Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 10. měsíc (1.10.2020 - 31.10.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Netrapte se tím, co sice funguje jako krásný sen, ale co je v reálném životě skoro nedosažitelné. Bude podstatně lepší, když se zaměříte na to, co je zvládnutelné a s čím si dokážete poradit. Přesto byste se měli smířit s tím, že budete muset trochu zpomalit tempo a všechny své aktivity si hlídat. Ve vašem případě opravdu platí, že se má pospíchat pomalu.

Býk

Nápady, které máte, jsou nepochybně vynikající. Při jejich realizaci však narazíte na lidi, kteří s vámi spolupracovat nechtějí. Právě proto by bylo dobré, abyste zapomněli na kamarády, kteří vám budou pomáhat z ochoty, a soustředili se na lidi, kterým za jejich práci zaplatíte. Když do akce dáte své peníze, můžete trvat na tom, že všechno bude tak, jak chcete a potřebujete vy.

Blíženci

Neustálé vzpomínky na to, co jste v minulosti udělali špatně a co jste měli udělat jinak, jsou naprosto k ničemu. Kdybyste se od nich dokázali oprostit, bude to vynikající. Stejně tak bude dobré, když se v tom, co se stalo, pokusíte najít něco pozitivního a pro vás příznivého. Když se nad tím opravdu důkladně zamyslíte, zjistíte, že je toho víc, než jste si mysleli.

Rak

Jsou věci, v nichž se s partnerem totálně různíte. Můžete se sice snažit najít kompromis, ale přes veškerou snahu se vám to nepodaří. Asi nezbude, než abyste se domluvili, že se jednou pojede podle vás a podruhé podle partnera. O to, kdo začne, si hoďte korunou. Je to sice nezvyklé, ale rozumnější způsob, jak to rozhodnout, stejně nevymyslíte.

Lev

Do svého partnerského života si mluvit nenechejte. To, s kým se stýkáte, je jenom a výhradně vaše věc. Občas máte dokonce dojem, že lidé, kteří vás nejvíce kritizují, to dělají jen proto, že vám závidí. Stejné je to v práci. Tam zase mají dojem, že máte podstatně víc peněz, než byste si zasloužili. To, že pracujete podstatně víc, než vaši kolegové, nikoho ani nenapadne.

Panna

Úvahy o další dovolené si zatím raději odpusťte. Byla by to zbytečná útrata, kterou byste si navíc ani nijak zvlášť neužili. Pokud si chcete opravdu užít a zároveň pro sebe i něco udělat, měli byste si předplatit cyklus masáží a rehabilitačních cvičení. Kdybyste k tomu ještě přibrali i partnera, bylo by to vynikající. Trochu péče o zdraví už nutně potřebujete oba.

Váhy

S rozvojem další kariéry můžete mít trochu víc problémů, než jste čekali. Postará se o ně váš partner. Nechápe, že to s sebou kromě vyššího příjmu nese i nutnost zkvalitnění vašeho vzdělání. Když vás osočí, že si vzdělání chcete prohlubovat stejně jen proto, abyste se dostali co nejčastěji z domova, nic mu nevysvětlujte. Vy byste se sice snažili, ale on by vám stejně nevěřil.

Štír

Člověku, který vám už jednou lhal, raději nevěřte. Bude vám sice tvrdit, že to dělal jen z lásky a proto, aby vás zaujal, ale to ještě neznamená, že mu to máte odpustit. Bude daleko lepší, když si uvědomíte, že vás sice může přitahovat, ale že pro vás bude bezpečnější, když se mu raději vyhnete. Neriskujte tam, kde to není nutné, a kde by vám to nic dobrého stejně nepřineslo.

Střelec

I když patříte k lidem, kteří dárky rádi přijímají, ale ještě raději je rozdávají, neměli byste to v tomto směru zbytečně přehánět. Týká se to zejména kamarádů, kteří na tom nejsou finančně zdaleka tak dobře jako vy, a kteří se vám nemohou adekvátně revanšovat. Kdybyste se rozhodli, že se spokojíte s maličkostí spíše symbolickou, bude to ohleduplnější a pro váš vztah lepší.

Kozoroh

Na veškeré společenské akce, na které jste pozvaní, musíte vyrazit spolu s partnerem. Je to spolehlivý způsob, jímž zacpete pusu drbnám všeho druhu. Když se mezi lidmi několikrát předvedete jako sehraný a pořád ještě zamilovaný pár, nikoho ani nenapadne, aby roznášel, že momentálně zápasíte s vleklou krizí, která stejně skončí skandálem a následným rozchodem.

Vodnář

Čekejte přírůstek v domácnosti! Ve vašem případě to však nevypadá na dítě ani na nového partnera dětí dospělých, ale spíše na zvíře. Do vašeho života se dostane shodou tak nepochopitelných náhod, že to bude vypadat až jako dotek ruky osudu. Vy se pak musíte smířit s tím, že jste sice nic takového nechtěli, ale že vám nezbude, než se smířit s tím, že to máte...

Ryby

Poklid, po kterém tak toužíte a který byste si i zasloužili, se nekoná. Místo pohody čekejte blázinec v práci i doma. V práci vám ho zajistí šéf, který má pocit, že ho nikdo nebere dost vážně, a taky se podle toho chová. Doma budou zase akční děti. Ty nechápou, proč musí chodit do školy, kde je to nebaví, a proč se nemohou učit doma, kde je to daleko příjemnější.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA