Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 16. týden (13.4.2020 - 19.4.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si budete erotické radovánky užívat v každé jen trochu možné chvíli. Naštěstí máte partnera, který je při chuti stejně jako vy. V úterý, kdy Luna ve vašem znamení přijímá skvělé aspekty od Venuše i od Marse, se oba můžete těšit ze dne, kdy máte nejenom energii a výdrž, ale kdy si dokážete projevovat i lásku.

Býk

Ve čtvrtek, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní, můžete s úspěchem měnit k lepšímu všechno včetně svého erotického života. Než se však pro radikální změny rozhodnete, měli byste to důkladně promyslet a posléze i probrat s partnerem. Pokud vám řekne, že je s dosavadním průběhem spokojený a nic měnit nechce, berte to jako signál toho, že byste měli alespoň prozatím vycouvat.

Blíženci

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte sice na starosti spoustu nejrůznějších věcí, ale to vaši erotickou aktivitu nijak neomezuje. Spolu s miláčkem si den dokážete rozvrhnout tak, abyste stihli všechno, co potřebujete. Pokud budete muset něco vypustit, neměl by to být v žádném případě sex. Neumyté nádobí vydrží, ale den bez erotické aktivity byste museli brát jako prohru.

Rak

Hodně náročná bude sobota, kdy se ve vašem partnerském sektoru zastaví Pluto, který navíc vytvoří kvadraturu s Merkurem. Potíž je v tom, že každý přistupujete k životu a tím i k sexu jinak. Zatímco vy se chcete milovat jen tehdy, kdy u vás vládne pohoda, miláček to vidí jinak. Klidně se s vámi pohádá a pak vyžaduje usmiřovací sex. Navíc nechápe, co se vám na jeho milostné strategii nelibí a proč ji odmítáte.

Lev

V úterý, kdy jste pod hodně sporným vlivem kvadratury mezi Sluncem a Saturnem, se vám mluvit nechce. Přesto byste však měli. Když bude mít miláček pocit, že vám záleží jen na sexu, může to mezi vás vnést zbytečné rozpory. Když mu však vysvětlíte, že sex potřebujete jako bezpečný, ověřený a příjemný způsob, jak se zbavit stresu a vrátit se k dobré náladě, jeho přístup se rázem změní!

Panna

I když to zní podivně, nejlepší čas na sex máte hned pondělí časně ráno. Luna je ve vašem partnerském sektoru a stará se vám o zážitky opravdu krásné. Chvílemi sice nebudete tak docela přesně vědět, zda se milujete nebo zda se vám o tom jen zdá, ale to vašim erotickým zážitkům na kvalitě a kráse neubírá. A ráno pak můžete s miláčkem pátrat, zda to byla pravda nebo sen...

Váhy

Od pondělí do středy, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se máte na co těšit. Váš miláček se bude prosazovat za každou cenu a způsobem, který vás docela rozčilí. Když vám navíc začne vysvětlovat, jak máte plnit jeho erotické požadavky a vycházet mu v tomto směru co nejvíce vstříc, budete naštvaní už úplně. Naštěstí stačí, aby se na vás podíval. Pak vám hned začne vysvětlovat, že to nemáte brát vážně, protože to myslel jako žert.

Štír

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává novoluní, se máte na co těšit. Miláček přijde s nápadem, který se vám nebude ani trochu zamlouvat. Když však aktivuje své přesvědčovací schopnosti, podložené sexem, budete mít co dělat, abyste mu odolali. Po prvním přemlouvacím kole však přijde druhé. Pak je šance, že to zvládnete, skoro nulová...

Střelec

Velice příjemné bude úterý. Luna, která se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, je v neobyčejně příznivém vztahu s Venuší z vašeho partnerského sektoru. Pokud máte jen trochu času navíc, měli byste ho bez výčitek svědomí věnovat sexu. Bude to to nejlepší, co se dá dělat. Den, který celý věnujete erotice, se na vás, na vašem fyzickém i psychickém stavu a v neposlední řadě na kvalitě vztahu projeví nesmírně pozitivně!

Kozoroh

Čekejte, že se kolem vás začne točit člověk, který pořád nechápe, že o něj nestojíte. S tím, že mu to dokážete rozumně vysvětlit, nepočítejte. V takovém případě je potřeba, abyste si nejdříve promluvili s miláčkem a vysvětlili mu situaci. Pak už nemusíte dělat nic. Váš partner se za dotyčným vypraví a jeho snahy mu rozmluví tak, jak byste to vy nikdy nedokázali!

Vodnář

V úterý, kdy vás ovlivňuje kvadratura mezi Sluncem a Saturnem ve vašem znamení, si musíte najít čas na všechno, co je ve vašem životě důležité. Hlavně zapomeňte na to, že si sex můžete odpustit nebo že ho nemusíte brát tak vážně. Uvědomte si, že právě erotika spojuje vás a partnera způsobem, který nic nenaleptá. Když pochopíte, že se všechno může odložit, ale sex musí zůstat, bude to dobře.

Ryby

Dít se může leccos, ale vy zůstanete v klidu, v pohodě a hlavně se nerozčilujete. Kdybyste náhodou měli pocit, že se o vás rozčilení pokouší, sáhnete po partnerovi a dopřejete si čtvrthodinku sexu. Jde o aktivitu, která na vás působí vyloženě blahodárně. Dokonce i miláček uzná, že na posílení psychické odolnosti a získání pozitivnějšího přístupu k životu nikdo nic lepšího nevymyslí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA