Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 19. týden (4.5.2020 - 10.5.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Koncentrace lidí, kteří se kolem vás motají a kteří dávají najevo, že by byli moc rádi, kdyby s vámi mohli prožít pár eroticky laděných chvil, se zásadně zvyšuje. Právě proto by bylo dobré, abyste se nevrhali hned po první nabídce, ale abyste si s výběrem dali na čas. Pokud zjistíte, že vás víc baví výběr a nezávazný flirt, než sex jako takový, vezměte to v úvahu a zahrňte to do svých plánů!

Býk

Úvahy o tom, že byste si vyrazili do ciziny někam, kde byste si mohli užívat nudistických pláží, berou pomalu, ale jistě za své. Miláček může být zklamaný až naštvaný, ale vy se kvůli tomu vůbec nerozčilujete, kdybyste byli upřímní, přiznáte, že vám to v podstatě vyhovujete. V republice si můžete vychutnat stav, kdy budete mít svého miláčka jen pro sebe a kdy se o něj nebudete muset s nikým dělit.

Blíženci

Jde o týden, který bude ve vašem citovém i erotickém životě hrát zásadní roli. V pondělí, kdy se váš vládce Merkur dostává do vašeho znamení, byste si měli s partnerem především povídat. Když mu místo rozumné komunikace nabídnete erotiku, bude na vás právem naštvaný. Když si však počkáte do čtvrtka, kdy se ve vašem znamení otáčí Venuše, užijete si oba jak komunikaci, tak erotiku.

Rak

V pondělí, kdy se ve vašem partnerském sektoru zastaví Saturn, si dejte pozor na styl a tempo, kterým se vaše komunikace vyvíjí. Hrozí, že se začnete bavit o zcela normálních věcech a skončíte tím, že si navzájem začnete kritizovat své erotické zvyky. Zpočátku se sice budete tvářit, jako by to byl vtip, ale situace se záhy vyvine tak, že si budete vyčítat i to, o čem by bylo moudřejší mlčet.

Lev

Vtípky o tom, že miláček v sexu nevydrží zdaleka tolik, co dřív, mohou být sice založené na pravdě, ale přesto byste je měli dávkovat opatrně. Když z miláčkova jednání usoudíte, že se mu vaše žertování přestává líbit, neváhejte ani chvíli a zařaďte zpátečku. Neriskujte stav, kdy svého partnera naštvete tak, že o erotice a o tom, že by se jí s vámi věnoval, nebude chtít ani slyšet.

Panna

Když vám někdo nabídne schůzku, berte ji opravdu jenom jako schůzku. To, zda to je nebo není rande, musíte zvážit až v jejím průběhu nebo později. Ve středu, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Mars, si navíc musíte ujasnit, co od dotyčného chcete. Pokud vám jde o vztah, který vede k oltáři, patrně se nechytíte. Kdybyste však hledali někoho, s kým si budete nezávazně eroticky užívat, podařit by se to mohlo.

Váhy

Pokud jste v posteli ještě nezažili opravdu pořádný trapas, máte výjimečnou šanci. Zejména v pondělí, kdy musíte zápasit se stacionárním Saturnem, je k němu neobyčejně blízko. Když se už něco takového přihodí, pozorujte reakce svého partnera. Pokud se pokusí situaci nějak překlenout, má šanci. A pokud se bude pohledem na vás bavit, bude dobře, když ho z postele vyhodíte a už ho do ní nepustíte.

Štír

S údivem zjistíte, že vás možná víc než reálný sex láká situace, kdy budete ležet v posteli a buď si o sexu číst, nebo se na něj dívat v nějakém jemném erotickém filmu. Situace se k lepšímu posune až ve středu, kdy se do vašeho sektoru romantiky a lásky dostává Mars. Erotické čtení vás bude bavit stále stejně, ale tentokrát s chutí přejdete od slov k činům!

Střelec

Hrozí, že v chování svého partnera uvidíte to, co v něm budete chtít vidět. To, že vám to u všech ostatních dosavadních partnerů vycházelo, vás nesmí mýlit. Uvědomte si, že váš nynější miláček je originál, který se s nikým a ničím porovnávat nedá. V sexu je to ale obrovská výhoda. To, co s ním prožíváte, jste s nikým jiným nezažili a ani s nikým jiným nezažijete.

Kozoroh

Saturn, který se v pondělí ve vašem znamení zastaví, omezuje veškeré životní radosti - erotiku nevyjímaje. Naštěstí máte partnera, který má pro vaše rozpoložení pochopení. Když se mu začnete omlouvat, že opravdu nemáte chuť, nedělá z toho vědu, ale mávne rukou. Pokud je povídavější, vysvětlí vám, že mu to nevadí a že si klidně počká, až se vám chuť a touha vrátí.

Vodnář

Občas sám připadá, že miláček neskutečně napíná vaši trpělivost. Pokaždé, když se už mezi vámi k něčemu zajímavému schyluje, se zaměří na něco, co vás sice oba baví, ale co se sexem nemá vůbec nic společného. Zpočátku vám to připadá jako dobrý způsob, který má zvýšit a zintenzivnit hladinu vašeho vzrušení, ale později začnete uvažovat, zda vám to nedělá schválně.

Ryby

Počítejte s týdnem, kdy sami nebudete vědět, co vlastně chcete. Zvláště zajímavá bude středa, kdy jste současně pod vlivem Marse ve svém znamení a Venuše v rozporuplných Blížencích. Budete fungovat naprosto jinak, než dosud. Miláčka budete provokovat rádi a s chutí. Nikdy mu však nepřiznáte, že to děláte hlavně proto, abyste se nejdříve mohli s pořádnou vášní pohádat a vzápětí s ještě větší vášní smířit!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA