Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 18. týden (27.4.2020 - 3.5.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Úvahy o tom, že si svůj trochu uzavřený život vylepšíte nákupem nějakých erotických hraček, nejsou tak úplně mimo. Než však pošlete objednávku, důkladně prohrabte všechny skříně a tajné šuplíky. Je docela možné, že tam najdete nějakou lechtivou maličkost, kterou jste si koupili k Vánocům a potom na ní zapomněli. Vytáhněte ji! Budete mít radost a navíc i ušetříte!

Býk

Na sex máte v poslední době podstatně více času, než obvykle. K vašemu údivu vás i miláčka právě proto, že na něj máte čas, přestává bavit. Není tedy divu, že se zejména ve středu či ve čtvrtek přistihnete ve chvíli, kdy budete vedle miláčka večer v klidu ležet, buď si číst, nebo povídat. To, že byste po sobě mohli vášnivě sáhnout, vás ani nenapadne.

Blíženci

Zajímavý bude pátek a sobota, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru. Pokud se chcete s partnerem na něčem domluvit, udělejte to. Kdyby váš realisticky myslící miláček přišel s tím, že byste si měli erotické hrátky naplánovat stejně, jako si plánujete všechny jiné společné aktivity, neříkejte si, že je to naprostý nesmysl, ale přemýšlejte, zda by to přece jen nešlo.

Rak

Než se rozhodnete, že se doma na něco vymluvíte a vyrazíte na schůzku se svou bývalou láskou, dobře si to rozmyslete. Ve vašem případě hrozí, že byste se do vzpomínek na to, co mezi vámi kdy bylo, položili až příliš důkladně. Nebezpečí, že byste skončili v posteli, je větší než malé. A nebezpečí, že by se na to nějakým hodně nepravděpodobným způsobem přišlo dřív, než byste dorazili domů, je hodně vysoké!

Lev

Úvahy o swingers party, kterou by chtěl miláček oslavit ukončení karantény a návrat do obvyklého života, jsou z jeho strany vážně míněným návrhem. Když začnete tuto myšlenku zálibně rozvíjet a přemýšlet, koho pozvete na tu první a koho na tu druhou, miláčkovi tím vyrazíte dech. Nakonec usoudí, že o nic takového vlastně ani nestojí, a vysvětlí, že žertoval. Vy tomu sice moc nevěříte, ale tváříte se, jako byste věřili...

Panna

Představa volných večerů, které budete trávit lehkou erotickou komunikací, vezme rychle za své. Váš miláček bere všechno, co říkáte, naprosto vážně. Když začnete přemýšlet, zda byste se v létě nemohli milovat třeba v seně, začne vám vysvětlovat, že to nejde, protože by mu to mohlo rozbouřit alergii. Snít sice můžete, ale nakonec stejně skončíte jako obvykle v posteli, která je na dosah koupelně.

Váhy

Váš partnerský život se rýsuje celkem harmonicky. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete partnera přesvědčit, že jste jeho životní láska, bez které se obejít nedokáže. Dokonce i miláček sám uzná, že před vámi sice nějaké vztahy měl, ale že si nikdy nedovedl představit, že najde člověka, do kterého bude zamilovaný a s nímž si navíc bude užívat i krásný sex.

Štír

Doby, kdy jste se zamilovali a doufali, že je to napořád, jsou už dávno za vámi. Nyní si naopak užíváte toho, co byste sami označili jako vztah na sexu založený a zároveň krajně neodpovědný. Pokud máte štěstí a narazíte na člověka, který je naprogramovaný stejně, bude to neobyčejně vzrušující. Dejte si však pozor, abyste zbytečně neublížili někomu, kdo hledá opravdovou a skutečnou lásku.

Střelec

Konečně pochopíte nejen to, proč si vás miláček vybral, ale dojde vám i to, proč se vás tak drží. Sám vám řekne, že je s vámi mimo jiné proto, že se s vámi nenudí a že je mu s vámi dobře. Když se budete ptát dál, přizná, že jste první člověk, s nímž se dokáže v posteli zasmát a nemít přitom pocit, že dělá něco špatně a že by to měl dělat jinak...

Kozoroh

Doba, kdy Slunce prochází Býkem, přináší do vašeho života stejně jako v jiných letech štěstí a pocit ničím nenarušené harmonie. Zvláště krásný bude v tomto směru čtvrtek, kdy ve Štíru probíhá úplněk a kdy vám bude opravdu dobře. Opět zkonstatujete, že máte opravdu skvělého partnera. Spojuje vás jak vášeň, tak náhled, který máte na život. Navíc se dokážete domluvit na všem, co se týká vaší budoucnosti!

Vodnář

Váš erotický život se pohybuje v sinusoidách. Zatímco v neděli a v pondělí si ohledně jeho průběhu nemáte na co stěžovat, ve středu a ve čtvrtek to bude horší. Máte pocit, že byste s miláčkem kromě sexu potřebovali probrat i spoustu jiných věcí - a nechápete, že jemu se do toho nechce. Když však vydržíte a počkáte do víkendu, zvládnete jak rozhovor, tak sex!

Ryby

Ani v erotice není každý den posvícení. Momentálně jde o dny, kdy si s miláčkem budete raději povídat, než se věnovat sexu. Pokud chodíte do práce, budete se z ní vracet tak utahaní, že nebudete mít na nic náladu. Situace se vylepší až v neděli večer. Po prodlouženém víkendu budete odpočatí a k milostným hrátkám se nebudete muset nutit. Dokonce se na ně budete těšit!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA