Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 22. týden (25.5.2020 - 31.5.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Máte pocit, že se miláček ve všem podstatném i nepodstatném rozhoduje sám - a vaše názory, tužby a přání v úvahu nebere. Právě proto byste měli vsadit na sex, který funguje skvěle a vyrovnává partnerskou energii ve váš prospěch. Když si (nejlépe v pátek večer nebo v sobotu ráno) dopřejte sex, miláček změní postoj. Vaše přání pak začne plnit rychlostí téměř nadzvukovou.

Býk

Všechno, co se v tomto týdnu děje, se odehraje proto, abyste si mohli najít novou a opravdu zajímavou životní lásku. Je však potřeba, abyste si hned na začátku přiznali, že vám záleží stejně tak na tom, abyste si rozuměli, jako na souladu v oblasti erotické. Nebojte se, že se vám člověka, s ním byste si po všech stránkách ladili, najít nepodaří. Je jich málo, ale jsou...

Blíženci

Přiznejte si, že to, co při pohledu na svou bývalou lásku cítíte, se nedá označit jinak, než jako potlačené vášně. Čím dříve pochopíte, jak na tom ve skutečnosti jste, tím to bude lepší. Potom se dokážete bez problémů rozhodnout, co dělat. Ve vašem případě a vzhledem k zatmění, které se v pátek odehrává ve vašem partnerském sektoru, by však bylo lepší, kdybyste se sebrali a bez ohlédnutí šli dál.

Rak

Zatímco vy máte pocit, že by měla být nejdříve práce a potom sex, miláček to má nastavené právě naopak. Možná by bylo lepší, kdybyste následovali jeho příkladu a pořadí svých priorit si alespoň jednou obrátili. Zjistili byste, že vám takový nezodpovědný přístup dělá moc dobře. O tom, že pozitivně působí na další rozvoj a vývoj vašeho erotického života, nemluvě...

Lev

Jsou věci, které by se sice do partnerského vztahu tahat neměly, ale občas se nic jiného dělat nedá. Chvíle po milování jsou totiž ve vašem případě ty nejlepší k hovoru o něčem, do čeho se vám nechce. Vy to však musíte nejen probrat, ale musíte se s miláčkem i dohodnout na společné strategii. A když se domluvíte, můžete se - tentokrát s čistou hlavou - pomilovat ještě jednou!

Panna

V sexu sice nějaké zásadní problémy nemáte, ale pokud si ho chcete pořádně užít, musíte si ho taky naplánovat. Optimální by bylo nedělní ráno, kdy budete pod vzrůstajícím vlivem energie trigonu mezi Lunou a Uranem. Pak se budete sice do všeho vrhat po hlavě, ale litovat toho nebudete. Pak i vy uznáte, že se sex nemusí dlouho promýšlet, ale že je improvizace naopak lepší...

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy jste pod pozitivním vlivem Venuše, si konečně užijete všech možností a šancí, které si s miláčkem navzájem dáváte. Líbí se vám to tak, že byste nejraději ani nešli do práce. Vás samotné tento stav moc nepřekvapí. Když však zjistíte, že to stejně vnímá váš jinak pracovitý a spolehlivý miláček, usoudíte, že je to mezi vámi opravdu vážné!

Štír

Momentálně patříte k těm šťastným, kteří si umí najít čas jak na to, co je baví a zajímá, tak na to, co se udělat musí. Sex pak funguje jako ten nejlepší relaxační prostředek, který jste si mohli vymyslet a najít. Chutnat vám bude zvláště ve středu a ve čtvrtek, kdy se ve vašem znamení nachází Luna. Její energie se pak postará, abyste cítili radost ze života tak naplno, že by se vám nechtělo ani spát.

Střelec

To, že se do vašeho partnerského sektoru dlouhodobě nastěhovala Venuše, je sice zásadní, ale není to záruka úspěchu ani v lásce, ani v erotice. Zejména ve středu, kdy je Venuše sice v konjunkci se Sluncem, ale zároveň v kvadratuře s Marsem, zacházejte s miláčkem velice opatrně. Především byste si měli uvědomit, že na váš smysl pro humor nemusí být tak úplně naladění.

Kozoroh

Konečně jste se dočkali chvíle, kdy v lásce nemusíte nic řešit a nic rozhodovat. Užívejte si týden, kdy se vám v této oblasti daří všechno, na co si jen vzpomenete. Ve druhé polovině týdne, kdy pracovní tlak trochu poleví, se pak můžete těšit ze společnosti svého miláčka. Krásné bude zejména nedělní ráno. Možná byste mohli děti půjčit prarodičům a sami si užívat jeden druhého. Bude to krásné!

Vodnář

Do vztahu potřebujete dostat alespoň trochu čerstvého vzduchu. Promítněte si v duchu všechno, co vám leze na nervy, a rozhodněte se, že to změníte. Možná by ale bylo lepší, kdybyste se s miláčkem předem domluvili na tom, čím začnete. V tomto týdnu byste však zatím nic dělat neměli. Když se rozhodnete, že se budete věnovat lásce a sexu, bude to pro vás oba daleko prospěšnější.

Ryby

Nejméně jednou se dostanete do situace, kdy nebudete vědět, do čeho se pustit dřív. Zejména v pátek, kdy ve vašem sektoru práce a kariéry probíhá zatmění, to bude stát za to! I když máte pocit, že nezvládnete už vůbec nic, na sex zapomínat nesmíte. Berte ho jako první odměnu, která vás čeká po ukončení pracovního týdne a která startuje po všech stránkách krásný víkend.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA