Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2020 - 30.9.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

To, že se všechno vrací do starých kolejí, ve vás ani v ostatních lidech z vašeho okolí moc velké navršení nebudí. V práci se navíc musíte smířit s tím, že bude více povinností a podstatně méně radosti. Když se vám podaří zavést řeč na peníze (a připravte se na to, že to lehké nebude!), dozvíte se, že doba je těžká a vy nemáte chtít nemožné. O změně místa snad ani neuvažujte, protože je to všude stejné.

Býk

Pocit, že se se svým životním partnerem míjíte, je docela intenzivní. Když však budete upřímní, přiznáte, že za to vlastně ani jeden z vás nemůže. Napjatá atmosféra visí ve vzduchu a vy nevíte, jak na ni správně reagovat. Možná by bylo dobře, kdybyste se vykašlali na veškerou pracovní aktivitu a alespoň trochu si užívali krásného babího léta. Oba přece víte, že peníze budou a my nebudeme....

Blíženci

Je potřeba, abyste si odpočali přesně tak, jak doporučuje každý moudrý psycholog. Optimální by byl stav, kdy byste vyrazili na místo, kam mobilní signál nedosahuje, a tam alespoň dva týdny pracovali na vylepšení a zotavení své psychiky. Pracovní kolegové nebudou sice vaším rozhodnutím nadšeni, ale to vám může být jedno. Důležité je jen to, že budete spokojení vy a váš partner.

Rak

Konečně máte šanci zjistit, co se u vás v práci připravuje. Bude to pro vás dost šok. Máte pocit, že tím firma jde do opravdu velkého rizika. Když vám kamarádi nebo příbuzní řeknou, že by věděli o něčem, co se pro vás hodí víc, měli byste se tam alespoň zajít podívat. Kdybyste usoudili, že je to podstatně lepší, než vaše nynější místo, neváhejte a dejte výpověď!

Lev

Je potřeba, abyste si našli trochu více času na rodiče a ostatní starší příbuzné. Když začnou vzpomínat, jak se jim líbilo na místě, kde jste vy ještě nebyli, nabídněte jim, že je tam vyvezete. Kdybyste se domluvili na několikadenním výletě, bude to vynikající. Uvidíte spoustu nových věcí. Navíc poznáte své rodiče či předky v podobě, o které jste dosud neměli ani tušení.

Panna

Vzpomínky na bývalé lásky a všechno, co jste s nimi zažili, se vám sice mohou tlačit do hlavy, ale vy byste to měli zvládnout. Bude lepší, když je zaženete tam, kde byly dosud. O tom, že byste je kontaktovali a domlouvali si s nimi schůzky, ani neuvažujte. Nedopadlo by to dobře. Váš úmysl by pochopily špatně. Navíc by měly naděje, které jim nedokážete splnit.

Váhy

Na člověka, který má pocit, že vám může radit nejen v tom, co máte dělat, ale i v tom, co si máte myslet, musíte reagovat ihned po prvním útoku. Vaše obvyklá noblesa na něj nezabere. Dotyčný potřebuje vědět, že tím, co řekl nebo udělal, překročil hranice a že vás tím opravdu naštval. Jindy byste nad jeho jednáním mávli rukou, ale to je přesně to, co teď udělat nesmíte.

Štír

I když jste na svou tvrdohlavost a na to, jak dokážete prosazovat své nápady, obvykle pyšní, tentokrát byste se měli chovat jinak. Bylo by lepší, kdybyste sami nebojovali, ale přesvědčili jiné, aby vaše názory prosazovali místo vás. Můžete se sice dozvědět, že lidmi kolem sebe bezohledně manipulujete, ale to vám může být jedno. Důležité je jen to, že nakonec bude po vašem.

Střelec

I když se vám ani trochu nechce, bylo by dobré, kdybyste si uspořádali své dokumenty. Pokud to půjde, originály si dejte do banky do trezoru a doma si nechejte jen kopie. Můžete se sice dozvědět, že to není potřeba a že za bankovní depozit jen zbytečně utrácíte, ale to vám může být jedno. V tom, co se majetku týče, se na nikoho neohlížíte - a děláte moc dobře.

Kozoroh

Kromě práce úvah o budoucnosti a o tom, co vám přinese, byste si měli vzpomenout i na své kamarády - zejména na ty, které jste dlouho neviděli. Zavolejte jim a domluvte si setkání! Budou to pro vás pravé duševní lázně. Navíc zjistíte, že problémy nemáte jenom vy, ale že se s něčím obdobným potýká i většina vašich kamarádů. Navíc vám moc rádi vysvětlí, jak to zvládají a poradí, co byste měli dělat vy.

Vodnář

Bylo by dobré, abyste si provedli základní inventuru své finanční situace. Je šance, že velice rychle odhalíte díru, kterou vám peníze utíkají, a pochopíte, kde by se dalo ušetřit. Trochu potíží však můžete mít s miláčkem. Ten má pocit, že mu to děláte naschvál, protože jinak byste ho přece o veškeré životní radosti nepřipravovali. Vy mu sice vysvětlujete, že to není pravda, ale úspěch to nenese.

Ryby

Je potřeba, abyste překonali pohodlí a rozhodli se, že změníte svůj život tak, aby vám konečně bylo lépe. Když usoudíte, že je potřeba, abyste se naučili něco nového (nebo na vyšší úroveň posunuli to, co už umíte) neváhejte a jděte do toho. Nějakou tu korunu to sice stát bude, ale to vám ani trochu nevadí. Dobře víte, že investice do vzdělání, které zvýší vaši cenu na trhu práce, je nejlepší!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA