě proto je potřeba, abyste neusnuli na vavřínech, ale využili všech šancí, které se vám naskytnou. S tím, že se budou opakovat, počítat nemůžete! Ve druhé polovině měsíce počítejte s šancí na vyšší investice do trvalých hodnot. Pokud peníze máte, neváhejte a jděte do toho!

Býk

V práci čekejte kontroly, které se budou opakovat častěji, než se vám líbí. Až později pochopíte, že k vám kontrolující hodí hlavně proto, že nemá dost odvahy, aby vás pozval na rande přímo. Pak nezbude, než abyste běh událostí vzali do svých rukou. Navrhněte, že se sejdete někde, kde je klid, a tam celou záležitost proberete. Na schůzce samotné sice nepadne o práci ani slovo, ale to je to poslední, co by vám vadilo.

Blíženci

S úspěchem budete vyřizovat úřední záležitosti. Zvláštní štěstí budete mít při řešení těch, které se dosud neskutečně táhly a ve kterých jste podle všech moudrých lidí úspěch čekat nemohli. Když se vám podaří získat, co jste chtěli, měli byste své aktivity ukončit. Jinak riskujete, že věci proběhnou podle starého přísloví, které praví, že Kdo chce hodně, nemá nic...

Rak

Opět budete jednou rádi, že jste opatrní a než říznete, dvakrát měříte. I když zpočátku přemýšlíte, zda byste neměli dát v práci výpověď, a hledat štěstí jinde, nakonec se rozhodnete, že počkáte, až jak se situace vyvine. V polovině měsíce se situace změní a veškeré záležitosti, které jste dosud nezvládali, se samy od sebe vyřeší. Vám se pak vrátí klid, pohoda a víra v budoucnost.

Lev

Kromě práce, ke které přistupujete s plným nasazením a náležitou odpovědností, byste měli myslet i na relaxaci. Pokud máte šanci na lázeňský nebo alespoň ozdravný pobyt, neříkejte, že vám na to chybí peníze nebo čas. Když budete chtít, obojí si zajistíte. Navíc byste měli vědět, že zdraví je pro vás tím nejcennější. Když vám bude chybět, moc si neužijete...

Panna

To, že se vám podaří zakopnout a udělat něco, na co nejste nijak zvlášť pyšní, se stává. Vy byste se s tím měli smířit a nedělat z toho zbytečné drama. Místo toho uvažujte, jak to udělat, abyste pro příště takovou možnost včas identifikovali a vyhnuli se jí obloukem. Životní lekce, kterou si z tohoto měsíce odnesete, nebude příjemná. Pro váš další život však bude neskutečně užitečná.

Váhy

Skvělých nápadů máte tolik, že je sami přes veškerou snahu uskutečnit nedokážete. Právě proto je potřeba, abyste si našli lidi, s nimiž můžete spolupracovat. Při jejich výběru musíte zkoumat nejen jejich odbornou způsobilost, ale i to, jak spolu budete ladit po psychické stránce. Pokud vám intuice říká, že jde o člověka, s nímž budou problémy, měli byste ji poslechnout.

Štír

Snažte se do konce nebo alespoň do přehledného stavu dotáhnout všechny rozpracované záležitosti. Zvláštní pozornost věnujte tomu, co se týká rodiny. Tam není prostor ani čas na velkorysost ani na přehlížení detailů. Ze zdánlivých maličkostí se záhy mohou vyklubat velké problémy. Můžete se sice dozvědět, že to se svým tlakem přeháníte a že mezi příbuzné vnášíte zbytečné dusno, ale to vám můžete být jedno...

Střelec

Potíže můžete mít s lidmi, kteří jsou o své pravdě nejen přesvědčení, ale kteří ji vnucují i vám. Ještě víc se naštvete na ty, kteří usoudili, že vám mají právo mluvit do života. Těm pak musíte vysvětlit, že se vyjadřují k věcem, do kterých jich nic není. Pozitivní reakci však nevyvoláte. Zejména rodiče mají pocit, že byste se měli chovat zdvořileji. Marně jim vysvětlujete, že jde o lidi, s nimiž se jinak jednat nedá.

Kozoroh

Díky skvělé intuici, která pracuje naplno, rychle pochopíte, čemu máte věnovat prvořadou pozornost. Když narazíte na někoho, kdo s vámi nebude jednat čestně, nenamlouvejte si, že je to jen přechodný stav a že si to snad ani neuvědomil. Jde o poznatek, který byste si měli dobře zapamatovat. Smiřte se s tím, že jste narazili na člověka, na kterého se spoléhat teď ani jindy nemůžete.

Vodnář

Emoce mají sice ve vašem životě důležitou roli, ale to vám kupodivu nevadí. Je v nich spousta radosti a těšení na budoucnost. Konečně před sebou máte dny, kterých se nemusíte bát. Nepodrobí vás žádným testům, ale naopak vám dovolí, abyste se radovali z toho, co musíte a čeho jste dosáhli. Kromě práce budete mít spoustu času i na zábavu a odpočinek. Krásně ti to užijte!

Ryby

Především je potřeba, abyste si pěstovali sebedůvěru. Lidi, kteří vám vysvětlují, že byste na sobě měli nejdříve pracovat a až pak se svými výsledky chlubit, neposlouchejte. Je zajímavé, že vás o tom přesvědčují právě ti, kteří se cpou dopředu za každou cenu. Klidně je ujistěte, že vás se bát nemusí, protože je o jejich místo na slunci teď ani v budoucnu připravit nehodláte.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA