Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 17. týden (20.4.2020 - 26.4.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, byste se měli svému miláčkovi věnovat naplno a s chutí. Naštěstí na to máte dost času i energie. Jediný problém s tím mohou mít vaše děti. Ty mají pocit, že byste se měli věnovat především jim. Když ale radovánky odložíte na večer, kdy už budou spát, žádné námitky mít nebudou...

Býk

Na rozhovory o tom, proč jste se s někým rozešli nebo nerozešli a co vás k tomuto rozhodnutí vedlo, nemáte momentálně tu pravou náladu. Miláčkovi klidně řekněte, že vás ponory do vzpomínek ani trochu nebaví. Ve skutečnosti se s ním o tom nechcete bavit jen proto, že mu nehodláte poskytovat materiál pro jeho žárlivé úvahy. Víte, že by po nich následovaly ještě žárlivější scény!

Blíženci

S vámi, s miláčkem a s erotikou jsou samé problémy. Váš partner totiž naprosto ztratil smysl pro vhodné načasování. Se svými erotickými požadavky přijde přesně ve chvíli, kdy budete mít plné ruce práce a plnou hlavu starostí. Bude se vám sice snažit vysvětlit, že právě erotická chvilka vám pročistí hlavu a pomůže vám celou situaci zvládnout, ale vy budete naštvaní dál...

Rak

Jsou věci, které vám lezou na nervy a s nimiž se budete muset co nejdříve srovnat. Začít byste měli tím, že svého miláčka upozorníte na to, že vám neustálé srovnávání s jeho bývalou láskou leze na nervy. Pak mu můžete vysvětlit, že vás nutí, abyste se i vy podívali do své minulosti a začali ho se svými bývalými láskami srovnávat způsobem, který by se zase nelíbil jemu. Kdybyste se domluvili, že si podobné jednání zakážete, bude to pro oba jednodušší.

Lev

Merkur, který se v pondělí dostává do vašeho znamení, zásadně ovlivní nejen váš První máj, ale hlavně víkend. S miláčkem se domluvíte, že si dopřejete pár krásných hodin, kdy se budete věnovat jen jeden druhému a na všechno ostatní zapomenete. Když pak v neděli budete sumarizovat plusy a minusy celého týdne, dojde vám, že to bylo to nejkrásnější, co jste zažili.

Panna

Romantika v podání vašeho partnera je obvykle zajímavá a chvílemi až podivná. Když vás v rámci Prvního máje pozve, abyste se spolu šli projít po hřbitově, budete skoro v šoku. Až později pochopíte, že to z jeho strany byl nápad opravdu vynikající! Budete se procházet v rozkvetlém parku, kde budete skoro sami a kde na sebe můžete být něžní tak, jak je vám libo.

Váhy

To, že narazíte na člověka, který se do vás zamiluje, je sice pěkné, ale vaše akutní problémy to přesto neřeší. Záhy zjistíte, že váš miláček patří k lidem, kteří sex k životu v podstatě nepotřebují a bez mazlení a něhy se obejdou. Vy se pak dostanete do situace, kdy nebudete vědět, co dělat. Kdybyste nakonec pochopili, že partnera, s kterým vám to nebude sexuálně ladit, vlastně k ničemu nepotřebujete, bylo by to optimální.

Štír

Když vám miláček řekne, že jste erotický talent, který v takovém kalibru dosud nezažil, hlavně se nesmějte. Myslí to naprosto vážně. Vezměte to jako poklonu a dál se už na dané téma nebavte. Kdybyste začali, mohli byste se těšit na chvíle, kdy vás ohledně vaší erotické minulosti a toho, kde jste zkušenosti sbírali, vyslýchal a zpovídal s razancí agenta tajných služeb.

Střelec

Jde o dny, kdy by se sice měl slavit První máj jako svátek zamilovaných, ale kdy máte tolik starostí, že se na to nedokážete soustředit. Přesto byste se měli překonat a pro svého miláčka vymyslet nějaké romantické překvapení. Naplánujte si ho na čtvrtek, kdy byste jindy řádili na čarodějnicích. Letošní čarodějnice budete trávit sice doma a v komorním prostředí, ale to jim na půvabu ani na erotické atmosféře neubere!

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si s miláčkem užívejte, jak je vám libo. Možná by bylo i dobré, kdybyste mu vysvětlili, že si tak oslavíte svůj soukromý První máj. V pátek, kdy První máj skutečně bude, budete mít spoustu nejrůznějších nálad. Ta, která odpovídá za uspokojivý erotický život a radost z něj, však mezi nimi nebude...

Vodnář

Před očima se vám znovu začne objevovat všechno, co mezi vámi a partnerem kdy bylo. Vzpomínáte si na všechny detaily z doby, kdy jste se seznamovali a kdy bylo všechno růžové. Teď máte sice o nějaké nasbírané životní zkušenosti víc, ale na tom, co mezi vámi bylo na začátku, se nic nemění. Když si uvědomíte, že vám erotika pořád ještě chutná, dojde vám, jak je všechno ostatní nepodstatné.

Ryby

O víkendu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si užijete všechno, co jste během pracovní část týdne kvůli zvýšenému tlaku a nutnosti plnit povinnosti nestihli. Krásné to bude zejména v sobotu. Kdyby to jen trochu šlo, rozhodněte se, že v posteli strávíte celý den. Vy to nenápadně navrhnete a miláček s tím bude souhlasit s energií, která vám až vyrazí dech.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA