Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 23. týden (1.6.2020 - 7.6.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Snažíte se zvládnout všechno, co se po vás v práci i doma chce. Navíc ještě chcete, aby to mezi vámi a miláčkem bylo růžové i po erotické stránce. Vzhledem k množství práce a námahy, kterou musíte vynaložit na praktické stránky života, na to však nemáte dost času. Kdybyste se však domluvili, že sex odložíte na sobotní večer a na neděli, bylo by to dokonalé. Přes týden byste necítili stres a o víkendu byste si to spolu krásně užili.

Býk

Nabídka na lásku, se kterou byste se museli tajit, se vám ani trochu nezamlouvá. Pokud vám ji více čí méně zaobaleným způsobem dává váš nadřízený, nelíbí se vám už vůbec. Zároveň je vám však jasné, že si odmítnutím silně zkomplikujete život. Právě proto by bylo dobře, kdybyste nedopustili, aby situace, kdy on vám nabídne erotický vztah a vy ho budete muset odmítnout, vůbec vznikla.

Blíženci

I když máte pocit, že jsou na světě věci, které jsou pro vás podstatnější a důležitější, než sex (potažmo partnerská erotika), měli byste přijít na to, že je to jinak. Vy možná sex nepotřebujete, ale váš miláček ano. Pokud mu ho nedáte vy, můžete se připravit na chvíli, kdy půjde za někým, kdo mu ho poskytne a ještě ho o něj bude prosit. Opravdu něco takového chcete?

Rak

Sexu a erotice byste se naplno měli věnovat zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru. Na požadavky svého partnera se dokážete naladit naprosto dokonale, ale přitom nezanedbáváte ani to, co k dokonalému erotickému prožitku potřebujete vy. Kdyby to šlo, vezměte si dovolenou a užijte si tento dokonalý den do poslední sekundy!

Lev

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste měli zapomenout na všechno, kromě svého miláčka. Je potřeba, abyste se mu věnovali bezvýhradně a naplno. O průběh erotických chvilek se bát nemusíte. Všechno proběhne tak, jak jste si naplánovali, jak si přejete a jak se vám líbí. A v neděli, kdy je Luna v ohnivém Beranu, si můžete dát ještě jedno kolo!

Panna

Když vám miláček začne vyprávět, co ho jako mladého vzrušovalo a co by si přál, budete mít pocit, že se vám to zdá. Klidně mu řekněte, že je to zajímavé, protože vaše erotické představy byly zhruba stejné. Pak už je jen krok k tomu, abyste pochopili, že můžete fungovat jako osudoví partneři. To, že se domluvíte, že své sny co nejdříve uskutečníte, je už jen logické pokračování...

Váhy

Pocit, že vám to v erotice neladí, není tak zcela opodstatněný. Kdybyste k sobě byli upřímní, přiznáte, že to mezi vámi a miláčkem klape naprosto skvěle. Problém je v tom, že jste zvyklí, že spolu o ničem nemusíte mluvit, protože se všechno rozumí samo sebou. Tento přístup však musíte změnit. Smiřte se s tím, že se v dalších týdnech v erotickém životě bez komunikace neobejdete.

Štír

Jsou věci, které byste přehánět neměli. Pokud vás někdo i po opakovaném pokusu odmítne, vezměte to jako fakt a dál se už nesnažte. To, že byste mu plasticky popisovali erotické rozkoše, které byste mu poskytli a jichž se tím, že vás odmítne, vzdává, vás nesmí ani napadnout. Pak bude lepší, když si najdete někoho, kdo je od vás přijme rád, dobrovolně a ještě s chutí.

Střelec

Vzhledem ke Slunci, které prochází vaším partnerským sektorem, hrozí, že si v erotických záležitostech hrábnete až na dno. Pokud jste single, navíc ještě hrozí akutní nebezpečí, že váš hlavní a oficiální partner přijde na ty ostatní. Pokud jste zadaní, nebezpečí je daleko větší a následky vašich eskapád by byly daleko horší. Právě proto byste riskovat neměli.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že svého aktuálního partnera vyměníte za někoho jiného, dobře přemýšlejte. Ve vašem případě totiž hrozí, že byste si vybrali někoho, kdo by byl skvělý jako spolupracovník, ale o dost horší jako partner. Navíc byste mohli zapomenout na veškerou erotickou harmonii, kterou teď máte a kterou považujete za něco samozřejmého. Opravdu to chcete riskovat?

Vodnář

S miláčkem se sice můžete hádat, ale měli byste si pamatovat, že všeho by mělo být s mírou. Ve chvíli, kdy partner usoudí, že si z něj děláte šprťouchlata nebo že jste ho dokonce urazili, máte po životních radostech. Miláček se naštve a veškerou komunikaci včetně té erotické přeruší. Nakonec se sice dá přemluvit, ale postará se, abyste si sex neužili zdaleka tak, jako jindy.

Ryby

V pracovní části týdne pracujete, až se z vás kouří. Negativní vliv na váš erotický život to však nemá. Právě naopak! Po návratu domů využíváte erotiku jako ten nejlepší, nejdostupnější a nejúčinnější relaxační prostředek. Naštěstí máte partnera, který vás chápe a s chutí vám vyhoví. Navíc se stejně jako vy těší na víkend, kdy se nemusíte zdržovat prací a můžete se erotice věnovat rovnou!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA