Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 20. týden (11.5.2020 - 17.5.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že vám to ve vztahu tak úplně nevyhovuje, tušíte už dávno. Teprve teď jste však našli dostatek energie a síly, abyste si to nahlas přiznali. Zároveň však víte, že ve svém partnerovi máte člověka, který vám skvěle vyhovuje v posteli. A právě v tom je problém. Partner jako takový vám sice leze na nervy, ale sex s ním je tak vynikající, že si bez něj život představit nedokážete.

Býk

Pokud jste si mysleli, že letošní jaro využijete k vylepšení, obohacení a hlavně zkvalitnění svého erotického života, musíte zkonstatovat, že to byl zásadní omyl. K seznamování nedošlo a o tom, že byste v lásce prožili něco zásadně nového, můžete leda snít. Naštěstí máte dost dobrých kamarádů, kteří mají pro vaše erotické choutky pochopení a s jejich naplněním vám rádi pomohou.

Blíženci

Ve čtvrtek se v lásce těšte na zajímavá překvapení. Poklony, které dostanete, a které potvrzují váš sexappeal, však probíhají pod patronací kvadratury mezi Venuší a Neptunem, což je problém. Bude vám je skládat člověk, který sice umí velice dobře a hlavně přesvědčivě mluvit, ale na jehož slovech byste stavět neměli. Užijte si je, ale dál jděte raději sami.

Rak

Jde o týden, kdy se kvůli lásce ani kvůli erotice stresovat nebudete. Do středy si můžete užívat radostí doma - a ve druhé polovině týdne můžete přemýšlet, zda byste si jako nový jarní doplněk neměli pořídit milence. Ve čtvrtek vám ti může připadat jako docela dobrý nápad. Když ale vydržíte do pátku, pochopíte, že bude jednodušší, když si milence uděláte z partnera, jehož máte doma.

Lev

Pozvání na mejdan byste za jiných okolností přijali s nadšením, ale tentokrát ho odmítnete. Klidně poznamenáte, že zdraví máte jenom jedno! Když se navíc dozvíte, že se na tuto akci chystá vaše bývalá láska, která se netají tím, že by vás tam ráda znovu získala a opět přidala do svého portfolia, máte o důvod víc, abyste víkend trávili v ničím nerušené pohodě a doma.

Panna

Pokud jste si mysleli, že se v lásce stane něco, co vám udělá ze života ráj, musíte se smířit s tím, že je to jinak. Zatím se nic takového nerýsuje. Pokud chcete, abyste byli v životě i v sexu spokojenější, musíte na to jít jinak. Kdyby to trochu šlo, snažte se miláčka na víkend vytáhnout někam, kde budete sami a kde se nebudete muset na nikoho ohlížet. Moc vám to pomůže.

Váhy

Slunce, které ve středu odpoledne vstupuje do Blíženců, ve vás probudí city a emoce, které jste už dávno považovali za vyhaslé. Pokud jste pro miláčka ještě nepsali pořádně vášnivé verše, máte konečně šanci začít. Překvapení to bude jak pro něj, tak pro vás. Pro miláčka proto, že takové verše nikdy nedostal - a pro vás proto, že jste dosud netušili, že něco tak vášnivého dokážete vytvořit.

Štír

Miláček vás překvapí. Když vám řekne, že je mu hrozně líto, že jste se nepoznali dřív, protože jste si spolu mohli všech krás života užívat o hodnou chvíli déle, budete velice překvapení. Je to sice lichotivé, ale pravda to není. Vy mu zase můžete vysvětlit, že je právě dobře, že jste se setkali po určitých životních i erotických zkušenostech. Díky tomu si toho, co mezi vámi je, dokážete daleko víc vážit.

Střelec

Pokud chcete, aby se mezi vámi něco změnilo, musíte na tom začít hned v pondělí soustředěně pracovat. Využijte Lunu, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky a udělejte něco, co vašeho miláčka přesvědčí, že jste to nejlepší, co mu v tomto smyslu život dal. Nesmíte na něj však příliš tlačit. Všechno, co mu doporučíte, bude negovat jen proto, že jemu přece nikdo radit nebude.

Kozoroh

Počítejte s týdnem, v němž bude vaše nálada zásadně kolísat. Zatímco v pondělí jste plní chuti do života a zásadních erotických nápadů, od čtvrtka výše je to s vámi jinak. Zaměříte se především na práci a na to, abyste v ní dokázali co nejvíce. Ani pak byste ale na sex zapomínat neměli. Kdybyste pochopili, že na uvolnění, vylepšení nálady a celkovou relaxaci nic lepšího není, bylo by to vynikající!

Vodnář

Ještě nedávno jste říkali, že si na člověka, kterého opravdu chcete dostat do postele, rádi počkáte. Teď si však musíte přiznat, že to přestává bavit. Pokud si s ním na dané téma chcete promluvit, využijte k tomu páteční konjunkce Merkura s Venuší. Když bude chtít, čeká vás krásný víkend. A kdyby nechtěl, čeká vás víkend, během nějž si určitě najdete někoho jiného!

Ryby

Zásadním problémem je vaše přehnaná důvěřivost. Ještě horší vliv má problematicky ozářený Neptun. Pod jeho vlivem máte tendenci považovat za lásku i to, co je pro druhou stranu v nejlepším případě jen příjemnou relaxací. Možná by bylo lepší, kdybyste se dokázali odstřihnout od romantické stránky své povahy a přestali brát jako skutečnost něco, co realitou bohužel není.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA