Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 21. týden (18.5.2020 - 24.5.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na všechno, co je dobré, ale co byste ve svém životě chtěli mít dokonalé, si musíte počkat. Kdybyste se rozhodli, že si chcete užít opravdu dokonalý sex, vydržte do středy. Luna se dopoledne přesouvá do vašeho sektoru romantiky a lásky a postará se, abyste si každou společnou chvíli s miláčkem důkladně užili. Moc toho sice nenaspíte, ale to je to poslední, co vám bude vadit.

Býk

Období, kdy jste nemysleli na nic jiného, než na práci, peníze, řešení praktických záležitostí a jiné podobné věci, je naštěstí za vámi. Zlom do vašeho vztahu přinese Merkur, který se ve čtvrtek večer přesouvá do vašeho sektoru komunikace. Konečně dokážete o svých erotických snech a představách mluvit tak, aby si miláček nemyslel, že si z něj děláte legraci, ale aby je s vámi naopak sdílel.

Blíženci

Na to, abyste se zase jednou pořádně pomilovali, potřebujete především soukromí a dostatek času. Obojího máte momentálně bohužel podstatně méně, než by se vám líbilo. Právě proto by bylo dobré, abyste si vychutnali pozdní večery a časná rána, kde je alespoň nějaká pravděpodobnost, že děti spí. Ve čtvrtek budete mít štěstí, protože vhodný čas nastane i po poledni.

Rak

Logiku v jednání svého miláčka nehledejte nikdy, a v tom, co se týká sexu a erotiky zvlášť. Pokud chcete, aby váš erotický život probíhal alespoň trochu rozumně a vás uspokojoval, nesmíte čekat, až se váš miláček projeví. Když vezmete všechno do svých rukou a vzdor obvyklým zvyklostem se na něj hned v pondělí doslova vrhnete, je to to nejlepší, co můžete pro váš erotický život udělat.

Lev

Pokud si miláček stěžuje na nedostatek erotického souladu a na to, že to mezi vámi v tomto směru drhne víc, než je zdrávo, nehádejte se. Uděláte daleko lépe, když se ho suše zeptáte, jak by si to tedy představoval. Jeho koktavou a nejistou odpověď nijak nekomentujte. Dojde vám, že mu v erotice vlastně nic nechybí, ale že otravuje jen proto, aby mezi vámi trochu zčeřil vody.

Panna

O zajímavé inovace, které se týkají (nejen) vašeho erotického života, se postará sextil mezi Marsem a Uranem, který nastává hned v pondělí ráno. Dá se čekat, že konečně přijdete na chuť erotice, ve které si nic nedokazujete, ale kterou si prostě jenom užíváte. Pokud ke stejnému přístupu přimějete i svého miláčka, bude z toho velice krásný začátek velice krásného týdne.

Váhy

Nabídky na erotická dobrodružství, která budou v hojné míře padat zejména v prvních třech dnech týdne, vyslechněte, zvažte a nakonec odmítněte. Nebude to vůbec obtížné. Když si uvědomíte, že vám je dávají většinou zadaní, kteří si jen chtějí zpestřit jinak nudný a předvídatelný život, právem se naštvete. O tom, že byste v něčím životě hráli druhé housle, neuvažujete a uvažovat nebudete!

Štír

Od čtvrtečního večera, kdy se Merkur dostává do Raka, se můžete s miláčkem domlouvat na všem, co je vám blízké a co vám přináší potěšení. Povídejte si klidně i o erotice a o tom, jak by se dala zpestřit. Pokud si myslíte, že jste vymysleli něco, co vašeho miláčka šokuje, záhy zjistíte, že to z vaší strany byl zásadní omyl. Miláček přijde s něčím, co naopak dovede k šoku vás!

Střelec

Je vidět, že ani vy nesmíte v erotice usnout na vavřínech! Pokud usoudíte, že se do vašeho vztahu vkrádá nuda, musíte ihned přejít do protiútoku. Optimální by to bylo ve středu nebo ve čtvrtek. Využili byste Lunu, která prochází Lvem a která z vás v tomto směru dostává to nejlepší, co ve vás je. Nehledíte na to, aby bylo dobře vám, ale staráte se, aby bylo dobře miláčkovi.

Kozoroh

Vůbec se nepoznáváte! Vaše pracovní zaujetí a vysoká úroveň odpovědnosti jsou najednou ty tam. Se svou proměnou se střetnete hned v pondělí, kdy máte ráno nezvládnutelnou chuť na erotiku, zatímco pracovní perspektivy vás vůbec nezajímají. Dokonce dokážete miláčkovi vysvětlit, že pozdní příchod do práce si zdůvodnit můžete, ale kdybyste se vzdali sexu, nikdo byste si to neodpustili.

Vodnář

To, že vám něco nevyjde tak, jak jste si představovali, je sice nemilé a nepříjemné, ale tragédie to není. Díky tomu budete mít volný čas, který můžete kromě jiného věnovat svému partnerovi. Kdybyste ho chtěli využít na to, že pro něj budete pracovat až do roztrhání těla, asi to neocení. Ale kdybyste mu řekli, že každý večer vypnete počítač a budete se věnovat jen jemu, zabere to skvěle.

Ryby

Pocit, že to s partnerem není tak jednoznačně příjemné a nekomplikované, jaké to až dosud bylo, je stále silnější. Právě proto je potřeba, abyste se mu věnovali víc, než dosud. Pokud se v jeho okolí náhodou pohybuje někdo, kdo se mu snaží namluvit, že váš zájem o něj klesá, musíte ho vyšachovat. Miláčka pak snadno přesvědčíte, že ho máte rádi pořád stejně a možná i víc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA