Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 25. týden (15.6.2020 - 21.6.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Možná by bylo dobré, abyste si s miláčkem promluvili naplno a bez ostychu. Nutně potřebuje, abyste mu nalili čistého vína! Zkuste mu vysvětlit, že ne všechno, co mu kamarádi povídají, je pravda. To, co mu o svých erotických úspěších a možnostech vyprávějí, se sice velice dobře poslouchá, ale s realitou to moc společného nemá. Čím dříve to pochopí, tím lepší to pro váš erotický život bude.

Býk

I když jste si jistí, že máte svědomí čisté, musíte se chovat prozíravě. Pokud dopředu víte, že je váš miláček žárlivý, nedávejte mu příležitost, aby mohl žárlit a aby se zbytečně trápil. Než půjdete domů, promažte důkladně jak zprávy v mobilu, tak internetovou poštu. Vy sice víte, že ve zprávách ani v mailech není nic závadného, ale miláčkovi byste obtížně vysvětlovali už to, že si s osobou opačného pohlaví vůbec píšete.

Blíženci

V úterý, kdy na vás působí stacionární Merkur z Ryb, miláčkovi nic nevytýkejte. Všechno, co na adresu jeho erotického umění pronesete, bude brát velmi osobně. Kdybyste však s řečí počkali do čtvrtka, kdy se ve vašem znamení otáčí Venuše, bylo by to rázem lepší. Vy byste zvolili argumenty, které by ho neurazily, ale přiměly k tomu, aby v sexu konečně vyzkoušel něco nového.

Rak

Venuše, která se ve čtvrtek zastaví ve vašem sektoru tajemství, vám přímo pod nos strká příležitost k vášnivému erotickému románku. Potíž je v tom, že vy něco takového nezvládnete. I to, co začali jako nezávazné dobrodružství, založené na sexu, by se alespoň z vaší strany záhy změnilo v lásku, kterou byste přes veškerou snahu utajit nedokázali.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, se snažte ve vztahu myslet především na sebe. Miláčkovi musíte vysvětlit, že svého partnera nepotřebujete na to, aby vás zasypal luxusem, ale na to, aby vám věnoval čas. Když se kromě toho dokáže postarat, abyste se v posteli nenudili, bude to naprosto dokonalé. Pak budete moci zkonstatovat, že jste konečně našli partnera snů!

Panna

Atmosféra, kterou přináší Slunce v Raku, erotice moc nepřeje. Specielně ve vašem případě vás nutí ke komunikaci spíše přátelského stylu. V posteli se pak ke svému miláčkovi s chutí přitulíte a chcete si povídat. Naštěstí máte partnera s pochopením. S mazlením začne tak nenápadně, že si ani nevšimnete, kdy se situace změní a kdy zjistíte, že vlastně milujete a že se vám to moc líbí....

Váhy

S erotikou problémy nemáte, ale s člověkem, s nímž ji chcete k oboustranné radosti provozovat, ano. I když se oba snažíte, na vhodném čase, kdy byste se mohli sejít doma, se domluvit nedokážete. Ani v takovém případě vás nesmí napadnout, že se vám partner vyhýbá proto, že o milostné hrátky nestojí. Nebyla by to pravda. Má opravdu práce až nad hlavu a erotika je to poslední, na co myslí.

Štír

V pondělí, kdy je Luna v Raku, byste se měli zaměřit na vytváření partnerské pohody. Miláček potřebuje, abyste mu dali najevo, že ho milujete a že si ho ceníte i po erotické stránce. Pro vás to bude překvapení. Máte pocit, že mu právě svou smyslnou lásku dáváte najevo dostatečně. To, že to váš partner vidí jinak, vás dost nemile překvapí.

Střelec

To, že máte s partnerem potíže, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Může za to kombinace energie silného Neptuna a ještě silnější Venuše ve vašem partnerském sektoru. Vy pak musíte pochopit, že váš vztah se vyvíjí stejně jako všechny jiné. To, že v posledních dnech musíte zkonstatovat, že vaše erotické touhy poněkud polevily, není důkaz snížené kvality vaší lásky, ale právě důsledek tohoto vývoje.

Kozoroh

Období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je pro erotiku velice příznivé. Je ale potřeba, abyste si na ni udělali čas - a to i v případě, když ho na nic jiného nemáte. Bude lepší, když budete spokojení doma a v sexu, než abyste byli spokojení v práci. Zmeškaná práce se dá dohnat, zatímco u zmeškaného sexu hrozí, že ho za vás bude dohánět někdo jiný.

Vodnář

Váš erotický, citový a dokonce i společenský život pozitivně ovlivňuje Venuše. Když se ve čtvrtek zastaví ve vašem sektoru romantiky a lásky, je potřeba, abyste její energie využili pro vylepšení vašeho partnerského a erotického života. Nebude to vůbec obtížné. Navíc zjistíte, že váš miláček na první signál z vaší strany vyloženě čeká. O tom, že bude reagovat velice vstřícně, nepochybujte.

Ryby

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si v sexu nemáte na co stěžovat. Zejména v pondělí, kdy se v tomto sektoru nachází i Luna, můžete být naprosto spokojení. Navíc se můžete těšit na reakce svého partnera. Prokáže velice pozitivní přístup k životu. Zatímco dosud nechtěl o erotických experimentech ani slyšet, teď je touto představou nepředstíraně nadšený.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA