Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2022 - 31.7.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Vaše pracovitost, na kterou jste tak hrdí a která patří k základům vaší povahy, se může obrátit proti vám. Kolegové přijdou s tím, že byste si v rámci dovolených mohli přibrat i jejich práci. Potíž je v tom, že oni sami o ničem takovém neuvažují. Když je požádáte o výpomoc, dozvíte se, že vaše úkoly jsou příliš náročné, takže se do nich pustit nemohou. Opravdu jim máte chuť pořád ještě pomáhat?

Býk

Ať vás vaše životní cesty dovedou kamkoli, budete mít štěstí na hodné lidi, kteří vám pomohou. Navíc pro vás v rámci plnění svých povinností udělají i to, co by opravdu nemuseli. Je na vás, zda to oceníte slovem nebo nějakou maličkostí. Předem byste si však měli uvědomit, že peníze od vás nevezmou. Když jim je nabídnete, jen je tím urazíte.

Blíženci

Kromě toho, co musíte zvládnout, byste si měli najít dostatek času i na relaxaci a na fyzické aktivity. Když to neuděláte, hrozí stav, kdy budete duševně vyčerpaní a tělesně zlenivělí. Neriskujte zbytečně rozpoložení, kdy vám hlava nebude myslet a kdy pro vás zároveň bude problém vyběhnout dvě patra. Přemluvte se a začněte tělo i mysl zatěžovat rovnoměrně!

Rak

Jsou lidé, kteří mají dojem, že jim budete plnit každé jejich přání ještě dřív, než ho stačí pořádně zformulovat a následně vyslovit. Takovým lidem musíte jasně říct, že je vám líto, ale že se ve vás zásadně zmýlili. Můžete přidat, že doby, kdy jste se snažili všem vyhovět, jsou dávno za vámi. Teď si jedete rozhodně po svém. Svých vlastních přání máte dost a do plnění těch, která mají ostatní, se nepouštíte.

Lev

Pokud si chcete dovolenou opravdu užít, měli byste do ní vpašovat alespoň pár kapek adrenalinu. Kdybyste se rozhodli, že jinak klidný pobyt u moře osvěžíte létáním na kluzáku nebo jízdou na vodních lyžích, bude to vynikající. Musíte si však ohlídat partnera. Opravdu není potřeba, aby vás varoval a křičel, že se zabijete. To, že musíte jednat opatrně, víte i bez něj.

Panna

Stížnosti na partnera, s kterými za vámi přijde váš příbuzný, v klidu vyslechněte. Reagovat byste na ně měli opatrně a pokud možno neutrálně. Je velká pravděpodobnost, že se rozhádané strany velice rychle domluví, a pak svorně začnou hledat někoho, na koho budou moci své neshody svést. Nedávejte jim k tomu záminku. Čím méně budete v takovém případě mluvit, tím to bude lepší.

Váhy

Úvahy o tom, že byste měli prázdniny využít mimo jiné k vylepšení svého bydlení, jsou vyloženě na místě. Předem byste se ale na rozsahu a množství práce domluvit s partnerem. Ve vašem případě hrozí, že začnete tím, že chcete vymalovat kuchyň, a skončíte kompletní přestavbou celého bytu. Bylo by to dílo sice úctyhodné, ale taky neobyčejně náročné.

Štír

Úvahy o tom, že byste jeli na dovolenou s přáteli, jsou lákavé, ale přesto v sobě skrývají nejednu past. Pokud se rozhodnete, že pojedete, měli byste si do posledního detailu domluvit, jak se podělíte o náklady. Můžete se sice dozvědět, že to přeháníte, protože to přece vždycky nějak dopadne, ale to vás nesmí odradit. Když nebudete mít v penězích pořádek, hrozí, že se pohádáte tak, že se váš vztah nedá už nikdy dohromady.

Střelec

To, že se vám něco nepodaří na první pokus tak, jak jste si to představovali, ještě neznamená, že máte veškeré své snahy v tomto směru vzdát. Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste si dali na pár týdnů pauzu, během níž se rozhodnete, co a hlavně jak budete dělat dál. Promyšlené a dobře připravené plány snižují nebezpečí neúspěchu na naprosté minimum.

Kozoroh

Pokud jste se rozhodli, že své štěstí vystavíte na tom, že rozbijete něčí vztah, patrně se vám to podaří. Pravděpodobně však velice rychle zjistíte, že efekt vašeho počínání není zdaleka tak pozitivní, jak jste si mysleli a představovali. Realita, na kterou při poznávání tohoto člověka narazíte, je zcela jiná, než tak, kterou jste si ohledně něj a především jeho povahy vysnili.

Vodnář

Pozor si dávejte na lidi, kteří vám vysvětlují, že jsou věci, o kterých máte ve vlastním zájmu mlčet. Velice rychle pochopíte, že jste patrně nahlédli do něčeho, na čem jim záleží a o čem by veřejnost neměla mít ani tušení. V takovém případě uděláte dobře, když se budete tvářit nechápavě a tak, jako byste neměli nejmenší tušení, o co se jedná a o co jim vlastně jde.

Ryby

O pohodu a klid se nebojte. Hvězdné energie vám jí zajišťují dostatek a v podobě, která vám vyhovuje. Potíž je v tom, že vám připadá, že máte pohody spoustu a motivace k aktivitě málo. Právě proto byste si měli co nejdřív najít práci, která vás bude bavit a která vám vrátí pocit vlastní užitečnosti. Jen tak sami sobě zajistíte vyrovnanost a jistotu, že děláte to, co je správné.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA