Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 24. týden (8.6.2020 - 14.6.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když se rozhodnete, že si sex chcete pořádně a po všech stránkách užít, nesmíte s tím otálet. Optimální je totiž hned pondělí, kdy jste pod vlivem Luny ve svém znamení, a kdy jsou vaše erotické potřeby značně vysoké. Ve zbytku týdne se budete muset zabývat buď finančními nebo rodinnými záležitostmi tak intenzivně, že na sex nebudete mít náladu, a vlastně ani čas.

Býk

Pokud má váš miláček pocit, že se bez problémů s jeho ex- nejen seznámíte, ale i spřátelíte, musíte zjistit, že se spletl. Kdyby si pak náhodou hýčkal myšlenku na jednu krásnou noc, kdy se všichni dohromady potkáte v jeho posteli, musí zjistit, že se zmýlil už úplně. V takovém případě je potřeba, abyste zapomněli na svůj obvyklý vlídný přístup a jasně mu řekli, že něco takového v úvahu nepřipadá.

Blíženci

Nálady, které má váš miláček, sice vnímáte, ale ani vás nenapadne, že byste je měli řešit. Necháte ho, ať si s nimi poradí sám. Navíc nepřipadá v úvahu, že byste se ho ptali, co se stalo, že je tak rozhozený. Je vám jasné, že kdyby o tom mluvit chtěl, začal by sám. Jediné, co mu můžete nabídnout, je erotika. V tomto případě slouží jako vyzkoušený lék, který spolehlivě léčí všechny potíže!

Rak

Lásku a erotiku můžete v tomto týdnu nejen prožívat, ale měli byste o ní i mluvit. Právě k tomuto účelu se dá využít energie Merkura, který se ve čtvrtek ve vašem znamení zastaví. Pokud chcete miláčka přimět k nějakým erotickým experimentům, opatrně na to zaveďte řeč. To, co vás odmítne, vás nesmí vyvést z míry. Počkejte si do neděle! Ve vašem znamení se odehraje novoluní a miláček změní názor.

Lev

Zásadní životní změna, která vás čeká, vás z míry nevyvede. Dokážete se s ním srovnat. Pokud to však máte zvládnout podle svých představ, bylo by dobré, abyste co možná nejvíce zintenzivnili svůj erotický život. Když se budete milovat, nebudete přemýšlet o ničem jiném. V hlavě se vám tak nevylíhnou zbytečné pochybnosti, kterými byste sebe i partnera jen připravovali o radost ze života.

Panna

Slunce, které je až do neděle v Blížencích, vašemu erotickému rozkvětu moc nepřeje. V práci toho máte tolik, že domů chodíte zdrchaní a sex je to poslední, na co pomyslíte. O nic lepší to nebude ani v sobotu, kdy se snažíte dohnat to, co jste zanedbali doma. Naštěstí se v sobotu těsně před půlnocí Slunce přesune do Raka a chuť do erotických radovánek ve vás obnoví.

Váhy

To, že byste s někým mohli flirtovat a něco tím získat, vás ani nenapadne. Pokud se už chcete s někým bavit, budete s ním rozebírat to, co vás opravdu zajímá a čemu rozumíte. Vůbec netušíte, jak moc vám takové zaujetí přidává na přitažlivosti. Je potřeba, abyste v tomto týdnu vsadili na přirozené a nenucené jednání. Erotické kouzlo vaší osobnosti to aktivuje rychle a spolehlivě.

Štír

Právě proto, že je váš miláček tak přitažlivý, musíte brzdit žárlivost, kterou v sobě máte, kterou intenzivně pociťujete a s níž taky dost neúspěšně zápasíte. Neriskujte situaci, kdy vy uděláte žárlivou scénu a on usoudí, že vám zahne jen proto, abyste opravdu měli proč žárlit. Vy takovému jednání sice ani trochu nerozumíte, ale z jeho strany je naprosto logické.

Střelec

S erotikou problémy nemáte a mít nebudete. Do soboty, kdy se Slunce nachází ve vašem partnerském sektoru, si ji budete spolu s miláčkem užívat tak intenzivně, jak už dlouho ne. Zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se vám sex s miláčkem líbí natolik, že byste nejraději zůstali doma a vůbec nešli do práce.

Kozoroh

Když s vámi chce miláček o něčem důležitém mluvit, měli byste si na něj udělat čas a patřičně se psychicky naladit. Tím, že mu místo rozhovoru, který je pro něj tak důležitý, nabídnete sex, nic nevyřešíte. Nebylo by lepší, kdybyste si s ním nejdříve promluvili a teprve pak se vrhli na sex? Při pocitu, že máte všechno podstatné vyřízené a že je mezi vámi zase jasno, vám bude chutnat dvojnásobně.

Vodnář

Počítejte s týdnem, kdy pro vás bude erotika tím nejdůležitějším, co prožíváte, co řešíte a čemu se budete věnovat. Využijte energii Slunce, které až do soboty pozitivně ovlivňuje všechno, do čeho se v této oblasti pustíte! Miláčkovi byste se měli věnovat každou volnou minutu. Pro svůj vztah tím uděláte daleko víc, než si umíte představit. Opět se přesvědčíte, že jste spolu ne proto, že byste museli, ale proto, že chcete.

Ryby

Hlavně nechtějte nic uspěchat! Když si uvědomíte, že všechno má svůj čas a že jsou věci, na které se vyplatí počkat, bude to lepší. Na první příznivé chvíle, které pozitivně ovlivní váš vztah, se můžete těšit ve čtvrtek. S pomocí stacionárního Merkura si vysvětlíte všechno, v čem jste se dosud míjeli. V neděli, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá novoluní, si pak užijete sex v podobě, která je vám blízká a kterou máte rádi.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA